Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 21 november 2018

Trump zet Witte Huis kerstboom te vroeg op om arme kiezers te overtuigen van hun juiste keus

In het BBC Scotland nieuws van 11.00 u. het bericht dat er gezeur is ontstaan in de VS over het te vroeg neerzetten 'door Trump van de traditionele kerstboom' voor of in het Witte Huis (dat is me niet duidelijk en te onbenullig om na te zoeken)....... De VS steunt de genocide in Jemen militair en politiek, maar er ontstaat gekibbel over het te vroeg neerzetten van de Witte Huis kerstboom......

Het is overigens duidelijk dat Trump e.e.a. doet voor zijn arme achterban...... Een werkloze Trump stemmer: "Je kan zeggen wat je wilt over Trump en hij doet inderdaad veel voor de welgestelden en grote bedrijven, maar je kan zien dat hij werkelijk met ons is begaan, want hij doet precies wat wij doen met onze plastic kerstboom: deze al rond 20 november neerzetten!"


ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Om nog eens aan te geven dat het hiervoor aangehaalde fantasie relaas van een werkloze VS burger* niet geheel uit de lucht is gegrepen, was Trump zelf bij de aflevering van deze kerstboom, iets dat in de geschiedenis niet eerder is gebeurd.......

Nu nog een extra kerstwens: je zou bijna hopen dat het Witte Huis wordt gebombardeerd met het door de VS industrie gefabriceerde verboden chemische wapen witte fosfor en dat op kerstavond, zodat we kunnen spreken van een Witte Kerst over het Witte Huis! (witte fosfor waarmee de Trump administratie dorpen en steden in Irak bombardeerde en waarmee de VS nog steeds dorpen en steden in Syrië bombardeert......)

* De werkloosheid in de VS zou sterk zijn teruggelopen, echter zoals ook in Nederland, worden hele grote groepen werklozen niet eens meegeteld in het totale aantal werklozen........ Daarnaast zijn er mensen met 2 banen die van hun inkomen niet rond kunnen komen >> de VS 'het land van de ongekende mogelijkheden.....' (overigens heb je ook in ons land mensen die tegen de armoedegrens moeten leven, terwijl ze meer dan één baan hebben..... Ach ja, de VS het grote voorbeeld voor het overgrote deel van de Nederlandse politici....)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten