Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 24 december 2023

Feest- en vredeswensen 2023

Hierbij wil ik alle bezoekers van mijn blog fijne feestdagen wensen, plus een mooi, gelukkig en gezond 2024!!


Verder is het te hopen dat de genocide van de Israëlische fascisten tegen het verdrukte Palestijnse volk in de platgebombardeerde Gazastrook en de oorlog van de NAVO-terreurorganisatie tegen Rusland, een oorlog die wordt uitgevochten in Oekraïne, snel zullen zijn afgelopen.  

  

On the top right hand side of the page on my blog (with this article) you can choose for a translation in the language of your choice >> Google Translate.









Tekst van Wikipedia: The Andromeda Galaxy is a spiral galaxy approximately 2.5 million light-years away in the constellation Andromeda. The image also shows Messier Objects 32 and 110, as well as NGC 206 (a bright star cloud in the Andromeda Galaxy) and the star Nu Andromedae. This image was taken using a hydrogen-alpha filter.

(als je het Engels niet machtig bent, zet dan de tekst om in Nederlands met behulp van Google translate dat je rechts bovenaan deze pagina ziet staan, klik eerst in het menu op 'Engels', waarna je weer kan klikken op die vertaalapp, daarna zie je bovenaan in het menu 'Nederlands' staan >> klik daarop en de hele tekst staat vervolgens in het Nederlands, de vertaling is van een redelijk goede kwaliteit.) 

(morgen of overmorgen weer een 'gewoon bericht') 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten