Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 17 augustus 2024

FN>4U: Israëlische leger heeft watervoorzieningsinstallatie opgeblazen 'in de strijd tegen Hamas...'


(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice in Google Translate)


Eerst een verklaring voor FN>4U: Forgotten News For You (Vergeten Nieuws Voor Jou). 'Vergeten' zou hier letterlijk tussen aanhalingstekens moeten staan daar het nieuws betreft dat niet of nauwelijks de reguliere westerse media heeft gehaald, meestal welbewust daar dit het bestaande narratief zou tegenspreken dan wel onderuit zou halen. (de reguliere westerse media hebben allang niets meer met onafhankelijkheid noch objectiviteit te maken) Echter het kunnen eveneens berichten zijn die deze westerse media wel hebben gehaald maar die bijzonder snel zijn verdwenen uit die media, dan wel berichten die verdraaid, of moedwillig zonder een aantal feiten werden gebracht. Het gaat hier om een nieuw project(je) dat ik de komende weken wil uitproberen. Daarbij wil ik korte berichten posten, korte berichten die wel degelijk van groot belang kunnen zijn.

Zionistische kolonisten gaan brandstichtend en moordend door Palestijns dorp

Zo hoorde ik gisternacht in het nieuws van 00.00 u. (CET*) op CBC Radio 1 Windsor het bericht dat zionistische (ofwel: fascistische) kolonisten die illegaal op de West Bank (Westelijke Jordaanoever) verblijven, in een gewelddadige tocht door een Palestijns dorp zijn getrokken daar huizen en auto's in brand hebben gestoken. 

Eén van de foto's die op het internet zijn te vinden over het barbaarse geweld van de fascistische zionisten in het Palestijnse dorp Jit. Deze foto is te vinden bij de verwijzing naar de volgende YouTube video: 

          

Daarbij hebben ze één Palestijnse man doodgeschoten en een ander zwaar verwond. Op BNR en de staatszendgemachtigde NOS sprak men gistermorgen over het neerschieten van een Palestijn, zonder daarbij te vertellen dat het fascistisch geteisem hem had doodgeschoten. De andere Palestijn die zwaargewond achterbleef is zwaar mishandeld.... Volgens de correspondent van de NOS is dit soort gedrag van de psychopathisch gewelddadige kolonisten van start gegaan na 7 oktober vorig jaar... Een enorme leugen, daar dit soort geweld al decennia lang doorgaat, waarbij deze zogenaamde kolonisten worden beschermd door het psychopatenleger van Israël.... Overigens ook de presentator van CBC (Canadese radio) stelde dat dit de zoveelste gebeurtenis is die na 7 oktober 2023 plaats heeft gevonden..... Deze voegde er verder aan toe dat de Israëlische overheid heeft gesteld dat de schuldigen zullen worden gestraft.... Lachen past hier niet, maar dat zou dan wel de eerste keer zijn dat 'kolonisten' worden gestraft voor hun moorddadige gedrag... Vergeet hierbij niet dat Netanyahu, de Palestijnenslachter die premier van Israël mag spelen, vorig jaar oktober heeft gezegd dat geen militair zal worden gestraft vanwege oorlogsmisdaden, ofwel een vrijbrief om: -te moorden, -te verkrachten, -te martelen en -diverse gebouwen/installaties op te blazen dan wel op andere manieren te vernietigen!! Een 'carte blanche' die de 'kolonisten' zichzelf al heel lang geleden hebben toegeëigend.....  




Arme fans van Taylor Swift geweerd buiten Wembley Stadion

In hetzelfde CBC Radio 1 Windsor nieuws van 00.00 u. (CET) het bericht dat fans van Taylor Swift, de artiest die ongelofelijk grote aanhang heeft onder de jeugd, die geen geld hebben om een kaartje te kopen voor het concert van Swift, niet meer mogen zingen voor het Wembley Stadion..... De politie zegt dat dit uit veiligheidsoverwegingen niet mag, daar vorige week concerten van Swift in Wenen werden afgelast vanwege terreurdreiging.... Dit zegt genoeg over Swift die een kapitaal vraagt voor een kaartje, dat loopt van meer dan € 500,00 tot meer dan € 1.100,00..... Swift zou zeer sociaal bewogen zijn.... ha! ha! ha! ha! ha! Bovendien is het zo moeilijk om jeugd die geen geld heeft een plek te geven die gecontroleerd kan worden en waar men bij wijze van spreken een groot scherm kan ophangen?? Deze zaak zegt niet alleen wat over Swift, maar ook over het totaal losgeslagen zijn van het inhumane, onethische en gedemoraliseerde Groot-Brittannië (GB), nu onder beheer van de neoliberale kwast Keir Starmer zogenaamd een 'sociaal democraat', waarbij er amper verschil is in zijn regeringsbeleid en dat van de Tories (in het buitenlandbeleid van Labour is al helemaal geen verschil te zien met dat van de Tories)....


Israëlische militairen hebben de watervoorzieningsinstallatie van Rafah opgeblazen

Palestinians line up to get clean water distributed through mobile tanks, in Deir al-Balah, Gaza on April 25, 2024. [Ashraf Amra – Anadolu Agency] Een foto uit het volgende bericht van Middsle East Monitor MEMO): 'Israel occupation forces claim water reservoir blown up without order from Southern Command'


 

Nog één nieuwsbericht van CBC Radio maar dan in Toronto en deze van het nieuws van 1.00 u. (CET) gisternacht. Israëlische militairen 'zijn betrapt' op het opblazen van een watervoorzieningsinstallatie bij de Palestijnse stad Rafah in de Gazastrook. Deze psychopaten waren zo goed om één en ander op video vast te leggen en te posten op sociale media, zo trots waren ze op hun barbaarse vernietigende werk.... Dit gebeurde bijna 3 weken geleden, maar door het posten op sociale media van hun smerige werk door deze militairen zijn deze beelden verspreid en ook elders opgedoken, beelden die overduidelijk aangeven dat het Israëlische leger verantwoordelijk is voor deze schandelijke daad..... (ik zeg het er maar bij, daar men voor hetzelfde geld gaat beweren dat één en ander het werk is van Hamas)


De CBC presentator stelde dat Israel nog niet heeft aangegeven wat dit heeft te maken met de strijd tegen Hamas... (sorry:) ha! ha! ha! ha! Wat een ongelofelijk belachelijke opmerking!!  Deze watervoorzieningsinstallatie was een ontwikkelingsproject van de Canadese overheidsorganisatie Canadian International Development Agency. Een uur later was dit bericht verdwenen uit het nieuws.... Wel werd gemeld dat Canada Oekraïne toestemming heeft gegeven om met haar geleverd oorlogsmaterieel te opereren in Rusland, dit gebruik van door Canada geleverd oorlogstuig zou volgens een regeringswoordvoerder 'niet geologisch gebonden zijn', aldus de presentator.... Ofwel als de fascistische misdadiger en volidioot Zelensky het in z'n kop krijgt om Polen of een ander aangrenzend land aan te vallen heeft hij de zegen van de Canadese premier-plork Trudeau plus zijn bende gangsters.... Daarmee heeft deze Trudeau Canada ten overvloede nog eens aangemerkt als 'kerndoel' van Rusland, mocht de Derde Wereldoorlog overgaan in een kernoorlog.... Nog even terug naar de Gazastrook: het vernielen van watervoorzieningsinstallaties laat geheel ten overvloede zien dat Israël willens en wetens geheel openlijk een genocide uitvoert, waarbij ook voedsel en medicijnen en medische hulpmiddelen worden tegengehouden voor ze de Gazastrook ingaan, dan wel simpelweg worden vernietigd..... (terwijl Israël met grote regelmaat Palestijnse waterbronnen onklaar heeft gemaakt op de West Bank, zijn die in de Gazastrook al bijna niet meer te vinden, die zijn jaren geleden al vernietigd....) Zie onder andere: 'Israel to sink 10 wells in West Bank'** (een artikel van 27mei 2020, gepubliceerd op Middle East Monitor >> MEMO)

Israeli soldiers surround a bulldozer as it destroys a Palestinian water well in the West Bank [Wagdi Eshtayah/ApaImages]Israeli soldiers surround a bulldozer as it destroys a Palestinian water well in the West Bank [Wagdi Eshtayah/ApaImages]


---------------------------------------------

*  CET: Central European Time, ofwel ook Nederlandse tijd.


---------------------------------------------

** Voor de bezoekers die Engels niet kunnen lezen: voor de niet op dit blog gepubliceerde artikelen in het Engels onder de links, moet je zelf even een vertaalapp zoeken op het web er zijn gratis apps van redelijke kwaliteit die dit kunnen (soms in 2 of of meer delen >> bij lange artikelen). Soms krijg je een pop-up met de vraag of je de geopende pagina vertaald wilt hebben.


---------------------------------------------

Voor meer berichten over Palestijnen, genocide, honger, watertekort, Gazastrook, West Bank, Israël, armoede GB, Oekraïne, desinformatie en/of fake news, klik op het desbetreffende label direct onder dit bericht.


---------------------------------------------

 Let op!! De ruimte om reacties weer te geven werkt niet altijd. Als je commentaar hebt en het lukt niet op de normale manier, doe dit dan via het mailadres trippleu@gmail.com, ik zal deze dan opnemen onderaan in het bewuste artikel, althans als je geen geweld predikt, voorts plaats ik jouw reactie ook al staat deze diametraal tegenover dat bericht. Alvast mijn dank voor jouw eventuele reactie, Willem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten