Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 3 april 2010

Trukendoos Wouter Bos en NOVA

Wouter Bos (PvdA) was gisteravond te zien in NOVA. En wat een afleidingsmanoeuvre heeft hij nu weer bedacht: Eimert 'trutje' Middelkoop krijgt nu weer de schuld voor het breken van Bakellende 4. Wat mij betreft is de kool de sop niet waard. Het valt op dat het gebeurd net een dag na het uitkomen van de rapporten die de ambtelijke werkgroepen maakten in opdracht van Bakellende 4. Waar snel overheen geluld wordt in de media, is het feit, dat de verschillende bewindslieden wel degelijk sturing hebben gegeven aan de rapporten van deze werkgroepen. Luid protest vanuit de bevolking op de bevindingen en voorgestelde asociale maatregelen. En wie begint er over iets totaal anders? Juist de asociale ex-minister van financiën, die voor zijn partij met de verkiezingen op 9 juni in het verschiet, niet gekoppeld wil worden aan de asociale voorstellen die op donderdag werden gepresenteerd.
En dan nog NOVA, er wordt reclame gemaakt voor de opvolging van NOVA. Nova verdwijnt niet maar krijgt een nieuw jasje... Over de nieuwe jasjes van Clairy Polak heb ik intussen al genoeg gezegd, maar is er iemand, die eens wil uitrekenen hoeveel alle nieuwe jasjes van NOVA in de loop van de jaren aan belastinggeld hebben gekost?
Nog even een naschrift, toegevoegd op zondag 4 april 2010, de afleidingsmanoeuvre is goed geregisseerd door de VARA, NPS en KRO, men wist immers al geruime tijd, dat de ambtelijke commissies afgelopen week met hun bevindingen zouden komen. Dan 3 dagen achterelkaar met het gezeur over de breuk in Bakellende 4 komen is wel heel toevallig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten