Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 27 april 2023

Oranje propaganda alom zoals op NPO Radio1

Uiteraard is het niet alleen mediaorgaan NPO Radio1 dat gisteren en vandaag flink op de oranje propaganda trommel roffelt, zelfs het platform Google doet mee aan deze oranje hysterie. 

We zullen en moeten het koningshuis steunen en bejubelen, hoe smerig dit huis ook bezig is geweest en zal zijn..... Terwijl bijvoorbeeld het aantal bezoekers van Prinsjesdag laat zien dat nog maar een klein deel van Nederland achter het middeleeuwse en destijds zwaar dictatoriale koningshuis staat..... Het is dan ook volkomen belachelijk dat we anno 2023 nog steeds een koningshuis hebben..... 

'Ik vind dat toch zo leuk joh', dat Maxima met een Feyenoord sjaal op de foto staat..... (van de kleding die het stel aanheeft kan een groot bijstandsgezin minstens 4 maanden leven.....) Foto bij AD artikel: 'LIVE | Gigantische drukte bij Binnenrotte, Máxima en Willem-Alexander schieten vol bij afscheid' Brrrrrr.... Foto van: @Brunopress.

Waar een koningshuis toe kan leiden hebben we tijdens de Tweede Wereldoorlog (WOII) gezien >> de zwaar corrupte hufter Bernhard die voor Hitler wel stadhouder over Nederland wilde zijn..... Dezelfde Bernhard die verantwoordelijk was voor het mislukken van operatie Market Garden, daar eerst nog even alle linkse intellectuelen moesten worden vermoord door de nazi's, mensen die zich destijds hebben verzet tegen de nazi-Duitse bezetting van ons land, reden daarvoor: Bernhard en destijds koningin Wilhelmina waren als de dood dat deze intellectuelen de regering over Nederland zouden overnemen, waarna het 'adieu zou zijn geweest' voor het koningshuis..... Je zal begrijpen dat dit verraad een enorm aantal mensenlevens heeft gekost.... (inclusief de vele geallieerde militairen die sneuvelden tijdens operatie Market Garden...)

Benrhard en Wilhelmina hadden in Londen al uitgedokterd dat zij na de oorlog het parlement buitenwerking zouden stellen en het regeren van het land zelf ter hand zouden nemen.....

Dan nog de grote aandelenportefeuille van het koningshuis in natuur en wereldvernietiger plus massamoordenaarsbedrijf Shell.... We mogen al een paar decennia niet meer weten hoeveel aandelen het koningshuis heeft, aandelen die ze met door ons betaald belastinggeld hebben kunnen aanschaffen...... Uiteraard geeft dit aan dat die portefeuille nog steeds enorm groot moet zijn, immers wat zou er op tegen zijn om te openbaren dat het koningshuis ofwel geen dan wel een kleine aandelenportefeuille Shell zou bezitten?? Herinner je nog alle mooie klimaatpraatjes van deze zogenaamde Oranjes, eerst door destijds koningin Beatrix en nu zo af en toe geventileerd door Willem Alexander en pampakoningin Maxima..... 

Of wat dacht je van het ontduiken van belastingen door leden van de Oranje familie? Of de heel foute vastgoedavonturen van W.A. en zijn broer? Het  niet op tijd betalen van facturen door W.A. waardoor Karst Tates zich in 2009 op koninginnedag te Apeldoorn doodreed op het monument De Naald..... Het was geen aanslag op de 'koninklijke familie', daar video's die van het internet zijn verwijderd aangaven dat Tates volkomen de andere kant opreed als de bus met de zogenaamde Oranjes..... Echter de regerings- en oranjegetrouwe reguliere media houden het nog steeds op een aanslag, ofwel men misbruikt dit afschuwelijke voorval om extra propaganda voor het koningshuis te maken...... Walgelijk!!

Tijdens de bankencrisis en ook de jaren daarna kreeg de gewone mens amper of geen loonsverhoging, maar het koningshuis kreeg jaarlijks een dik bedrag extra op het al onbeschoft hoge bedrag dat ze als de grootste uitkeringstrekkers van Nederland krijgen.... En hou maar op met het aanhalen van de enorme leugen dat het koningshuis veel betekent voor de handelsmissies van politiek en bedrijfsleven naar diverse buitenlanden, meerdere onderzoeken hebben aangetoond dat dit je reinste flauwekul is..... Buiten dat reist dat geteisem een fiks deel van het jaar de wereld rond, wat veelal niet wordt gemeld in de media.....

En dan zijn er nog de zaken waar Maxima zich mee bemoeit, maar waar zij zich gezien de positie van het koningshuis verre van zou moeten houden, zoals de digitale-EU-pas (dig. EU ID) en het afschaffen van contant geld t.b.v. de digitale-dictatuur-euro......* Ook haar bemoeienissen met microkredieten zijn te ziek voor woorden, een groot aantal van deze microkredietnemers hebben zich het leven benomen, daar ze te dik onder de schulden kwamen te zitten.... Al moet je dat ook Rutte en zijn misdadigersbende kwalijk nemen, zij zijn immers verantwoordelijk voor wat 'koning en koningin' doen..... 

Ook zou het W.A. moeten worden verboden nog langer de gang te maken naar de Bilderberg conferenties en Maxima naar de WEF conferenties, daar deze organisaties intussen werkelijk macht hebben gekregen en steeds meer macht vergaren...... Wat betreft de Bilderberg conferentie stelt men dat deze geen beleid uitstippelt, echter waarom is het dan geheim wat daar wordt besproken? Dat het WEF steeds meer macht vergaard staat als een paal boven water..... Verder zou het Maxima verboden moeten worden om nog langer de samenkomsten van het IMF en de Wereldbank te bezoeken, ook bij die twee ondemocratische en neoliberaal beleid eisende organisaties, die arme landen in de ellende storten, heeft ze niets te zoeken!!!

Vanmorgen in Standpunt Nl op NPO Radio1 de stelling: 'De koning mag best wat zichtbaarder zijn'. In totaal reageerden 312 mensen van wie 46% het eens was en 54% oneens, heb verder niet naar de inbellers geluisterd daar ik 'koningshuisintolerant' ben, maar daaraan voorafgaand waren een paar 'deskundigen' die uiteraard achter het koningshuis staan, zoals ook presentator Ghislaine Plag dat tussen de regels door liet weten.

Hier eerst de tekst op de site van NPO Radio1:

Op deze Koningsdag gaat Stand.nl natuurlijk over onze koning. Hij wilde vanaf begin meer mens zijn dan majesteit. Lukt hem dat? En weet hij dat over te brengen op Nederland?

10 jaar koning Willem Alexander Koning is een koning voor en achter de camera. Eentje die graag wil verbinden, maar ook fouten heeft gemaakt in coronatijd en stuntelig excuses aanbood. Tegelijkertijd blijft veel van wat de koning doet onder de radar.

Daarom is de stelling: De koning mag best wat zichtbaarder zijn.

Zou de koning meer aan zijn pr moeten werken, of is het te prijzen dat hij de persoonlijke ontmoetingen met mensen buiten het zicht van de rest van Nederland houdt?

Ongelofelijk!!

Wat stuntelig en veel wat onder de radar blijft? Ja als je niets negatiefs over deze dikkop wenst te noemen, echter alleen aandacht schenkt aan de schuivers tijdens de Coronacrisis, maar zaken verzwijgt als zijn belachelijke brief aan de eertijds fascistische dictator Videla van Argentinië en de zaken die hierboven al genoemd zijn, blijft er veel onder de radar! En waarom zou hij zo verbindend zijn, als hij zo populair zou zijn (als de media en politiek ons willen doen geloven) dat hij een verbindende taak zou vervullen, zouden er op z'n zachtst gezegd wel 'iets meer' dan 312 mensen hebben gereageerd....    

Weg met het koningshuis, confisqueer hun zogenaamde eigendommen en laat ze maar vertrekken uit dit land, kunnen we eindelijk 1 mei, de Dag van de Arbeid, als vrije dag vieren en daarbij herdenken hoeveel mensen door de geschiedenis heen zijn omgekomen bij het uitoefenen van hun werk..... Tevens kunnen we dan de lange strijd voor eerlijk loon, goede arbeidsvoorwaarden en de afschaffing van kinderarbeid vieren, al zijn de arbeidsvoorwaarden al flink afgeslankt door de neoliberale afbraak-kabinetten Lubbers, Kok, Balkenende en Rutte....... Daarnaast werken er nog steeds kinderen, ga maar eens kijken op de Haagse markt, trouwens ook een fiks aantal stages valt gezien de leeftijd van de stagiaires in feite onder kinderarbeid, waarvoor deze kinderen amper of niets betaald krijgen...)      

Oh bijna vergeten >> dat Oranje geldt in feite niet voor de huidige 'koninklijke familie' daar ze genetisch niets hebben van de oorlogsmisdadigers uit de late middeleeuwen...... Deze familie weigert dan ook DNA onderzoek te ondergaan om te zien of ze werkelijk familie zijn van de (echte) Oranjes uit lang vervlogen tijden en van wie de stoffelijke resten te vinden zijn in de grafkelders van de Nieuwe Kerk te Delft.....        

---------------------------------------------

* Zie wat betreft onder andere de berichten onder de volgende links: 'Ex-AIVD medewerker waarschuwt het Nederlandse volk: een wetswijziging zal privacy te niet doen: elk gevoerd gesprek zal worden opgeslagen'

'De totale controlestaat is geen zwart toekomstbeeld, we leven er al midden in. Deel 2'

'De totale controlestaat is geen zwart toekomstbeeld, we leven er al midden in' (en zie de links in dat bericht, onder andere naar een schrijven over de redenen waarom Rusland Oekraïne is binnengevallen)

---------------------------------------------

Wat betreft de voorgaande links zie ook: 'Het sollicitatiegesprek door Micha Hasfeld' (1 maart 2010) Een van Pro Republica overgenomen artikel, lezen mensen!!

'Lagarde (opperhoofd ECB) geeft toe dat de digitale euro er komt voor (totale) financiële controle van burgers...'

'WEF investeert 105 miljoen dollar in digitale pas voor alle Canadezen, ofwel het testlab voor de rest van de wereld'  

'Europese Commissie werkt aan een organisatie die al onze medische gezondheidsgegevens moet beheren 'ten dienste van mens' en wetenschap, ofwel: de farmaceuten' (22 mei 2022) 

---------------------------------------------

Voor meer berichten over koningsdag, 1 mei viering, Bernhard, het koningshuis, Shell (go to hell!!), Willem Alexander, Maxima en/of Beatrix, klik op één van de desbetreffende labels die je direct onder dit bericht kan vinden.

Laatste update op 2 mei 2023, naar aanleiding van een anonieme reactie onder een bericht van 1 maart 2010. (zie de eerste link na: Wat betreft de voorgaande links zie ook: Het sollicitatie gesprek door enz. )

Geen opmerkingen:

Een reactie posten