Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 16 november 2018

European Assets Trust verhuist ondanks de Brexit van Nederland naar Groot-Brittannië

Ondanks alle hysterie over de Brexit waardoor bedrijven zouden verhuizen van Groot-Brittannië naar het vaste land van Europa, blijkt nogmaals dat het ook anders kan: een beleggingsmaatschappij NB met de naam 'European Assets Trust', verhuist haar kantoor van Nederland naar GB..... (althans als de aandeelhouders akkoord gaan)

Over de Brexit gesproken, het is wel duidelijk dat het plan May (Chequers plan, of Chequers deal) niet aanslaat in eigen land, waardoor de kans op een harde Brexit toeneemt. Mijns inziens is die ook beter voor het Britse volk. Het plan May zal GB alleen maar enorme bakken belastinggeld kosten. Niet voor niets ook dat na de ophef die gisteren in GB ontstond nadat men stelde eruit te zijn, EU politici lieten weten dat het dit akkoord is en mocht men daar in GB anders over beslissen, men de Britten het vel over de oren zal trekken.... En of de EU dat zou lukken beste bezoeker, is maar zeer de vraag......

Opvallend wat een kul je ook hoort, zoals die over de visserij >> met het voorliggende akkoord zou Nederland deels toegang houden tot Britse visserijgronden, waar men op BNR doodleuk stelde dat daarmee onze nieuwe haring is gegarandeerd, terwijl deze haring al een paar jaar door Noorse en Deense vissers wordt geleverd.

Bron >> BNR en de Beurs.nl, hier het bericht van de laatste:

European Assets Trust wordt op papier Brits

Gepubliceerd op 16 nov 2018 om 08:59 |

ROTTERDAM (AFN) - Beleggingsmaatschappij European Assets Trust wil zijn hoofdkantoor verhuizen van Nederland naar het Verenigd Koninkrijk, om daarmee ook op papier volledig Brits te worden. Het zogeheten 'closed end' fonds is genoteerd op de beurs in Londen en Amsterdam.

Als reden voor de verhuizing werd onder meer een versimpeling van de structuur gegeven. Volgens het fonds zal de aanpassing geen effect hebben op investeringen en dividendbeleid. Aandeelhouders moeten nog wel akkoord geven voor de aanpassing.
====================
Voor meer berichten over de Brexit, klik op het betreffende label, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten