Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 20 september 2023

Australisch politiegeweld tegen COVID-demonstranten en overtreders regels

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice in Google Translate)

 

Opdat we niet vergeten!! >> In Australië werden tijdens de Coronacrisis zelfs militairen ingezet 'om mensen bij de les te houden' en demonstraties te voorkomen, daarbij ging het onder andere om mensen die zich hebben verzet tegen de Coronahysterie, zoals de belachelijke dictatoriale COVID-maatregelen als het zinloos dragen van mondmaskers en de lockdowns die van hun huis een gevangenis maakten........ Een zwangere vrouw die op Facebook een kritisch bericht tegen deze maatregelen plaatste werd als een crimineel in haar huis gearresteerd..... (zo meer daarover)

Om nog eens aan te geven hoe onbeschoft en inhumaan de Australische regering de Coronamaatregelen afdwong, werden ook militairen ingezet in wijken waar de voor de oorlog in hun land gevluchte Afghanen woonden, een aantal van hen hadden in Afghanistan ook het waanzinnige geweld gezien dat Australische militairen uitoefenden en juist deze militairen werden voor handhaving van maatregelen in die wijken ingezet.....

Ook in Australië had men te maken met censuur en geweld tegen mensen die op Facebook of een ander platform lieten weten niet achter de vaccins te staan, dan wel die zich kritisch uitten over de belachelijke Coronamaatregelen..... Zo werd de zo-even aangehaalde zwangere vrouw die op FB kritiek leverde op de meer dan belachelijke Coronamaatregelen in haar huis als een zware misdadiger gearresteerd, de handboeien op haar rug omgedaan en dat ten overstaan van haar kinderen......* Zie:

De Nederlandse politie hoeft zich niet op de borst te kloppen >> zo haalde de Haagse politie de wereldpers met beelden die op het Haagse Malieveld werden gemaakt tijdens een demonstratie van mensen die zich hebben verzet tegen de grondwet-, mensenrechten- en privacyschendende Coronamaatregelen**, mensen die zich bovendien hebben uitgesproken tegen vaccinaties en de chantage die hierbij werd gebruikt tegen de 'wappies....' (chantage daar je als ongevaccineerde een aantal zaken niet mocht betreden.....) 'Wappies' tussen aanhalingstekens daar blijkt dat deze mensen ofwel het gelijk intussen aan hun kant hebben dan wel meer en meer hun gelijk halen, zaken die de reguliere media niet hebben gemeld en nog steeds niet melden..... 

Ach ja die media hebben dan ook allang elke geloofwaardigheid verloren als het gaat om onafhankelijke journalistiek, zie bijvoorbeeld de berichtgeving in die media voorafgaand aan, tijdens en na de illegale oorlogen die de VS deze eeuw met hulp van haar slaafse NAVO-vazallen heeft gevoerd (oorlogen die aan meer dan 5 miljoen mensen het leven hebben gekost!!)...... Illegale oorlogen waarvan er in feite nog één wordt gevoerd in Syrië, plus de NAVO oorlog tegen Rusland, die onder leiding van de VS wordt gevoerd in Oekraïne...... Het enorme aantal doden dat in Libië viel met de twee dambreuken zijn direct het gevolg van de westerse NAVO-terreur.....***


Tijdens zo'n demonstratie werd een vrouw zelfs voor een rijdende ME bus geduwd die haar dan ook heeft aangereden..... Op een andere video die ook 'wereldberoemd' werd zag je hoe agenten op een man insloegen die al op de grond lag en een andere waarbij een agent een onwelwillende hond tegen een man z'n been drukte om deze politiehond aan te zetten de man te bijten..... (het inzetten van dieren tegen mensen behoort naar mijn mening bij een fascistische dictatuur en niet bij een zogenaamde democratie.....)


Ongelofelijk ook toen vorig jaar bekend werd gemaakt dat Grapperhaus, destijds CDA minister van Veiligheid en Justitie (nu is de naam van dat ministerie andersom.... ha! ha!), de politie opdracht had gegeven om ten allen tijde geweld te gebruiken tegen demonstranten die zich verzetten tegen de Coronamaatregelen dan wel tegen de COVID-vaccinaties....**** Dat betekent dat de politie ook geweld moest gebruiken als de deelnemers aan een protest vreedzaam demonstreerden...... Gezien het feit dat 99,9% van de demonstraties vreedzaam verliepen, gecombineerd met de valse en smerige opdracht van christen Grapperhaus, zijn de beelden zoals ik die schetste over het politiegeweld bepaald niet vreemd, ofwel je kon niet anders dan politiegeweld verwachten...... Vergeet niet dat de reguliere Nederlandse media telkens weer het gore lef hadden de schuld voor het geweld bij de demonstranten te leggen........

In Zweden waar men geen ondemocratische Coronamaatregelen invoerde en niet hysterisch gewelddadig fascistoïde optrad tegen mensen die zich niet wilden laten vaccineren tegen een ziekte waaraan niet eens 1% van de bevolkingen is gestorven, waren er ondanks een korte piek weinig doden te betreuren..... Vaccineren? >> Wat betreft de mRNA vaccins blijkt na meerdere onderzoeken dat het niet gaat om vaccins maar om gentherapieën...... Het is zelfs zo dat er in Zweden minder doden waren te betreuren dan in Australië waar men zoals eerder aangegeven draconische maatregelen invoerde en deze met veel politie- en legergeweld handhaafde....

Hieronder vind je een aantal video's met Australisch fascistisch politiegeweld tegen demonstranten, tegen mensen die geen masker droegen waar dat verplicht was en tegen degenen die zich niet aan de lockdown hielden...... Niet vreemd dus dat velen zoals ikzelf stellen dat we in de meeste westerse landen niet meer te maken hebben met een democratie, wat betreft Nederland zeker niet nadat de (in feite permanente) pandemiewet door de Eerste en Tweede Kamer werd gejaagd (gesteund door het overgrote deel van de zogenaamde oppositie....), een wet waarmee een zittend kabinet de grondwet, mensenrechten en het recht op privacy zonder inmenging van dezelfde Kamers buiten werking kan stellen.........


(als je het Engels niet machtig bent, zet dan de tekst om in Nederlands met behulp van Google translate dat je rechts bovenaan deze pagina ziet staan, klik eerst in het menu op 'Engels', waarna je weer kan klikken op die vertaalapp, daarna zie je bovenaan in het menu 'Nederlands' staan >> klik daarop en de hele tekst staat vervolgens in het Nederlands, de vertaling is van een redelijk goede kwaliteit.) 

 

Let op!! De ruimte om reacties weer te geven werkt niet, zo merkte ik onlangs. Als je commentaar hebt doe dit dan via het mailadres trippleu@gmail.com, ik zal deze dan opnemen onderaan het bewuste artikel, althans als je geen haat predikt ook al staat jouw reactie diametraal tegenover mijn bericht >> ik zal het plaatsen. Alvast mijn dank voor jouw eventuele reactie, Willem. 



(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice in Google Translate)

 

During the pandemic, Australians were beaten, sprayed, shot with rubber bullets, and arrested for not wearing masks, for protesting, and even for being members of the press. Despite its draconian policies, Australians had more excess deaths than Sweden, which did not lock down.


641 Bookmarks

En hier nog een (Twitter) X-bericht:

 

August 11, 2020 21-year-old Australian mother of three is choked and arrested for not wearing a mask. She had been to the doctor earlier and had a mask exemption. She was charged with assaulting a police officer. Masks have minimal effect at preventing COVID-19.
En nogmaals: 
 
May 9, 2020 An Australian man is restrained by police as they force a mask over his face. Masks do not prevent respiratory viral infection. All scientific bodies know this. Today our corrupt institutions are trying to re-impose mask mandates. Again. Evil.
 

 En nog één:
 
Sept. 24, 2021 Five men entered a store in Australia. For not wearing masks, police beat them savagely and arrested them. Sweden did not lock down or have mask mandates. It had lower excess deaths than Australia. Australia's draconian pandemic policies did enormous harm
 

 
 
Meer:

July 24, 2021 An Australian man was sitting outside on a park bench without a mask when he was approached by police. He was told he was "not in a public place with a reasonable excuse." He was wrestled to the ground, arrested, and charged with "assaulting a police officer". Australia's pandemic policies were based on pseudoscience. Sweden, which did not lock down and did not have mask mandates, had a lower excess death rate than almost every country in the world, including Australia. The suffering inflicted by these authoritarian policies produced no benefit to health and probably harmed it.
 
============================================
 
*    Zie: 'Zwangere vrouw in Australië gearresteerd voor het op Facebook posten van protest tegen de COVID-19 maatregelen' (4 september 2020) Zie ook de wat oudere berichten onder de links in dat artikel!!

----------------------------------------------------  
 


----------------------------------------------------
 
 
----------------------------------------------------
 
Voorts zie: 'WHO machtsgreep: laat je niet in het pak naaien met het WHO-pandemieverdrag' zie wat dat betreft ook de berichten onder de volgende links: 

'WEF's Klaus Schwab eist van regeringen een beleid als in het boek 1984 van George Orwel'

'EU gaat instituut oprichten om fake news en desinformatie tegen te gaan, ofwel om dictatoriale censuur te institutionaliseren: VN baas eens....'

'Wetsvoorstel zeggenschap lichaamsmateriaal naar Tweede Kamer: verder opweg naar totale controle van de bevolking' (7 juni 2021)

'Overheid overtreedt AVG en doet tegelijkertijd beroep op AVG om oorzaak oversterfte geheim te houden....'

'Dictatoriale grip van EU op 'soevereine lidstaten' steeds groter' (29 juni 2022)

'Europese Commissie werkt aan een organisatie die al onze medische gezondheidsgegevens moet beheren 'ten dienste van mens' en wetenschap, ofwel: de farmaceuten' (22 mei 2022) Zoals ook de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) een organisatie is die vooral ten dienste staat van de farmaceutische maffia.....

'Censuur in VS naar hoger plan met 'Disinformation Board', terwijl de EU de burgers 'beschermt' met Digital Services Act (DSA)' (5 mei 2022)

'Rijk en regering wantrouwen burgers: massale controles op personen, plus druk op grote techbedrijven voor censuur op sociale media.......' (10 april 2022)

'ECB misbruikt Coronacrisis voor totale controle betalingsverkeer en politieke macht: de invoering van een digitale euro' (6 oktober 2020)

'Ausweis bitte! COVI-PASS 'noodzakelijk' bij aantonen 'immuniteit' voor Coronavirus' (30 juni 2020)

'Corona-angst: psychologische oorlogsvoering tegen de bevolking

'Coronacrisis: de grootste internationale oefening ooit van politie, geheime diensten en de landstrijdkrachten 

'Rutte 3 wil ongrondwettelijke noodmaatregelen legitimeren met spoedwet
 
The Science of Fear: How The Elitists Use it to Control Us & How to Break Free

'Coronavirus: we worden behandeld als een kind met een tere ziel dat niet te veel mag weten' Ook al een oud bericht dat weer geheel actueel is, zie hoe de overheid de gegevens betreffende de al ruim meer dan een jaar lang durende oversterfte niet wil vrijgeven..... 
 
---------------------------------------------------- 
 
Voor meer berichten over het Coronavirus, vaccin en de PCR test, klik op het desbetreffende label, direct onder dit bericht. (het meeste kom je overigens al tegen als je op het label Coronavirus klikt)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten