Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 6 november 2023

De westerse kijk op de slachting van Palestijnen in de Gazastrook

On the top right hand side of the page on my blog (with this article) you can choose for a translation in the language of your choice >> Google Translate.

 

Lees het volgende artikel en geeft het desnoods door (daarvoor heb je van mij geen toestemming nodig), maar vorm wel je eigen mening!!  

 

Terwijl ik begin aan dit bericht is op WDR 5 het Tagesgespräch bezig en zoals gewoonlijk worden de Palestijnen gedemoniseerd, zoals dat ook gebeurt met de demonstraties die afgelopen zaterdag en gisteren plaatsvonden in meerdere steden. Zelfs kritiek op Israël wordt als een soort antisemitisme weggezet en als je op het internet (in het Duits) zoekt naar berichten daarover vind je er maar enkelen...... Ook wordt er weer gezegd dat men antisemitische leuzen heeft gebruikt, echter zonder ook maar één voorbeeld te geven, of te stellen of dit vaak is gedaan of slechts een enkele keer door een sufferd......

Zo'n tienduizend vermoorde Palestijnen schijnen niet genoeg te zijn om je daadwerkelijk goed pissig te maken op de fascistische apartheidsstaat Israël.... Oh ja het laatste dus Israël wegzetten als fascistische apartheidsstaat schijnt zelfs strafbaar te zijn in Duitsland, terwijl vooraanstaande leden van het Zuid-Afrikaanse ANC Israël hebben aangewezen als apartheidsstaat waarbij men in Z-A zelfs heeft gesteld dat Israël veel verder gaat dan het witte apartheidsregime ooit durfde te gaan!! (overigens dat de Israëlische staat fascistisch is blijkt onder meer uit het feit dat men daar de natiestaatwet een paar jaar geleden door de Knesset heeft gejaagd, daarnaast kan het ongebreidelde geweld dat de Israëlische politie en het leger dagelijks uitoefenen op de Palestijnen niet anders worden gezien dan als fascistisch geweld!!)

            

Gisteren in het NPO Radio1 VPRO programma OVT Bart Wallet, hoogleraar joodse geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam (UvA), deze hield een praatje over de Kibboetsniks, de bewoners van de Kibboetsen in Israël... Het viel me nog mee dat men niet één keer het foute totale aantal doden noemde die bij de aanvallen van Hamas zijn vermoord (althans niet dat ik hoorde en heb geen zin één en ander na te luisteren). Dit aantal is 900 en niet de 1.300 of zelfs 1.400 die je om de haverklap hoort in de westerse reguliere media en die westerse politici keer op keer herhalen..... De helft van die 900 waren militairen en onder het overige deel bevonden zich bewapende burgers, want vergeet niet dat de kibboetsen die zich aan de rand van de Gazastrook bevinden deels ook militaire taken hebben en waar zich meestal ook Israëlische militairen bevinden.... 

                                 Een Israëlische politieagent verklaart dat er is gelogen over de gebeurtenissen op 7 oktober 2023

De Be’eri Kibboets na de strijd

Met name de Be'eri kibboets kwam ter sprake in het VPRO programma, echter niet dat een paar joodse getuigen van die kibboets die het overleefden, hebben verklaard dat het juist het Israëlische leger was die daar mensen overhoop heeft geschoten en niet de Palestijnse 'terroristen', het leger nam alles en iedereen onder vuur. Maar nee 'hoogleraar' Wallet herhaalde wat men al sinds 7 oktober j.l. bij elkaar heeft gelogen....

                                          Een Palestijnse baby is shock 

Hoogleraar Wallet beschreef de Kibboetsniks als juist vredelievend en als socialistisch, al vergeleek hij ze niet met de zionistische psychopaten die zich kolonisten durven te noemen en die samen met het Israëlische leger het leven van de Palestijnen op de West Bank tot een hel maken...... Wallet sprak echter met geen woord over de kibboetsniks die gebieden in de Gazastrook bezet hebben gehouden en die bij hun vertrek daar alles hebben vernield en zelfs de waterbronnen onbruikbaar hebben gemaakt, blijkbaar ziet hij dat niet als fascistische terreur.......

                Lijkenzakken met vermoorde Palestijnse slachtoffers, let op de formaten......

Afgelopen nacht (van zo op ma) in het nieuws van 3.00 u. (CET) op CBC radio Toronto het bericht dat Israël bij nieuwe aanvallen weer het telefoonverkeer en het internet in de Gazastrook heeft platgelegd, waarbij men doodleuk stelde dat de berichten over de vele doden die nu weer zijn gevallen bij het Al-Quds-ziekenhuis en een ander ziekenhuis in het noorden van de Gazastrook niet zijn te verifiëren..... Ofwel men heeft wel het bericht gehoord dat er onder andere 51 doden zijn gemeld door het Palestijnse ministerie van gezondheid, maar stelt verder dat men vanwege de telefoon en internet blokkering niet weet of dit wel dan niet waar is.... Nog zotter >> men haalde voor zo ongeveer de honderdste keer aan dat er bij de aanslagen door Hamas 1.400 doden zijn gevallen, waarbij men zich niet heeft afgevraagd of dat cijfer is geverifieerd (wat zoals gezegd niet zo is, onder andere gemeld door de joodse nieuwssite Haaretz......)

Een Palestijnse jongen die in brand is gestoken door psychopathisch fascistische kolonisten op de West bank (9 oktober 2023):

Wat betreft de westerse berichtgeving over wat er is gebeurd tijdens de aanvallen van Hamas moet ik zeggen dat het me meevalt dat het overgrote deel van de westerse reguliere media niet langer de leugen herhaalt dat de leden van Hamas, die meededen aan de 'aanslagen', baby's hebben onthoofd, die leugen vindt men blijkbaar te ver gaan om te blijven herhalen...... Wel blijft men de leugen herhalen dat er veel vrouwen zijn verkracht door de Hamasleden die de aanvallen uitvoerden...... Zelfs de gevangengenomen Israëlische militairen zijn netjes behandeld door Hamas, hetzelfde geldt voor hun omgekomen collega's die zijn met respect begraven, dit in tegenstelling met de door Israël gedode Hamasleden, die men na de dood nog vreselijk heeft toegetakeld.....

               

Te schunnig voor woorden ook dat de Israëlische luchtmacht afgelopen vrijdag een ambulancekonvooi heeft aangevallen, dit met de dooddoener dat deze Hamasleden vervoerden..... (dezelfde dooddoener die Israel blijft herhalen als het terreurleger weer een groot aantal Palestijnen tegelijk heeft vermoord....) Zelfs al zou dit zo zijn, dus wat betreft dat ambulancekonvooi, mag je dat volgens het oorlogsrecht niet aanvallen!! 

Intussen zijn er zoals gezegd 10.000 Palestijnse mensen omgekomen in de Gazastrook, waaronder 4.000 kinderen >> wanneer gaat het westen sancties instellen tegen Israël, wat daar gebeurt gaat nog 100 stations verder dan wat Rusland zogenaamd heeft gedaan in Oekraïne....... In de westerse media worden mensen spreekwoordelijk neergesabeld als ze durven te stellen dat Israël een genocide uitvoert in de Gazastrook, echter hoeveel bewijs heb je nodig dat hier niet alleen sprake is van een bloedige etnische zuivering maar zeker ook van een genocide!!! (en dat al vanaf 1948.....)

                

Tot slot wil ik nog wijzen op het feit dat men in de reguliere westerse media en politiek amper of geheel niet spreekt over de dagelijkse terreur die Israël uitvoert op het verdrukte Palestijnse volk, alsof het normaal is wat Israëlische militairen en politieagenten uitvreten op de West Bank, dan wel het telkens weer afknijpen van de Gazastrook van water, elektriciteit en humanitaire goederen en dan doel ik niet op deze grove oorlogsmisdaad en misdaad tegen de menselijkheid die Israël nu al minstens drie keer heeft uitgevoerd na 7 oktober j.l., maar dat al heel lang doet..... Trouwens het gevangenhouden van 2,3 miljoen mensen in de Gazastrook is al een enorme schending van mensenrechten en een misdaad tegen de menselijkheid >> vergeet daarbij niet dat het overgrote deel van de Gazanen bestaat uit kinderen tot 12 jaar dan wel tieners van boven die leeftijd..... 


 (als je het Engels niet machtig bent, zet dan de tekst om in Nederlands met behulp van Google translate dat je rechts bovenaan deze pagina ziet staan, klik eerst in het menu op 'Engels', waarna je weer kan klikken op die vertaalapp, daarna zie je bovenaan in het menu 'Nederlands' staan >> klik daarop en de hele tekst staat vervolgens in het Nederlands, de vertaling is van een redelijk goede kwaliteit.)


Het volgende artikel is geschreven door Caitlin Johnstone:


 

We Don’t Think Hard Enough About What Bombs Are And What They Do

Listen to a reading of this article (reading by Tim Foley)

If I told you that ten thousand people had just been murdered by terrorists in Portland, Oregon — including thousands of children — you would understandably be shocked and horrified. If I told you that they’d all been slashed to pieces by swords, your reaction would be even stronger.

But because the massacre in Gaza is being inflicted upon dark-skinned foreigners in the middle east and is being perpetrated using military explosives instead of blades, most westerners are going about their day without thinking about it much. The same number of people are just as dead as they would have been if they’d been hacked to bits in an American city, but for a westerner it lands different.

Because the western empire has been raining military explosives upon the middle east continuously for many years now, westerners have become desensitized to news reports about bombings happening there. If you tell a westerner “There’s been a bombing!” with anguish in your voice, they’ll immediately assume you’re talking about a terrorist attack in New York or London or Paris, not in the middle east. Westerners tend to regard bombings in the middle east as simply the normal state of affairs, as though bombs falling from the sky is just what the weather is like over there.

Westerners aren’t the most rigorous thinkers when it comes to the issue of bombs and bombing, and that’s entirely by design. An entire propaganda matrix has been constructed by the western empire to keep us from thinking too hard about what bombs are and what they do, which allows us to preserve our comfortable ideas about our nation and our government that we were taught to believe when we were children.

 

“We saw children without heads.” Israel did this with America’s backing.
Image

Image

In Gaza we’re getting doctors saying “We saw children without heads” and “Some children could not be identified because of the severity of their injuries”, which comes as no surprise to people like myself who spend way too much time looking into this thing online and happen across horrifying footage of this nature on a regular basis. 

That is what bombs do to the human body. They rip people to pieces. They squash them with falling buildings. They burn their flesh. They rip their guts out. They blow off body parts. They decapitate. But the public is generally sheltered from the reality of all this by the mass media, who will often just report on “blasts” and “explosions” occurring in empire-targeted territories without even saying who caused them, much less detailing the damage that they inflicted upon human flesh.

The effect these weapons have on the human body is every bit as nightmarish as what you’d see if there was an army of psychopaths going around murdering thousands of civilians with machetes and flamethrowers, but because it’s bombs it’s not getting the same kind of reaction from the general public.

Part of it is the fact that killing with bombs is something you do from afar. IDF soldiers looks at screens and hit some buttons, and poof, there’s a tiny explosion cloud. It’s not like looking someone in the eye as you run them through with a blade. It’s distant. It’s detached from reality.

Another part of it is that with bombs you can say you’re not intentionally killing civilians, even while you take actions that you know will kill a lot of civilians like firing military explosives into a densely populated area. Ostensibly it’s not that you want to kill civilians, it’s that you don’t care enough about their lives to refrain from killing them in that instance.

These dynamics help protect the people deploying the bombs from the guilt and trauma of killing large numbers of civilians, which actually makes it easier for them as a collective to kill large numbers of civilians. It lets them feel like they’re perpetrating less evil when in reality they are perpetrating more. Which of course benefits the power structure who is ordering them to deploy the bombs.

The mass slaughter of civilians with bombs is 100% in alignment with "American values". It's literally America's main thing.
Yonah Lieberman
@YonahLieberman
Replying to @YonahLieberman
“It’s no great secret that the US provides $3.8 billion every year to Israel… If they’re going to take our money, and Biden wants to give them even more, they have got to recognize that they cannot offend American values.”
It’s like the invention of execution by firing squad: people in power needed to be able to kill their enemies, so they invented a system wherein multiple executioners fire at the victim simultaneously so that none of them can be sure that they fired the fatal shot. Sometimes one of the guns would even contain a blank cartridge, thereby feeding into the executioners’ ability to compartmentalize away from the reality of what they were doing by letting them believe they may not have even fired a bullet. This method of execution allowed for executions to continue in whatever numbers were deemed necessary, without putting a drain on troop morale.

With bombs the same dissociation dynamic is used to a much, much deadlier effect. Both the public and the troops are given the ability to psychologically compartmentalize away from reality and pretend no great evil is being done, the end result of which is to allow much, much more evil to be done. Israeli forces are massacring Gazans no less brutally than if they were mowing them down with machine guns or stabbing them with bayonets, but because the method of massacre lets them dissociate, it allows for a much higher degree of compliance from the troops and a much higher degree of consent from the public.

A tremendous amount of depravity hides behind the completely baseless western delusion that murdering people with bombs is less of an atrocity than murdering them with bullets or blades. In reality, murder is murder and dead is dead. The sooner we can get real with ourselves about that as a civilization, the better.

________________

My work is entirely reader-supported, so if you enjoyed this piece here are some options where you can toss some money into my tip jar if you want to. Go here to buy paperback editions of my writings from month to month. All my work is free to bootleg and use in any way, shape or form; republish it, translate it, use it on merchandise; whatever you want. The best way to make sure you see the stuff I publish is to subscribe to the mailing list on Substack, which will get you an email notification for everything I publish. All works co-authored with my husband Tim Foley.


Bitcoin donations: 1Ac7PCQXoQoLA9Sh8fhAgiU3PHA2EX5Zm2

Featured image via Wikimedia Commons.

========================================

Volgens deze Israëlische agent werden de gruwelijkheden op 7 oktober niet door Hamas gepleegd. 
 
Inmiddels is wel duidelijk dat het 7 oktober verhaal compleet anders in elkaar steekt dan onze media willen doen geloven. Wat deze ooggetuige verklaart, past naadloos bij het scenario dat ik beschreef: x.com/patricksavalle

Dit soort gebeurtenissen kunnen worden verklaard vanuit de penibele positie van Netanyahu maar ook de goepolitieke achtergrond die ik beschreef: x.com/patricksavalle

7 oktober was 100% zeker een Israëlische false flag. LIHOP. 
 
Het Palestijnse volk en het Joodse volk zijn beide slachtoffer van hele onmenselijke zionistische politiek.

 


 From
Abdul Quadir - عبدالقادر

========================================

En zie dit X-bericht met echte helden die een meisje van 12 te grazen nemen:

Just for one moment imagine if this was Russian soldiers brutally assaulting a 12 year old girl on the streets of Kyiv. But it’s not, it’s Israeli occupation thugs and it happened in Jerusalem, so you only get to find out about it on social media.


=====================================

Zie ook: als eerste (alweer) de volgende link naar een oud maar wel belangrijk bericht >>  'Een volk dat leeft onder bezetting heeft het recht gewapend verzet te plegen, ook het Palestijnse volk' (!!!!) (met daarin een artikel van Gideon Levy, een Joodse journalist) Je zou zelfs kunnen zeggen dat een ieder die onder illegale bezetting leeft de plicht heeft verzet te plegen, denk daarbij ook aan de nazi-Duitse bezetting van Nederland tijdens WOII >> de link naar dat bericht op Facebook werd door deze organisatie eerder geblokkeerd....

'Als Hamas wordt vernietigd blijft de Gazastrook alsnog een gevangenis en Israëlisch verhaal over Hamas aanslagen door Joodse krant weggezet als leugens

'Israel is caught lying time and again. And yet we never learn' Een artikel van Jonathan Cook. 

'Nationale demonstratie tegen genocide op het Palestijnse volk: zondag 29 oktober in Den Haag' De demo was een succes!

'Israëlische leger waarschuwde ziekenhuis 3 dagen achtereen dat het aangevallen zou worden, wat men de 4de dag uiteindelijk heeft gedaan.....' En dan durft de Israëlische fascistische regering te zeggen dat haar leger niet verantwoordelijk is voor het beschieten van dat ziekenhuis......

'Let Them Eat Cement' (een artikel van Chris Hedges)

Een aartsbisschop die verklaart dat Israël ziekenhuizen meermaals heeft gewaarschuwd dat ze doel konden worden van aanvallen van Israëlische lege, dit daar Israël ontkende het eerste ziekenhuis waar veel doden vielen te hebben aangevallen (het was overigens een paar dagen later werd duidelijk dat Israël wel degelijk de aanvaller was dit vanwege video's, ander beeldmateriaal en getuigenverklaringen....).....

           

'Waarom Biden loog over de aanval op het ziekenhuis in Gaza' Een bericht van Frontnieuws dat het overnam van Indian Punchline.

'Gebombardeerd ziekenhuis: meer dan 500 doden, wat een verschil in aandacht vergeleken met de Hamas aanslagen'

'Israël het slachtoffer van Palestijnse terreur'

'The West’s hypocrisy towards Gaza’s breakout is stomach-turning' (8 oktober 2023) Een artikel van Jonathan Cook, gepubliceerd op Information Clearing House.

'Netanyahu met hartklachten'

'Jenin. Plus: gewapend antisemitisme vernietigde links in GB, nu is het de beurt aan cultureel links en straks aan mensenrechtenactivisten in andere landen' En zie de links naar andere berichten in dat artikel!

'Beschuldiging antisemitisme als wapen tegen critici die de misdaden tegen de menselijkheid door het Israëlische leger en politie aankaarten' Onder andere over het vals demoniseren van Roger Waters als zou deze antisemitisch zijn........

'Ronde 'post-paasgedachte 2023': in de mens een vals welbehagen'

'Israëlische 'rechters' geven toestemming om 8 Palestijnse dorpen etnisch te slopen: weer kijkt de wereld weg.......' (!!!!) Onder andere met links naar berichten over de band die pedo opperschoft Epstein had met kopstukken in Israel.....

'Joodse demonstranten tegen afbraak democratie en mensenrechten: waar zijn deze mensen als Israël weer een massamoord aanricht onder Palestijnen'

'EU gaat instituut oprichten om fake news en desinformatie tegen te gaan, ofwel om dictatoriale censuur te institutionaliseren: VN baas eens....' Onder andere over censuur door Facebook en Twitter op een enorm aantal accounts van Palestijnen, terwijl zionisten hun gif dagelijks, zonder enige restrictie, mogen spuien op deze sociale media platforms.....(dat is overigens veranderd na de overname van Twitter, nu X, door Elon Musk)

AAV: Yet more biased coverage from the supposedly impartial BBC

'Twitter (Elon Musk) censureert Kuffiya voor bericht over Ierse politicus Chris Hazzard die aandacht vroeg voor Internationale Dag van Solidariteit met het Palestijnse Volk'

'Ursula von der Leyen: een corrupte vijand van de democratie'

'Twitter gebruikers gewaarschuwd, Twitter belazert de kluit!!' (!!!!)

'Censuur naar een hoger plan: Twitter medeoprichter Jack Jersey neemt ontslag' Censuur wordt ook regelmatig gebruikt op berichten waarin kritiek wordt geleverd op Israël.......

'Project Nimbus: techbedrijven steunen apartheid en ander Israëlisch geweld tegen Palestijnen' (!!!!)  

'Rondje Palestijnen schoppen op de landelijke radiozenders van Nederland, Duitsland en Groot-Brittannië'

'Instagram moet stoppen met censuur op berichten over huisuitzettingen in een wijk van Oost-Jeruzalem waar Palestijnen al vele generaties wonen'

'De pogroms van fascisten tegen Palestijnse burgers is het gevolg van decennia wegkijken door westerse staten en de VS in het bijzonder'

'Great Return March: 1 jaar protest, 1 jaar massamoorden, 1 jaar westerse anti-Palestijnse propaganda' (een bericht van 30 maart 2019)

'Palestijnse volk wordt verdrukt met hulp van zionistische leugens'

'Israel’s ultra-Orthodox Are Its Latest Neo-fascist Thugs' Een opiniestruk van Gideon Levy

'Israël nu officieel fascistische apartheidsstaat: natiestaat wet aangenomen.........' (!!!!)

'Israël zet snelle reactiemacht op poten tegen anti-Israëlische kritiek' (!!!!)

'Nieuw bewijs: journalist Shireen Abu Akleh met opzet en meermaals onder vuur genomen door Israëlische scherpschutter: moord met voorbedachte rade......' (!!!!) (en zie de links in dat bericht!!) En zie:

'Israël vermoordde (en vermoordt) doelbewust journalisten' (!!!!

'Israël schiet alweer doelbewust op journalisten, westerse collega's onverschillig' (!!!!)

'Israël gaat wat betreft apartheid nog een heel stuk verder dan destijds het witte minderheidsbewind in Zuid-Afrika' (!!!!)

'SABRA (Duitse organisatie) ziet kritiek op gewelddadig optreden van Israël tegen Palestijnen als antisemitisme'

'Israël ruimt graven van Palestijnen op de illegaal bezette West Bank voor een 'thema park'' (!!!!) Terwijl Joodse graven als die van Palestijnen en andere islamieten nooit mogen worden geruimd.......

'EU: stop de handel met de illegale Israëlische nederzettingen op de West Bank'

'Palestijnse olijvenoogst gaat gepaard met grof geweld van Israëlische kolonisten' Een artikel van The Rights Forum.

'Palestijnse boer aangevallen door 'kolonisten' beide handen gebroken daarna door Israël opgepakt voor poging tot moord.......' (!!!!)

'Watch the massacre committed by the Israeli occupation forces Een Twitterbericht.

'This footage has emerged of an elderly Palestinian man being shoved to the ground by Israeli forces, during protests against the entry of hundreds of far-right Israeli extremists to the Al-Aqsa mosque compound in occupied East Jerusalem' Twitterbericht.

'Ex-generaal Israëlisch leger vergelijkt de agressie tegen de Palestijnen op de West Bank met nazi-Duitse praktijken' (!!!!)

'NOS met anti-Palestijns nieuws n.a.v. moord op 3 Palestijnen.....'

'Begrafenis Shireen Abu Akleh gewelddadig verlopen door ingrijpen Israëlische politie met meer gekleurde westerse berichtgeving' (!!!!)

'Shireen Abu Akleh vermoord door 'heldhaftige' Israëlische scherpschutter met gekleurd bericht van 'onafhankelijk' NOS nieuws...' (!!!!)

'Canada verklaart zich solidair met Israël na aanslagen 'fietsterrorist'' En zie de links in dat bericht!! Links ook naar berichten over de huisuitzettingen in oostelijk Jeruzalem, waar vooral Palestijnen wonen, maar waaruit ze etnisch worden weggezuiverd door de fascistische apartheidsstaat Israël....

'Oekraïne: belangrijke punten die niet mogen worden vergeten, ondanks de propagandawals die over ons heen wordt gereden

'Twitter gebruikers gewaarschuwd, Twitter belazert de kluit!!' (!!!!)

'Biden belooft Palestijnen gelijke behandeling met Israël: veiligheid, vrijheid en voorspoed....... ha! ha! ha! ha! ha!' (en zie de links in dat bericht naar meer artikelen over de bloedige onderdrukking van Palestijnen, artikelen die niets met antisemitisme van doen hebben!!)

'Israël noemt Amnesty International antisemitisch...... ha! ha! ha! ha! ha!'

'Wenen start zaak tegen activist die zich inzet voor Palestijnse mensenrechten en tegen etnische zuiveringen' (!!!!)

'Israël gaat ongestoord door met etnische zuivering van Oost-Jeruzalem met schunnige NOS berichtgeving' (!!!!)

'Israëlische 'kolonisten' vallen Palestijnen aan met grof geweld op de illegaal door Israël bezette West Bank......' (!!!!)

De 'Midden-Oosten kerstboom' tot ontploffing gebracht door Israël, Saoedi-Arabië, de VS en haar NAVO-partners'

'Pro-Palestijns activisme de mond gesnoerd door ultra rechts en fundi-christenen'

'Bezette West Bank: zelfs de olijfbomen van Palestijnen worden vernietigd onder bescherming van het Israëlische leger' (!!!!)

'Gevechten in Beiroet (Libanon) volgens BBC W.S. de schuld van Hezbollah' Ten tijde van deze gevechten op 14 oktober 2021, amper of geen belangstelling in de westerse media, behalve de BBC dan en die durft de schuld in de schoenen van Hezbollah te schuiven, totaal belachelijk!!

'Palestijnse gevangenen worden collectief gestraft voor ontsnapping 6 gedetineerden' Collectieve straffen: een uitvinding van de SS.........

'Rashida Tlaib (lid huis van afgevaardigden VS) wordt gedemoniseerd vanwege haar steun voor het verdrukte Palestijnse volk'

'De pogroms van fascisten tegen Palestijnse burgers is het gevolg van decennia wegkijken door westerse staten en de VS in het bijzonder' (!!!!)

'Bennett (Israëlische premier) in VN: Israël is een baken van licht en vrijheid en haar steunen is een morele keus....' ha! ha! ha! ha! Waar haalt deze schoft het gore lef vandaan??!!!

'Israël dreigt weer 16 Palestijnse families uit hun huis te zetten: etnische zuivering van Oost-Jeruzalem gaat gewoon door' (!!!!)

'Dagelijkse Israëlische terreur tegen het verdrukte Palestijnse volk'

'Israël martelt 60% van de gevangengehouden Palestijnse kinderen.......' (!!!!) Waar je het gevangenzetten van kinderen al moet aanmerken als een heel ernstige vorm van marteling..... En zie de links in dat artikel!! Zie ook de berichten onder de volgende 12 links:

'Israël ontvoert op de West Bank en Jeruzalem Palestijnen, waaronder kinderen, dat zou Loekasjenko moeten proberen......' (!!!!)

'Israëlische militairen vermoorden 11 jarige jongen en 20 Palestijnse winkels met de grond gelijk gemaakt' (!!!!)

'Israël martelt 60% van de gevangengehouden Palestijnse kinderen.......' (!!!!) Waar je het gevangenzetten van kinderen al moet aanmerken als een heel ernstige vorm van marteling.....

'Israël voert standrechtelijke executies uit en martelt kinderen......' 

'Al wat nog over is zijn hun schooluniformen: Israël vermoordt 8 Palestijnen'

'Palestijnse kinderen hebben recht op leven, vrij van onrecht en onderdrukking'

'Israël vermoordt alweer 'zeer heldhaftig' 5 ongewapende Palestijnen, waaronder een 12 jarige en een 17 jarige jongen........'


'Palestijnen en hun kinderen nog eens nageschopt door BBC's Stephen Sackur' (!!!!)

''Rechter' houdt Palestijns meisje van 16 jaar in gevangenschap, verder een invalide in rolstoel vermoord: 'leve het dappere Israëlische leger....'' (!!!!)

'UNICEF is trots supporter van de bloedige Israëlische vervolging van Palestijnen en hun kinderen' 

'Pegasus spyware toch volop gebruikt in Duitsland i.t.t. eerdere berichten' (!!!!) Pegasus is van het Israëlisch bedrijf NSO.

'Israëlische oorlogsmisdaden tijdens de oorlog tegen de Palestijnen in de openluchtgevangenis Gazastrook' (!!!!)

'Palestijn gearresteerd voor verkeersovertreding: in 4 dagen tijd doodgemarteld in gevangenis' (!!!!)  Dit soort zaken wordt in het hypocriete westen niet als terreur gezien, dat geldt ook voor veel van de volgende links, zoals de eerste 3 volgende......

'Israël vernielt huizen van Palestijnse families in Silwan en al-Bustan'

'Silwan (buitenwijk van Jeruzalem): de huizen van 170 leden van een Palestijnse familie worden met de grond gelijk gemaakt'(!!!!)

'Israël massamoordt door en Palestijnen zijn een niet gelijkwaardige partij' (!!!!)

'Israëlische leger vermoordt vreedzame demonstrant op West Bank' De zoveelste......

'Puma beklaagt zich over een boycotoproep vanwege haar steun voor illegale Israëlische nederzettingen'

''Deal of the Century' niet genoeg voor Israël dat dit meer dan belachelijke verdrag nu al schendt'

'Studente Mays wordt gemarteld in Israëlische gevangenis' (!!!!)

'Trump en Netanyahu komen met 'vredesplan' voor Israël, waar de Palestijnen zoals gewoonlijk het nakijken hebben'

'Albert Einstein, één van de vooraanstaande Joden die al in 1948 grote vraagtekens bij de staat Israël zette' (!!!!)

'Israël wil Shuhada Street in Hebron vernietigen voor nieuwe Joodse nederzetting....'

'Israël gebruikt alweer nazi misdaden tegen het Palestijnse volk' (!!!!)

'Israëlische rechter wijst directeur Human Rights Watch het totaal absurde 'democratische' land uit'

'Israël steelt Palestijnse grond, als 'vergoeding krijgen' Palestijnen traangas, made in USA'

'Mike Pompeo (VS minister van BuZa): nederzettingen op de West Bank gaan niet per se in tegen internationale rechtsregels'

'"Israël heeft afgelopen nacht in de Gazastrook opnieuw luchtaanvallen uitgevoerd op terreurorganisatie Islamitische Jihad..." ahum....'

'Israëlische 'Friends Tweet' komt als een boemerang terug met de gruwelen die Israël begaat tegen het verdrukte Palestijnse volk' (!!!!)

'Israël houdt 24 uur per dag Palestijnen in de gaten met gezichtsherkenningsapparatuur en hulp Microsoft'

'Israël valt doelen aan in Libanon, Syrië en Irak >> oorlogsmisdaden, zonder één woord van kritiek uit het westen'

'Israël gebruikt sadistisch geweld bij vernietigen Palestijnse huizen in Oost-Jeruzalem'

'Zomaar een paar dagen uit 'het leven' van Palestijnen: vernederingen, beledigingen, vernietiging en moord door Israël'

'Huis van Afgevaardigden VS stemt massaal voor beperking vrijheid van meningsuiting: BDS in de ban en vrijbaan voor Israëls gewelddadig beleid tegen Palestijnen'

'Israël gaat alweer haar boekje ver te buiten in Oost-Jeruzalem'

'De Israëlische VN ambassadeur: de weg naar vrede is overgave van de Palestijnen, waarbij ze nationalistisch suïcide moeten plegen..... ha! ha! ha! ha! ha!'

'Israël maakte het onmogelijk voor arabieren terug te keren naar hun huizen'

'Israëlische kolonisten verantwoordelijk voor branden op de West Bank'

'Duitse razzia's: jacht op ondersteuners van Hamas en het verdrukte Palestijnse volk' (!!!!) Omgekeerd evenredig aan de razzia's om leden van het verdrukte Joodse volk in Duitsland op te pakken tijdens het nazi-Duitse Hitler bewind.......

'Gazastrook: 'de onafhankelijke verslaggeving' over de strijd van Israël tegen Palestijnse terroristen...' (!!!!)

'Dode Israëlische militairen zijn meer waard dan burgers en de moord op 300 Palestijnen is terecht >> de verkiezingscampagne van Netanyahu'

'Gaza ‘On Brink Of Collapse’ As Residents Remain ‘Caged In’' (Video)

'Israël bewijst nogmaals fascistisch te zijn >> journalist met kritiek wacht gevangenisstraf......' (en zie de links in dat bericht)

'Britse band boycot het Eurovisiesongfestival in Israël'

'CIDI vóór Israël vóór vrede, tegen racisme en antisemitisme....... ha! ha! ha! ha! ha!'

'Eurovisiesongfestival 2019 in fascistische apartheidsstaat >> boycot dit festival!!'

'Simon Wiesenthal Center: antisemitische top tien 2018 >> o.a. moorden toegestaan voor Joden'

'Israël arresteert Palestijnen tijdens gewelddadige nachtelijke overvallen op de West Bank'

'Israëls huidige oorlog tegen de Palestijnen: o.a. de etnische zuivering van Oost-Jeruzalem'

'Israëlische 'helden' schieten invalide Palestijn in het achterhoofd' (!!!!) Ja ja, 'Israëlische militairen zijn echt heel dappere helden......'

'Ceremoniële beloning voor 'heldhaftige' Israëlische scherpschutters die ongewapende Palestijnse demonstranten vermoordden' (!!!!)

'Tien bedrijven die Israël helpen bij de massamoord op de Palestijnen'

'Palestijnse man met syndroom van Down gearresteerd door 'dappere' Israëlische militairen: hand gebroken en 3 dagen opgesloten.......' (!!!!)

'Israël bestormt voor de zoveelste keer met groot machtsvertoon de Al-Aqsamoskee......' (!!!!)

'Israel Perpetrated Ethnic Cleansing in 1948'

'The Ongoing Terror of the Israel Lobby'

-------------------------------

Laatste update van 12 november 2023, dit bij de video met de aartsbisschop, de vervangende tekst 'dekte de lading' beter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten