Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 22 november 2023

Stemmen op VVD, D66, CDA, PvdA-Groenlinks, ChristenUnie of SGP? Lees dit!!

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice in Google Translate)

 

Vandaag mogen we stemmen en zoals velen wel weten verandert er nooit wat na de verkiezingen, niet zo vreemd als je bedenkt dat de zogenaamde oppositie voor meer dan 90% heeft meegestemd met het zittende (demissionaire) kabinet Rutte 4.

Maar ja we mogen stemmen dus laat ik proberen een beperkt stemadvies te geven, vandaar het volgende:

Hoorde een paar dagen geleden dat de ChristenUnie het aandurft om als bijna fundamentalistische christelijke partij te liegen dat men voor goede zorg staat, terwijl deze partij zowel in Rutte 3 als 4 akkoord is gegaan met verdere bezuinigingen op de zorg, zoals het sluiten van ziekenhuizen zodat er nog meer IC bedden verdwenen en de daarbij horende intensieve verpleegkundigen..... 

De lockdowns en andere belachelijke antidemocratische maatregelen die zijn genomen vanwege de Coronahysterie, werden ook door de ChristenUnie plus VVD, D666 en CDA verdedigd vanwege het grote tekort aan IC bedden en daarbij horende verpleegkundigen. Dat NB daar vanaf het aantreden van het eerste kabinet Rutte (met CDA en PVV!!) tot de uitbraak van het Coronavirus 1.100 van de 2.200 IC bedden zijn opgedoekt met instemming van die kabinetten!!

Je zou dan ook denken dat Rutte 4 (VVD, CDA, D66 en ChristenUnie) zich wel voor veel meer IC bedden zouden hebben ingezet nadat de 'crisis was bezworen'. Maar nee hoor de genoemde partijen hebben zich daartegen uitgesproken (en tegengestemd) en gaan gewoon door met het bezuinigen op de zorg, wat onder andere inhoudt dat er nog meer ziekenhuizen verdwijnen..... Dit alles terwijl de maatschappij vergrijst en het zeker is dat er een steeds groter beroep op de zorg zal worden gedaan..... 

Eén en ander betekent dat de verpleegkundigen die overblijven voor een heel groot deel overwerkt zullen raken en het beroep nog meer impopulair zal raken, zoals ook tijdens de Coronacrisis gebeurde en waar ook toen veel verpleegkundigen zijn afgehaakt vanwege de enorme werkdruk....

Je kan partijen als die van Rutte 4 zelfs dood door schuld verwijten van het aantal verpleegkundigen dat overleed aan het Coronavirus, immers als je overwerkt bent is ook je immuunsysteem de klos en loop je makkelijk een virus op en dat nog heftig ook, juist vanwege het oververmoeid zijn......

Voor een goede zorg moet je bij de SP, LEF en DENK zijn, zij willen wel investeren in de zorg en staan daarmee voor de invoering van een veel betere zorg dan we nu hebben, tevens een zorg die voor iedereen betaalbaar is, waar het nu aan ontbreekt. (de Piratenpartij is vaag over wat men met de zorg wil, vooral inzetten op preventie en daarmee ook voor een gezonde levensstijl, al is dat vooral voor de Nederlanders in stedelijk gebied een bijna ondoenlijk taak, dit vanwege de luchtvervuiling)

Onbegrijpelijk ook dat veel mensen weer op de VVD zullen stemmen, terwijl de kabinetten Rutte op zoveel gebieden uitermate waardeloos hebben geregeerd en de premier, aartsleugenaar Rutte de laatste paar jaar vooral bezig is geweest om zich warm te lopen voor de positie van secretaris-generaal van de NAVO.......

Onder de kabinetten Rutte zijn er 100.000 sociale huurwoningen verdwenen, huizen waarmee vooral VVD bewindslieden hebben lopen leuren bij buitenlandse investeerders, die deze woningen verbouwden en voor kapitalen verhuren, waarbij ze zo goed als geen belasting hoeven te betalen.... (ook de verhuurdersbelasting was op deze welgestelden niet van toepassing....)

De huurders zowel die in de vrije sector als die in de sociale huurwoningen, betalen in verhouding ondertussen meer voor een dak boven het hoofd dan de gemiddelde huizenbezitter, één van de redenen waarom zovelen stemmen op de VVD, terwijl ze daarmee in feite tegen hun eigen portemonnee stemmen, maar ja het feit dat de VVD vasthoudt aan het terugbrengen van de hypotheekrenteaftrek met een half procent per jaar is voor velen de reden om op die waardeloze inhumane rotpartij te stemmen..... (een vermindering van de hypotheekrenteaftrek met een half procent, terwijl de huurders jaarlijks hele procenten meer moeten betalen..... Hoe smerig en zot wil je het hebben??!!!)

Ik kan nog wel een half uur doorgaan, maar het lijkt me wel duidelijk dat je vandaag vooral niet moet stemmen op de VVD, CDA, D66, ChristenUnie, PvdA-GroenLinks (die laatste twee partijen gooien alle verkiezingsbeloften overboord zodra ze kunnen meeregeren, zoals de PvdA dat al zo vaak heeft laten zien en GroenLinks (GL) dit op provinciaal en lokaal gebied al menigmaal heeft laten zien). 

Ook is de PvdA mede schuldig aan het opdoeken van ziekenhuizen en daarmee aan het verdwijnen van IC bedden..... Naast nog vele andere onfrisse zaken zijn GL en PvdA schuldig aan de invoering van het leenstelsel voor studenten, waardoor vele Nederlandse jongeren beslisten niet te gaan studeren en anderen na hun studie met een enorme schuld zitten......

Timmermans is een al even grote oplichter als Rutte, terwijl hij weet dat het verbranden van hout nog een fractie smeriger is dan dat van steenkool, blijft hij doodleuk stellen dat houtverbranding duurzaam is..... Bij GroenLinks krijg je er automatisch EU grofgraaier Bas Eickhout bij, deze ploert heeft zich in het verleden uitgesproken voor het langer toestaan van onder andere het kankerverwekkende en hormoonverstorende glyfosaat, hoofdbestanddeel van Roundup.....

Als je Timmermans krijgt als premier, krijg je daar tevens PvdA groothufter Samsom bij en ondanks dat de PvdA nu zegt tegen kernenergie te zijn, zal men met de hulp van Samsom alsnog akkoord gaan met de nieuwbouw van kerncentrales (Samsom was voor de ramp in Fukushima voor het bouwen van meer kerncentrales in Nederland, om daar een paar maanden later, toen de ramp in Fukushima zich voltrok, zich 180 graden draaide en stelde tegen kernenergie te zijn....)

Als je op de PVV stemt stem je in feite ook op een partij als de VVD, alleen nog wat rechtser en fascistoïde, niet voor niets ook dat de fascist Wilders met lovende woorden sprak over oplichter Rutte, toen deze liet weten zich niet langer verkiesbaar te stellen....... Overigens is de vervanger van Rutte >> Dilan Yeşilgöz een even grote oplichter als Rutte, alleen al het feit dat ze de mensen in haar eigen voorland >> de Koerden verfoeit (en daarmee de reli-fascistische corrupte psychopaat dictator Erdogan eert) is al een teken dat deze dame stinkt van hier tot Tokio!! 

Als je tegen de NAVO oorlog versus Rusland bent, een oorlog die in Oekraïne wordt uitgevochten, blijft er weinig keus over, zeker niet bij de hier al genoemde partijen, echter als je links wilt stemmen (er zijn nog maar enkele echt linkse partijen, waaronder SP en LEF) blijft alleen LEF over die zich neutraal opstelt en tegen verdere bewapening is van het ronduit fascistische Oekraïne met haar nazi-leger. (voor meer berichten over Oekraïne, plak die naam in het zoekvlak bijna rechtsboven in deze pagina)

 

Voor meer berichten over Rutte, Timmermans, Eickhout, VVD, D66, CDA, PvdA, GroenLinks, ChristenUnie, SGP en/of socia le huurwoningen, klik op het desbetreffende label direct onder dit bericht.


Let op!! De ruimte om reacties weer te geven werkt af en toe niet, zo merkte ik onlangs. Als je commentaar hebt en het lukt niet op de normale manier onder het bericht, doe dit dan via het mailadres trippleu@gmail.com, ik zal jouw commentaar dan opnemen onderaan in het bewuste artikel, althans als je geen geweld predikt, voorts plaats ik jouw reactie ook al staat deze diametraal tegenover dat bericht. Alvast mijn dank voor jouw eventuele reactie, Willem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten