Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 25 september 2023

AfD politicus Anderson spreekt zich uit tegen voornemen nieuwe Coronamaatregelen door te voeren en adviseert zich te verzetten

 (On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice in Google Translate)

 

Schande dat het weer een rechtse politicus moet zijn die zich in niet mis te verstane woorden uitspreekt tegen het voornemen opnieuw wurgende Coronamaatregelen door te voeren en het advies geeft zich daartegen te verzetten...... Het gaat hier om Christine Anderson van de ultra rechtse Duitse: Alternative für Deutschland (AfD), zij is politicus in het EU parlement. 


Je zou van linkse partijen verwachten dat zij zich evenzeer zouden verzetten tegen ondemocratische, mensen- en grondwetschendende maatregelen die bovendien het laatste restje recht op privacy de nek omdraaien, maar nee, deze partijen stemmen zoals in ons land voor meer dan 95% mee in neoliberale wetgevende en regelgevende zaken die de rechten zoals hiervoor beschreven op een enorme manier schaden en schenden...... Echt links is dan ook een politieke ideologie die alleen nog bestaat aan de randen van de westerse maatschappijen en stellen politiek gezien niets meer voor.... (of je moet volkomen ten onrechte de meeste 'sociaal democratische partijen' en Groene partijen als links meerekenen, terwijl deze bijna zonder uitzondering behoren tot de rest van de neoliberale flutpartijen....)

Volkomen terecht stelt Anderson dat de westerse regeringsleiders, die zij aanduidt als tirannen, hun volk uitleveren aan de tirannie van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) waaraan je mijns inziens ook het WEF (Wereld Economisch Forum, of in het Engels: World Economic Forum) moet toevoegen, terwijl deze regeringsleiders en hun coalities toch 'gekozen zijn' als volksvertegenwoordigers, dus als belangenbehartigers van het volk. Daarom moet je concluderen dat diezelfde regeringleiders niet de belangen van hun volk behartigen maar die van de grote ondernemers (en multinationals; Ap) plus die van de welgestelden en de grootaandeelhouders, al zijn de laatste twee meestal dezelfden ..... 

Niet voor niets ook dat deze westerse regeringsleiders en hun lakeien zich maar al te graag laten zien op de Bilderbergconferenties, wat door diezelfde regeringsleiders wordt afgedaan als een praatclubje, ofwel een 'nietszeggend theekransje....' Vreemd genoeg dan dat er niets wat daar besproken wordt mag worden geopenbaard, ofwel die regeringsleiders met aartsleugenaar en godbetert Nederlands premier Rutte voorop, liegen dat het gedrukt staat..... 

Men wil simpelweg een soort van wereldregering onder leiding van de WHO, het WEF en de Bllderberggroep...... Daarmee zullen de gewone werknemers weer worden gezien als een soort lijfeigenen over wie men kan beschikken naar willekeur.... Zie ook de ophef onder de topgraaiers van het grote bedrijfsleven over het verhogen van het minimumloon, terwijl ze zelf jaarlijks wegkomen met een inkomen van minimaal één miljoen euro, maar meestal een veelvoud van dat bedrag...... De WHO heeft van veel westerse regeringen al toestemming gekregen om regels door te voeren als deze organisatie vindt dat het de klauwen uit loopt met een virusziekte als COVID-19 en dan regels kan opleggen aan afzonderlijke landen, maatregelen die de grondwet, de mensenrechten en het recht op privacy schenden, zoals we dat zagen tijdens de Coronacrisis hysterie....... Nu met het verschil dat als met de EU niet gekozen figuren landen regels kunnen opleggen..... (te zot voor woorden!!)

Klaus Schwab, de topgraaier van het WEF*, heeft meermaals zijn plannen voor de toekomst of laten lekken naar de pers en belangenbehartigers van ondernemingen, of direct in interviews aangegeven >> deze plork wil een wereld waarin bezit niet meer van belang is en waar de burgers van de wieg tot het graf zullen worden gecontroleerd en dat 24 uur per dag 365 dagen per jaar...... (uiteraard blijven de bezittingen van de welgestelden gevrijwaard van collectivisatie....) De burgers die geen baan hebben krijgen een budget toegewezen die naar gelang van hun uitstoot aan CO2 zal worden beperkt, hetzelfde geldt voor het salaris van mensen met een baan...... 

De volgende video vond ik ongeveer 2,5 uur na plaatsing van dit bericht, opperploert Schwab op de 'World Government Summit' (alsof een wereldregering al een feit is....): 

 

Contant geld moet helemaal verdwijnen en wordt vervangen door digitaal geld (in de EU: CBDC**), waarmee men ongehoorzame en  kritische burgers kan straffen door hun rekening (-en) te blokkeren als ze niet doen wat er van hen wordt verwacht...... Daarnaast zullen deze budgetten worden gekoppeld aan een digitale pas (dig.ID EU) waarin men onder andere bijhoudt wie er wel of niet is gevaccineerd tegen bijvoorbeeld de zware griep die men Coronavirus noemt..... 

Je begrijpt vast wel dat degenen die zich verzetten tegen vaccinatie, dan wel tegen maatregelen zoals die tegen verspreiding van het Coronavirus, men ook dan de bankrekening (-en) van deze mensen zal blokkeren en het leven van die burgers onmogelijk zal maken, door voor hen: -het reizen, -het bezoeken van bepaalde winkels en -het bijwonen van evenementen zal blokkeren......

Uiteraard zullen voor regeringsleiders, CEO's en managers van bedrijven, plus de 'beter welgestelden' andere regels gelden, zoals we dat zagen bij de grote diefstal van onze pensioenen door kabinet Rutte 4, met hulp van een deel van de oppositie, deze hervorming wordt niet doorgevoerd voor de pensioenen van kabinetsleden plus de leden van de Eerste en Tweede Kamer..... (de oppositiepartijen die voorstemden waren VVD, D66, CDA, ChristenUnie, SGP, Volt, inclusief de PvdA en GroenLinks >> stem dus niet op die partijen!!)

Niet genoemd in dit bericht is de censuur die zoals je wel zal weten de laatste jaren de kop heeft opgestoken en die steeds verder wordt doorgevoerd voor berichten die de neoliberale (en niet zelden fascistoïde) westerse regeringen niet welgevallig zijn en voor voor berichten waarin kritiek wordt geleverd op het waanzinnige Coronabeleid....... Censuur hoort thuis in een dictatuur en niet in de zogenaamde democratie waar wij in leven!! Voor meer berichten over censuur zie onder andere de links die onder (maar binnen) dit bericht zijn opgenomen en/of klik op het label censuur dat je direct onder dit bericht terugvindt.

Voor de goede orde >> ik zal nooit en te nimmer stemmen op een fascistische partij als de AfD, ook al vind ik het walgelijk dat de partijen waarop ik zou stemmen zich aansluiten bij de smerige plannen die het WEF, de WHO en de Bilderberggroep willen uitrollen over als eerste de westerse wereld.... Trouwens bij de genoemde organisaties moet je ook nog het IMF en de Wereldbank rekenen, twee smerige neokoloniale organisaties die indirect in feite worden bestuurd door de zittende administratie (regering) van de VS!!

 

Let op!! De ruimte om reacties weer te geven werkt niet, zo merkte ik onlangs. Als je commentaar hebt doe dit dan via het mailadres trippleu@gmail.com, ik zal deze dan opnemen onderaan in het bewuste artikel, althans als je geen geweld predikt, voorts plaats ik jouw reactie ook al staat deze diametraal tegenover dat bericht. Alvast mijn dank voor jouw eventuele reactie, Willem.

Het volgende artikel heb ik overgenomen van Zerohedge en werd eerder gepubliceerd door The Vigilant Fox.



(als je het Engels niet machtig bent, zet dan de tekst om in Nederlands met behulp van Google translate dat je rechts bovenaan deze pagina ziet staan, klik eerst in het menu op 'Engels', waarna je weer kan klikken op die vertaalapp, daarna zie je bovenaan in het menu 'Nederlands' staan >> klik daarop en de hele tekst staat vervolgens in het Nederlands, de vertaling is van een redelijk goede kwaliteit.)


"Go To Hell": Brave EU Politician Delivers Damning Message To Global Tyrants


by Tyler Durden
Friday, Sep 22, 2023 - 12:30 PM

Via The Vigilant Fox,

Member of the European Parliament Christine Anderson has been an unyielding opponent to Klaus Schwab’s ‘Great Reset’ Agenda. Known best for her famous smackdown on Justin Trudeau, MEP Anderson has established herself as one of the few politicians left who represent the interests of the European people.

September 13 was no different as MEP Anderson took no prisoners in her latest warning to the globalitarian elite. Before the European Parliament, in a session specifically focused on the COVID-19 response and the World Health Organization, MEP Anderson ended the meeting with a powerful statement.

Here’s what she said, word for word:

‘Go to Hell’: MEP Christine Anderson Delivers Damning Message to the Global Tyrants “If you do not unequivocally stand with the people ... you have no place in any parliament or in any government. You belong behind bars. You may even rot in hell for all I care at this point because that’s exactly what you deserve if you sell out the people.”


“We just need to find a way to wake the people up. Because the point is simply this: it comes down to a choice. It’s either freedom, democracy, and the rule of law — or enslavement.

“There is no such thing in between. There is no such thing as a little freedom, a little democracy, a little rule of law, just as there is no such thing as a little enslavement. So that’s the choice. It comes down to – it’s either the globalitarian misanthropists or the people. It comes down to – it’s either us or them. And that’s, I think, what this really is all about.

“Now, when my colleagues and I were elected to this parliament, there was no question about it. We were on the side of the people because the people actually pay us to act in their best interests. That’s our job. And once again, I will say to every single elected representative around the world, to every single member in every elected government around the world, if you do not unequivocally stand with the people and serve in their best interests, act in their best interests, you have no place in any parliament or in any government. You belong behind bars. You may even rot in hell for all I care at this point because that’s exactly what you deserve if you sell out the people.”

*Applause ensued*


MEP Anderson continued. “Now, I would like to make a promise to the people, and I’m pretty sure I can speak or speak on behalf of my colleagues. We will continue to stand with you, the people. We will continue to fight for freedom, democracy, and the rule of law. We will not shut up, and we will not stop going after those despicable globalitarian misanthropists.

“But we would also like to have you make a promise to us. You may have heard it’s all coming back. The first country is already starting [to talk about] mask mandates in Israel. They’re already imposing it. I’ve heard of a few universities in the United States. They’re already bringing it all back. And I would really like for you, the people, to not go along. Simply say no! They want you to wear a mask; say no. They want you to put in another mRNA shot; say no. They want to impose a curfew on you; say no. That’s really all you have to do.

“And it might not be or might sound a little hard, but it’s actually not that hard. Because once you have made it clear to them that you will no longer go along, once you’ve let them know, they cannot scare you anymore. Because as long as you are afraid of what they might do if you don’t comply, they have power over you. Take the power away from them! Simply say no. Once you do that, they don’t have power over you anymore. You will feel so free. Simply say no.

“And considering what we’ve heard today, and considering what we’ve seen in the last three years. Considering what we know they want to implement, heck, you might even be well within your right to tell them to screw themselves and go to hell! That’s where they belong. What will you get out of that? I can tell you. Once you’ve done that, once you’ve told them to just go to hell, they no longer have power over you. You will have an incredible feeling — kind of like a sensation of freedom will swap through your body. I promise you will feel so relieved.

“And this is the state of mind that I would ask all of you to get to. Simply don’t let them grind you down anymore. You are worth it. You are deserving of just standing up for yourselves. And tell them all to go to hell. Thank you very much.”

*  *  *

============================================ 

*  Het WEF is in feite een organisatie die werd gevormd door de grootondernemers en figuren als de oud-nazi prins Bernhard.

-------------------------------------------

** CBDC ofwel: Central Bank Digital Currency, ook de digitale munten van andere landen zou je zo kunnen aanduiden. 

-------------------------------------------

Zie ook: 'Australisch politiegeweld tegen COVID-demonstranten en overtreders regels' (met video's, ook van Nederlands politiegeweld)

'Wereldbevolking wordt keihard voorgelogen over lozing in zee van radioactief water uit rampkerncentrale Fukushima..' (17 september 2023) Ook het liegen over zaken die de volksgezondheid of de natuur ernstig kunnen schaden hoort bij de nieuwe wereldorde die Schwab voorstaat, al wordt deze vorm van liegen al volop gebruikt en dat al vele decennia...... 

'Libië: hypocriete westerse 'onafhankelijke berichtgeving' over de vreselijke natuurramp' Hypocrisie om voor de westerse volkeren te verbergen dat het westen de grote verantwoordelijke is voor die vreselijke ramp!!

'WHO machtsgreep: laat je niet in het pak naaien met het WHO-pandemieverdrag' (10 september 2023)

'Bilderbergconferenties, de petrodollar, de oliecrisis en 'de anti-kernenergie lobby uit onverdachte hoek''

'De massamedia hebben doelbewust eigen negatieve artikelen over Oekraïne van het net gehaald, maar helaas voor hen: Carine Knapen heeft er een aantal teruggevonden' (29 augustus 2023)

'Prigozjins dood: reden voor de westerse massamedia om Putin aan te duiden als dader alsof deze baat heeft bij diens dood' (24 augustus 2023)

'VS regering durft niet toe te geven dat de COVID-vaccins niet zijn getest en houdt nu zelfs het testen tegen' (7 augustus 2023)

'Het algoritme: een gedicht over o.a. uitbuiting, manipulatie en oorlog' Algoritmes worden ook als een vorm van censuur ingezet, zodat je sites en blogs als dit blog niet kan vinden, neem daarom altijd een link over van de sites of blogs die je graag bezoekt, meestal kan dat door simpelweg de naam te slepen naar je werkblak, zo kan je de foto van mijn inmiddels overleden katten Indy en Donnie bovenaan deze pagina naar je werkbalk slepen, je ziet dan een rode 'B' van blogger staan plus een paar woorden, door met je rechtermuisknop (of de rechter kliktoets op je laptop dan wel op je notebook) daarop te klikken, kan je die woorden verwijderen en daar bijvoorbeeld A, of Ap invullen (van Azijnpisser) vervolgens word je door daarop te klikken direct naar dit blog geleid.

'WEF's Klaus Schwab eist van regeringen een beleid als in het boek 1984 van George Orwell'

'Lagarde (opperhoofd ECB) geeft toe dat de digitale euro er komt voor (totale) financiële controle van burgers....' (19 maart 2023)

'Coronacrisis: de grootste internationale oefening ooit van politie, geheime diensten en de landstrijdkrachten

Oekraïne: als je voelt dat je wordt gemanipuleerd is het omdat dit een feit is, plus 'het gebruik van chemische wapens' door Rusland' (en zie de links in dat bericht!!) 

'Corona-angst: psychologische oorlogsvoering tegen de bevolking

Duitse minister Lauterbach liegt over aantal ernstige vaccin bijwerkingen' (16 maart 2023) En dan werden critici van vaccinaties wappies genoemd, voorts werden artsen, specialisten en verpleegkundigen ontslagen als ze kritiek leverden op de vaccinaties, bij dit alles werd er ook nog eens fiks gecensureerd, terwijl meer en meer blijkt dat deze critici het gelijk aan hun kant hadden en hebben..... Daarbij hoort het vervolgen van minderheden en het uitoefenen van censuur thuis in een dictatuur en niet in zogenaamde democratieën.....

EU gaat instituut oprichten om fake news en desinformatie tegen te gaan, ofwel om dictatoriale censuur te institutionaliseren: VN baas eens....' (8 februari 2023)

'Kabinet wil politie en Belastingdienst toegang geven tot alle bankgegevens en Maxima gaat alweer haar 'digitale boek' ver te buiten' (19 november 2022)

'John Pilger (filmmaker en schrijver): hoe de huidige propaganda haar vernietigende werk doet'

'WEF investeert 105 miljoen dollar in digitale pas voor alle Canadezen, ofwel het testlab voor de rest van de wereld'

'YouTube online censuur van o.a. video's die aantonen dat de situatie in Oekraïne heel anders is dan voorgesteld in het westen'

'Julian Assange dient bij het Britse hooggerechtshof zijn argumentatie in voor de grond van zijn beroep tegen uitlevering aan de VS' (en zie de links in dat bericht!!) ('Met' door Google gecensureerde foto) Verder in dat bericht onder andere een opsomming van westerse waarden.

'Salmon Rushdie neergestoken: leiders van westerse landen met valse en hypocriete woorden'

'Democraten en Republikeinen: geen verschil als het gaat om het bewaren en bewaken van de VS wereldhegemonie'

'Oekraïne: VS beambten geven toe dat ze letterlijk het publiek voorliegen over Rusland' (!!!!) Liegen is ook al zo'n 'mooie westerse waarde', terwijl de Nederlandse VVD premier Rutte wel de kroon spant als het gaat om leugens en bedrog...... (wat dat betreft kan hij zo toetreden tot de CIA)

'Instagram censureert berichten die niet passen in het buitenlandbeleid van de VS' (en zie de links in dat bericht naar meer artikelen over censuur!!)

'COVID-conferentie in Zweden over mRNA vaccinaties genegeerd door de westerse massamedia'

'Het omvallen van de westerse civilisatie zal de hele wereld treffen in tegenstelling tot de teloorgang van vroegere 'beschavingen''

'VS bezet illegaal Syrisch gebied en vermoordt Syriërs uit 'zelfverdediging''

'Noord-Australië wordt een VS kolonie gericht tegen China'

'Jemen: 4,7 miljoen mensen lijden aan ondervoeding, verder overstromingen, echter amper aandacht 'vanwege Oekraïne......'

'NAVO uitbreiding over de wereld zal uiterst destabiliserend werken en is levensgevaarlijk'

'VS: het uiteindelijke doel is niet Rusland maar China'

'Rutte gaat Zelenski niet aanspreken op oproep tot genocide: ‘Dit is gewoon een misdrijf!’' (!!!!) (een artikel van Nine For News) Op de enige Oekraïense tv zender heeft men opgeroepen elke Rus te vermoorden, zelfs de kinderen, ofwel een oproep om een genocide uit te voeren op de Russen in Oekraïne..... Rutte stelt niet te weten of dit waar is, terwijl hij dat zo kan laten uitzoeken, maar laat dat dus achterwege en weigert dus om Zelensky daarop aan te spreken.......

'Oekraïne: een rondgang in uiterst hypocriete westerse anti-Russische propaganda'

'Oekraïne: het westen heeft zakelijk bewezen totaal onbetrouwbaar te zijn. Baerbock (min. BuZa Duitsland) doet overbodige beloften aan de Baltische staten' (!!!!)

'Vredesmarsen in Duitsland gedemoniseerd vanwege Oekraïne' (!!!!)

'Oekraïne crisis: Bill Clinton één van de aanstichters van de crisis' Terwijl de vrouw van deze schoft, Killary Clinton als minister van BuZa onder Obama 5 miljard dollar vrijmaakte om een opstand en coup te organiseren in Oekraïne.....

'NAVO uitbreiding in Oost-Europa is bewezen tegen gesloten overeenkomst met Rusland.......' (!!!!)

'Technologisch burgerschap als wapen tegen misleidende informatie' Een schrijven van het Rathenau Instituut dat zich in samenwerking met de Radboud Universiteit bezighoudt met deze smerige, dictatoriale zaak.......

 'Europese Commissie werkt aan een organisatie die al onze medische gezondheidsgegevens moet beheren 'ten dienste van mens' en wetenschap, ofwel: de farmaceuten' (22 mei 2022)

'Censuur in VS naar hoger plan met 'Disinformation Board', terwijl de EU de burgers 'beschermt' met Digital Services Act (DSA)'

'Het USA justitieel- en gevangenissysteem: een vergelijking met De Goelag Archipel van Solzjenitsyn' Onder andere over wie wel het grootste voorbeeld is van censuur en persbreidel in het westen: Julian Assange!!!

'Daniel Ellsberg (klokkenluider Pentagon Papers) had als back up alle gelekte documenten van Chelsea Manning en zoekt de rechter vanwege Julian Assange' Zie de links in dat schrijven naar veel meer berichten over Julian Assange en grootschalige terreur van de VS!!

'Angst voor en demonisering van Rusland door Rutte en Radio1: 'veiligheid' bestaat blijkbaar uit een kernoorlog tegen Rusland' Propaganda van Rutte's hoogste plank 

'Fossiele subsidies: nog steeds 17,5 miljard voor fossiele vervuiling. Rutte in 2020 met een smartphone....' VVD premier Rutte zou toen alleen een Nokia telefoon hebben gehad, de smerige leugenaar!!! Verder onder andere aandacht voor de digitale euro en digitale EU pas.

'LIMC (leger) nu pas door minister van Defensie Bijleveld op non actief gesteld, na ernstige inbreuk op privacy en schending mensenrechten' Legeronderdeel LIMC hackte computers en tapte telefoons van burgers......

'LIMC (landmacht) gaat haar boek wel heel ver te buiten, misdadig en mensenrechtenschendend ver!!

'Rijk en regering wantrouwen burgers: massale controles op personen, plus druk op grote techbedrijven voor censuur op sociale media.......'

'Dienstbaarheid wordt 'hogelijk' gewaardeerd door de machthebbers: een video 'met' George Orwell en Aldous Huxley' (!!!!)

'Psst.nl, oplichters uit het leger die het volk proberen op te jutten meer geld voor Defensie te eisen'

'Instagram censureert berichten die niet passen in het buitenlandbeleid van de VS' (en zie de links in dat bericht naar meer artikelen over censuur!!)

'Instagram moet stoppen met censuur op berichten over huisuitzettingen in een wijk van Oost-Jeruzalem waar Palestijnen al vele generaties wonen' (en zie de links in dat bericht naar meer artikelen over de bloedige verdrukking van het Palestijnse volk!!)

'Akerboom (chef AIVD) waarschuwt voor Corona-extremisme op straat en de sociale media, ofwel graag meer bevoegdheden, geld en censuur' (!!!!)

'Washington sluit websites van nieuwsorganisaties in het Midden-Oosten: machtsmisbruik en illegale censuur op grote schaal'

'ECB misbruikt Coronacrisis voor totale controle betalingsverkeer en politieke macht: de invoering van een digitale euro'

'WEF investeert 105 miljoen dollar in digitale pas voor alle Canadezen, ofwel het testlab voor de rest van de wereld'

'Dictatoriale grip van EU op 'soevereine lidstaten' steeds groter' (29 juni 2022)

'Europese Commissie werkt aan een organisatie die al onze medische gezondheidsgegevens moet beheren 'ten dienste van mens' en wetenschap, ofwel: de farmaceuten' (22 mei 2022) Zoals ook de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) een organisatie is die vooral ten dienste staat van de farmaceutische maffia.....

'Censuur in VS naar hoger plan met 'Disinformation Board', terwijl de EU de burgers 'beschermt' met Digital Services Act (DSA)' (5 mei 2022)

'Rijk en regering wantrouwen burgers: massale controles op personen, plus druk op grote techbedrijven voor censuur op sociale media.......' (10 april 2022)

'ECB misbruikt Coronacrisis voor totale controle betalingsverkeer en politieke macht: de invoering van een digitale euro' (6 oktober 2020)

'Ausweis bitte! COVI-PASS 'noodzakelijk' bij aantonen 'immuniteit' voor Coronavirus' (30 juni 2020)

'Corona-angst: psychologische oorlogsvoering tegen de bevolking

'Duitse Verfassungsschutz vor Verschwörungstheorien waarschuwt geheel hypocriet voor Corona samenzweringstheorieën

'Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde laat weten dat kinderen geen rol spelen in verspreiding van COVID-19'  Niet zozeer van toepassing op bovenstaand bericht, maar wel een opvallend oud bericht terwijl men nu in de VS zelfs baby's van 6 maanden wil vaccineren >> totaal gestoord!!

'Zeg nee tegen de Corona spoedwet!' Helaas straks waarschijnlijk vervat in een permanente 'gezondheidswet' waarmee het kabinet de Tweede en Eerste Kamer buitenwerking kan stellen als het zo uitkomt....... Intussen is de schandalige pandemiewet aangenomen zoals je in dit bericht van 25 september 2023 kon lezen.......

'Rutte 3 wil ongrondwettelijke noodmaatregelen legitimeren met spoedwet
 
The Science of Fear: How The Elitists Use it to Control Us & How to Break Free

'Coronavirus: we worden behandeld als een kind met een tere ziel dat niet te veel mag weten' Ook al een oud bericht dat weer geheel actueel is zie hoe de overheid de gegevens betreffende de al dik meer dan een jaar lang durende oversterfte niet vrij wilde geven..... //////////////////

Privacy en vrijheid van meningsuiting slachtoffer van het Coronavirus: neem de verplichte volg-app' Die app is gelukkig niet doorgegaan, maar het geeft wel aan waar men naartoe wenst te gaan.....

'Trump vraagt om absolute macht tijdens de Coronacrisis

-------------------------------------------

Let op!! De ruimte om reacties weer te geven werkt niet, zo merkte ik onlangs. Als je commentaar hebt doe dit dan via het mailadres trippleu@gmail.com, ik zal deze dan opnemen onderaan in het bewuste artikel, althans als je geen geweld predikt, voorts plaats ik jouw reactie ook al staat deze diametraal tegenover dat bericht. Alvast mijn dank voor jouw eventuele reactie, Willem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten