Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 16 november 2023

Europese Commissie heeft lak aan uw gezondheid, met hulp van corruptie wordt het kankerverwekkend glyfosaat nog eens voor 10 jaar toegelaten

On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice in Google Translate)

 

Niet alleen de boeren en tuinders hebben schijt aan uw gezondheid, ook het ondemocratische en zwaar corrupte EU heeft daar volkomen lak aan, zoals ook de Nederlandse kabinetten van de afgelopen decennia dat hebben laten zien...... (wat nog grotere vraagtekens zet bij de hele dictatoriale Coronacrisis, of beter gezegd >> Coronahysterie!!)

Vanmorgen in het nieuws van 11.00 u. op Deutschlandfunk het meer dan misselijkmakende bericht dat de Europese Commissie heeft besloten om het kankerverwekkende en hormoonverstorende glyfosaat nog eens tien jaar lang te gedogen..... Bovendien is het zeker dat sinds de introductie van glyfosaat, begin zeventiger jaren van de vorige eeuw, twee derde van de insecten is uitgestorven, wat tevens directe invloed had en heeft op de insectenetende vogelstand..... Op zeker dan ook dat glyfosaat de grootste boosdoener is!!

Gifmenger Monsanto was degene die Roundup (met als belangrijkste onderdeel glyfosaat) op de markt bracht en het oorlogsmisdadige Bayer (voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog) heeft Monsanto overgenomen en is nu verantwoordelijk voor alle ellende en dood die dit middel veroorzaakt........

De landen konden het niet eens worden over wel of geen verbod van glyfosaat, daarom heeft het meest ondemocratische geheel van de EU, de Europese Commissie besloten glyfosaat nog eens tien jaar toe te staan..... Je weet wel dezelfde commissie met de meer dan belachelijke 'green deal' van PvdA topgraaier Timmermans, die hier de politiek weer eens onveilig komt maken met z'n bedriegerij..... 

De enorme leugenaar Timmermans 'is ervan overtuigd' dat het verbranden van hout duurzaam is, alsof hij niet weet dat houtverbranding nog een fractie smeriger is dan dat van steenkool >> reken maar dat hij hiervoor te zijner tijd nog een nog beloning krijgt!! In het verkiezingsprogramma van de PvdA-GroenLinks staat te lezen dat men daar tegen nieuwe kerncentrales is, maar wacht maar, als de partij zo groot wordt dat deze mag meeregeren wordt dit onderdeel overboord gekieperd, zoals dat altijd is gegaan met verkiezingsbeloften de PvdA.... 

GroenLinks (GL) zou onder andere bestaan uit de Pacifistisch Socialistische Partij >> PSP, maar GL stond achter al het illegaal oorlog voeren dat men deze eeuw onder de valse vlag van de VS heeft gedaan en staat nu achter het zwaar corrupte fascistische en oorlogsmisdadige Oekraïne..... (terwijl men in die partij sinds 2014 met geen woord van afkering heeft gesproken over de massamoorden in Oekraïne op etnische Russen!!)  

Over GL gesproken: de EU grofgraaier van deze partij >> Bas Eickhout heeft in het verleden ermee ingestemd glyfosaat langer toe te staan* (ja men weet in de EU al jaren dat glyfosaat een zeer giftig en dus gevaarlijk goedje is....)....

Die arme boeren toch, ze verdienen gemiddeld maar 2,5 ton netto per jaar en doen zo hun best om de 'hele wereld' te voeden...... (en te vergiftigen)

Nogmaals toont één en ander aan dat men als volksvertegenwoordiging totaal geen compassie heeft met de gezondheid van de bevolking die men zou moeten dienen. De meeste leden van het EU parlement en alle leden van de Europese Commissie zijn zonder meer corrupt, ondanks dat ze een godsvermogen verdienen (onder andere betaald met ons belastinggeld >> 'fijn hè?') en laten hun beslissingen afhangen van hoeveel het schuift om iets toe te staan of langer toe te staan..... Dat zet tevens een dikke vette streep door het excuus deze politici zoveel te betalen dat ze niet ontvankelijk zijn voor omkoping...... Te belachelijk en schandalig voor woorden!!


* Zie onder andere: 'Bas Eickhout (GroenLinks EU) strijdt nu voor verbieden van landbouwgif met 'mooie duurzame praatjes' over landbouw' En dat nadat hij eerder voor langere toelating heeft gestemd van o.a. het kankerverwekkende glyfosaat!! En zie de links in dat bericht!!

-----------------------------------------

Voorts zie: 'Dierenmishandeling op enorme schaal nog langer toegestaan door de Europese Commissie: lak aan het doodmartelen van dieren voor cosmetica' (3 augustus 2023) 'Leuke Commissie hoor....' Zie de links in dat bericht naar artikelen over de enorme dierenmishandeling en massamoord op proefdieren.....

'LTO Nederland belazert de kluit: ploeg oranje gespoten weilanden om zodat er geen discussie komt over het kankerverwekkende glyfosaat' (1 mei 2023) LTO NL met opperploert van der Tak als topgraaier.......

'Europese Commissie (van o.a. de Green Deal) dreigt glyfosaat nog 15 jaar toe te staan' (en zie de links in dat bericht!!)

'Bayer probeert het kankerverwekkende glyfosaat alsnog langer 'op het EU menu te houden'' (11 september 2019)

'Monsanto negeerde bewust de kankerrisico's van glyfosaat, waarmee het bedrijf zich schuldig maakte aan moord'

'Verbied het kankerverwekkende pesticide Thiacloprid dat de EU wil herintroduceren na lobby Bayer-Monsanto'

'EU: verbiedt het uiterst gevaarlijke glyfosaat voorgoed!' (15 juni 2017)

'Duitsland verbiedt glyfosaat in..... 2024' (6 september 2019) Eerst nog even alle voorraad aan dodelijk gif uitverkopen, logisch toch dat het niet per direct wordt verboden, Monsanto heeft er immers 'slechts' enkele tientallen miljarden dollars aan verdiend sinds de 70er jaren en ach dat daardoor twee derde van de insecten is uitgestorven, een kniesoor die daarover valt..... Bovendien moet Monsanto (van WOII oorlogsmisdadiger Bayer) in de VS miljoenen aan schadevergoeding betalen aan mensen die kanker hebben opgelopen door het werken met deze letterlijke kankerzooi......

'Bayer gaat harder optreden tegen patiënten die kanker opliepen door glyfosaat' (!!!!)

'Bayer probeert het kankerverwekkende glyfosaat alsnog langer 'op het EU menu te houden'

''Monsanto (Bayer) 'liefdadigheidsorganisatie die zich inzet voor wereldvoedselprobleem......'' (en zie de links in dat bericht!!)

'Monsanto (Bayer) negeerde bewust de kankerrisico's van glyfosaat, waarmee het bedrijf zich schuldig maakte aan moord'

'Dijksma (destijds PvdA staatssecretaris) met een kado voor de tuinders, terwijl hetzelfde kabinet, waar ze deel van uitmaakt, de grote onderlaag, zelfs de onderbroek afpakt......' (29 juni 2023)

'EU beslist over een landbouwdeal die de 'Green Deal' van de Europese Commissie tot een lachertje maakt' (24 maart 2021)

'Timmermans (PvdA, Europese Commissie) na watersnood bezig met greenwashing terwijl de Commissie subsidie geeft aan oliemaatschappijen, de veehouderij en glyfosaat langer zal toestaan' (!!!!)

'FAO (VN Wereldvoedselorganisatie) werkt samen met gifmengers en gentech bedrijven' (!!!!)

'Verboden landbouwgif? Verpak de zaden in gif!!' (en zie de links in dat bericht!!)

'Landbouwgif-lobby maakt overuren tijdens Coronacrisis'

'Hersen-beschadigende chemicaliën in voedsel' (!!!!)

'Schouten (ChristenUnie minister) weigert te voldoen aan advies van de Gezondheidsraad zo min mogelijk landbouwgif te spuiten ter bescherming van omwonenden' (!!!!)

'Duitsland exporteert in EU verboden gif' (!!!!)

'Verbied het kankerverwekkende pesticide Thiacloprid dat de EU wil herintroduceren na lobby Bayer-Monsanto' (!!!!)

'EU staat op punt alweer miljarden aan belastinggeld weg te geven aan uiterst vervuilende intensieve landbouw en veeteelt' (een bericht van 17 januari 2021)

-----------------------------------------

Voorts zie de gerelateerde berichten onder de volgende links: 'Grote zaadbedrijven patenteren alledaagse groenten: zo beheersen ze straks de hele voedselketen van zaad tot supermarkt/groentewinkel' (11 februari 2023) Grote zaadbedrijven zijn heel vaak ook de grote gifmengers, neem bedrijven als Syngenta en Bayer (-Monsanto)......

'Monsanto Tribunaal: het wijdverspreide gebruik van pesticiden heeft gezorgd voor een insectenafname van 70% en 30% minder vogels' (!!!!) En dan durft men katten aan te wijzen als oorzaak voor de teruggang van het aantal vogels......

'EU moet eindelijk een wet doorvoeren die palmolie bedrijven en andere grote vervuilende bedrijven aan banden legt'

'8 augustus 2022: Internationale Dag van de Kat: meer en meer wordt de kat weggezet als een plaag'

'Pleidooi voor proefproces: ’Katten moeten niet buiten kunnen loslopen’' Een bericht van 13 september 2020 uit de Telegrof. 

'Kattenverbod EU te zot voor woorden en het 'groene gehalte' van GroenLinks' (23 december 2019)

'Europese Commissie overweegt genetisch gemanipuleerd voedsel toe te staan: de weg naar CETA en TTIP' (!!!!) En zie de links in dat bericht naar artikelen over het lobbyen, ofwel corruptie van de bovenste plank!! Voorts links in dat bericht naar artikelen over genetische manipulatie. 

'Dictatoriale grip van EU op 'soevereine lidstaten' steeds groter' (en zie de links in dat bericht!!)

'Schouten (ChristenUnie minister) weigert te voldoen aan advies van de Gezondheidsraad zo min mogelijk landbouwgif te spuiten ter bescherming van omwonenden' (!!!!) (15 juli 2020) Echt fijn christelijk hè?

'Frits Böttcher een 'klimaatsceptische wetenschapper' die zich liet betalen door o.a. Shell, KLM en AkzoNobel' (!!!!)

''Brekend nieuws': Rutte (VVD premier) stelt bedrijfsleven gerust wat betreft de energietransitie'

'EPA is corrupt: met opzet worden gevaarlijke eigenschappen van chemische stoffen verzwegen'

'Dijksma: het is moeilijk iets te doen tegen vele ongeregistreerde transporten met gevaarlijke stoffen.......... ha! ha! ha! ha! ha! ha!' (tja dan moet je meer mensen aanstellen om de boel te inspecteren en deze hufter, nu burgemeester van Utrecht, heeft lak aan de veiligheid en gezondheid van de bevolking......

'Dijksma (PvdA leeghoofdhufter en staatssecretaris) belooft als zoveelste staatssecretaris, dat vervoer gevaarlijke stoffen aangepakt zal worden........' (27 mei 2016) En ook daar is amper of niets veranderd, zie de gevaarlijke transporten mede door woongebieden in Brabant.....

'Groot milieu misdrijf op rampterrein Moerdijk niet beboet.........' Een bericht van 2 oktober 2015, dus ruim 4,5 jaar na de ramp bij Chemie-Pack op hetzelfde industrieterrein >> 5 januari 2011.....

'Opstelten (VVD minister) kan de burgers geen veiligheid bieden, aldus de Rekenkamer......... ha! ha! ha! ha! ha! Wat een ontdekking!!!' (13 november 2014) Opstelten was destijds VVD minister van 'Veiligheid en Justitie', waar deze enorme hufter tijdens zijn ministerschap het gore lef had op te merken dat het gevoel van veiligheid bij burgers belangrijker is dan echte veiligheid voor die burgers......

'Chemie bedrijven, die er een 'potje van maken', worden nog steeds niet aangepakt......' (12 november 2014)

'Pieter Heerma (CDA plork): te veel regeldruk voor kinderopvang..........OEI!!!!!' (25 september 2014) Het gezeur over regeldruk is juist gevaarlijk daar dit zorgt voor zaken als te weinig inspecties op gevaarlijke zaken......

'Remkes (VVD commissaris voor de koning): "Zonder veiligheid is er geen vrijheid...." OEI!!!!' (7 september 2014)

'Inspectie Leefomgeving en Transport verder geprofessionaliseerd: alleen nog aangekondigde inspecties.......... ha! ha! ha! ha! ha!' (28 augustus 2014) Dus na de Vuurwerkramp en de ramp bij Chemie-Pack is men doorgegaan met bezuinigen op inspecties en deze werden vanaf die tijd door de inspectie Leefomgeving en Transport alleen nog aangekondigd gedaan!!! (uiteraard is bij die controles alles in orde....)

'Opstelten: 'uhh er zijn uhhh lessen geleerd van de uhhh eerdere brand bij ChemiePack'' (5 juni 2014) ha! ha! ha! ha! De oplichter!!

'Shell Moerdijk: geen gevaar voor de volksgezondheid!' (4 juni 2014)

'ChemiePack terrein wordt gesaneerd, op uw kosten..........' (14 mei 2014)

'Petrochemie mag ongestraft de lucht vervuilen, of de 'zorg' van uw regering voor uw gezondheid.......' (10 december 2013) Dit gebeurt nog steeds, met de juiste wind en windsnelheid moet je zelfs in het centrum van Den Haag je ramen sluiten vanwege de enorme stank die bovendien een gevaar voor de gezondheid vormt!!

-----------------------------------------

Hier nog een paar links naar berichten over wat stikstof doet in de natuur:

'Stikstof: de feiten op een rij' (en zie de berichten onder de links in die post)

 'Hoe bramenstruiken, brandnetels en gras onze natuur om zeep helpen'

 -----------------------------------------

Let op!! De ruimte om reacties weer te geven werkt af en toe niet, zo merkte ik onlangs. Als je commentaar hebt en je kan deze niet plaatsen via de normale weg, doe dit dan via het mailadres: trippleu@gmail.com, ik zal jouw reactie dan opnemen onderaan in het bewuste artikel, althans als je geen geweld predikt, voorts plaats ik jouw reactie ook al staat deze diametraal tegenover dat bericht. Alvast mijn dank voor jouw eventuele reactie, Willem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten