Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 25 september 2014

Pieter Heerma: te veel regeldruk voor kinderopvang..........OEI!!!!!

Hij was al weer even buiten beeld, dus dacht Heerma (die zoals de rest van het CDA alleen nog opkomt voor het midden en hoge kader, inclusief de ondernemers natuurlijk) laat ik eens over de regeldruk beginnen, tenslotte al een jaar of 15 een 'hip onderwerp'. Het CDA zet hier het laatste jaar al vaker op in, omdat het zichzelf als een ondernemerspartij ziet, en ach, de vuurwerkramp, het Hemeltje, ChemiePack, zaken als de Q-koorts, schandalen met vlees, al de bijna ongelukken met uiterst gevaarlijke giftige stoffen, het maakt ze bij het CDA niet uit, weg met die regeldruk!!!

En waarvoor eist Heerma nu weer een eind aan de regeldruk, hoor ik u vertwijfeld uitroepen, terwijl u een deuk in de auto van de buurman schopt, welnu: de regeldruk bij kinderopvang......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! We hebben tenslotte geen figuren als Robert M., of katholieke geestelijken, die de hen toevertrouwde kinderen misbruikten*. Nee Azijnpisser, je snapt 't weer niet, er is 'gewoon' veel te veel regeldruk, geef 't nou maar toe! Ongelofelijk, wat een imbeciel eerste klas, die Heerma!!!

Het gaat hier volgens Heerma over kinderopvang, door ouders zelf geregeld....... Dat gaat veel te moeilijk en zeg nou zelf, het aantal kinderen dat in 'huiselijke kring' wordt misbruikt is te verwaarlozen, toch........?????? U snapt 't al, met name incest is een groot probleem!!

* En misbruiken, zo werd afgelopen week een aartsbisschop in het Vaticaan gearresteerd, daarover later meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten