Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 1 juni 2010

Israël en het hulpkonvooi

Nog even over de piratenactie van Israël. Van der Staaij (de fundi gereformeerde van de SGP) loog zich weer een christelijk ongeluk in Knevel en van de Brink. Te stompzinnig om daarop in te gaan, al blaast Israël het Arabisch-schiereiland op met atoombommen, dan nog vindt deze griezel dat terecht.
Nu het Internationaal Strafhof in Den Haag, onze regeringen staan altijd pal achter Israël, welke oorlogsmisdaden zij ook begaan en hoeveel resoluties er ook tegen hen worden aangenomen in de VN Veiligheidsraad. Wat doet NL. als Israël voor het hof wordt gedaagd? Flink verslikken denk ik.
Laten we in het vervolg de Gazastrook een getto noemen, dat is het namelijk letterlijk. Voorts straft Israël collectief, een methode bedacht door de SS in WO2.
En nu geen gezeur, dat je dat niet mag zeggen over Joodse mensen, al in de 80er jaren van de vorige eeuw heeft een aantal Israëlische reserveofficieren toegegeven, dat zij veel door de SS bedachte methodes hebben bestudeerd en daadwerkelijk hebben doorgevoerd.

Bij een machteloos gevoel over de ellende in de Palestijnse gebieden, raadt uw Azijnpisser aan muziek van Front 242 te draaien en natuurlijk op abn niveau.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten