Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 24 april 2024

Inez Weski: de meer dan schunnige behandeling van een strafrechtadvocaat en de neergang van de 'rechtsstaat...'


(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice in Google Translate)


Ongelofelijk hoe schandalig de geweldige strafrechtadvocaat Inez Weski werd en wordt behandeld door de Nederlandse overheid. Ik kijk nooit meer naar Buitenhof (beter: Buitenplof), alleen al vanwege de enorme slechte manier van interviewen en de manier hoe men het narratief van de staat verdedigt..... Ofwel: ook het programma Buitenhof heeft als onderdeel van de reguliere media niets, maar dan ook helemaal niets meer te maken met onafhankelijke journalistiek!!

Kwam per ongeluk op YouTube de tegel tegen met het 'interview' dat Twan Huys voerde met Inez Weski in dat programma Buitenhof. Inez is één van de beste strafrechtadvocaten in ons land. Ongelofelijk te horen wat men haar in deze zogenaamde rechtsstaat heeft durven aandoen, 'isolatiefolter plus' noem ik dit. 

Isolatie van gevangenen is een wel heel smerige manier van marteling die mensen geestelijk en lichamelijk volledig kapot kan maken..... En dat als in het geval van Julian Assange en inzake de gevangenhouding van Inez zelfs met een verdachte, dus niet met een veroordeelde zoals men dat in de VS pleegt te doen, waar meer dan 120.000 mensen na hun veroordeling in eenzame opsluiting worden gehouden en velen van hen zelfs meer dan 10 jaar.... (moet je nagaan dat de VS het gore lef heeft om andere landen aan te spreken op mensenrechtenschendingen, wat je nu overigens ook over Nederland kan stellen.....)

Nog iets wat mij opviel tijdens dit interview: hopeloos onbeschoft hoe men Inez in beeld bracht..... 

Inez werd ondergronds gevangengehouden in een geluidsdichte cel waarbij ze vaak zelfs met moeite middels een intercom contact kon krijgen met de gevangenbewaarders, dat duurde zelfs onbeschoft lang toen ze een keer bijna in coma raakte (wat betreft die bewaarders weet ze nog steeds niet of dit officiële cipiers waren, dan wel 'leden van een bepaalde dienst'). Volledige stilte is ook al aan manier om iemand geestelijk kapot te maken!! Alles werd van buiten haar eenzame gevangenis geregeld, zelfs het openen van deuren (een 'gevangenis' waar zij als verdachte als enige gevangene werd gedetineerd, een gevangenis die je het best kan vergelijken met de geheime gevangenissen van de CIA).   

Na het verhaal van Inez te hebben beluisterd kan ik maar tot één conclusie komen, het Openbaar Ministerie (OM) zou het liefst zien dat ze overleed.... (iets wat ze zelf aanhaalde in het interview, al stelde ze niet dat dit werkelijk zo is) Al is het wat mij betreft ook heel goed mogelijk dat men Inez geestelijk kapot probeerde te maken.... (wat volledig is mislukt gezien het interview en de zoveelste tentoonstelling van haar enorme verstandelijke vermogens) De manier waarop men Inez behandelde en nog behandelt (er wacht nog een rechtszaak) hoort thuis in een dictatuur, niet in een zogenaamde democratie!! 

Over dat woord 'interview' gesproken >> Twan Huys is een waanzinnig slechte interviewer, wat hij meermaals bewees door vragen te stellen over zaken die Inez zelf al had genoemd in dat interview, anders gezegd >> Huys is naast een slechte interviewer ook nog eens een wel heel slechte luisteraar. Daarnaast draaft hij maar door over zaken waarvan Inez meermaals heeft gezegd dat ze daar niets over kan zeggen gezien haar geheimhoudingsplicht als advocaat.... Ongelofelijk!!

Men wil de zaak Ridouan Taghi tot een goed einde maken en blijkbaar is men bij het Openbaar Ministerie (OM) bang dat dit wel eens zou kunnen mislukken met Inez als advocaat, althans dat is de gedachte die sterk bij mij opkwam na het zien van het interview (vanmorgen).



Hierboven de afbeelding van het boek dat Inez heeft geschreven over de smerige manier waarop ze werd vastgehouden en wat mij betreft geestelijk en lichamelijk werd gemarteld door de Nederlandse staat.... Het boek kost je € 22,99 en is meer dan de moeite van het lezen waard: onder andere te verkrijgen bij Paagman en Bruna.

Zoals al vaak op deze plek gezegd: Nederland heeft steeds minder te maken met het begrip rechtsstaat.... Neem ook de enorme schending van onze grondrechten tijdens de Coronacrisis, waarbij van het recht op privacy al bijna niets meer rest, de schunnige manier hoe men de slachtoffers heeft behandeld van het kinderopvangtoeslagschandaal, wat overigens voor velen van hen nog steeds geldt..... Plus de wil van de westerse overheden als de onze, wat betreft het invoeren van censuur op de alternatieve media, om nog maar te zwijgen over het door onze strot duwen van het digitale identiteitsbewijs van de EU en straks van de digitale euro, waarmee men in combinatie met de laatste twee iedere uitgave kan controleren en zelfs uitgaven kan tegenhouden, dan wel het gebruik van de bankrekening/spaarrekening in het geheel kan blokkeren*, hat laatste mocht je bijvoorbeeld worden gezien als te veel kritiek hebben op wat de overheid flikt, of als je bijvoorbeeld niet bent ingeënt tegen bepaalde ziekten..... Dan is er nog het uit de hand geven van onze soevereiniteit aan ondemocratische geleide organisaties als de EU, de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) en het WEF (het World Economic Forum)......

Hier de video van Buitenhof met het 'interview' dat Twan Huys had met Inez Weski:


----------------------------------------------------

* Dit is journalisten uit Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië al overkomen, onafhankelijke (echte) journalisten die op een werkelijk objectieve manier hebben bericht over de oorlog in Oekraïne..... Tja dat wil men niet, het westen wil Rusland uitputten en daarna het liefst een oorlog uitvechten met dat land, vandaar dat plorken als Rob Bauer waarschuwen dat we aan de rand staan van een grote oorlog met Rusland..... (ofwel een kernoorlog) Bauer is een grootlobbyist van de wapenindustrie, oorlogshitser de luxe en lobbyist van grootschalige VS-terreur..... Hij is nu voorzitter van het NAVO Militair Comité en was tot 2021 commandant van de Nederlandse strijdkrachten (de NAVO is een extra leger van de VS en kan aan de hand van deelname aan illegale oorlogen, die door de VS zijn begonnen, worden gezien als één grote terreurorganisatie). Zie over Bauer bijvoorbeeld: 'Klaas Knot (directeur DNB) is als admiraal Bauer, grootlobbyist van de wapenindustrie, voor een kernoorlog tegen Rusland' (en zie de links in dat bericht!!)

----------------------------------------------------

Voor meer berichten over isolatiefolter, rechtsstaat, mensenrechten, grondrecht, privacy, kinderopvang, de digitale EU pas (dig. ID EU), de digitale euro (CBDC), WHO en het WEF, klik op het desbetreffende label, direct onder dit bericht

----------------------------------------------------


Let op!! De ruimte om reacties weer te geven werkt niet altijd. Als je commentaar hebt en het lukt niet op de normale manier, doe dit dan via het mailadres trippleu@gmail.com, ik zal deze dan opnemen onderaan in het bewuste artikel, althans als je geen geweld predikt, voorts plaats ik jouw reactie ook al staat deze diametraal tegenover dat bericht. Alvast mijn dank voor jouw eventuele reactie, Willem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten