Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 23 september 2014

Jurgen van den Berg kwaad op Radio1 luisteraars die 'muziek haten.......'

De zo ongeveer grootste nitwit presentator van een actualiteitenzender, in dit geval Radio1, Jurgen 'houtenkop' van den Berg, die bovendien denkt, dat hij een soort Freek de Jonge in het kwadraat is en derhalve tijdens de uitzending denkt, de luisteraar te moeten verrassen met z'n suffe 'grappen', maakte zich gisteren kwaad, over het commentaar op 'zijn' zender. De koeienvlabakker kondigde het weergaloos domme Mediaforum aan, waar hij ook eens even de figuren zou aanpakken, die zich ergeren aan de totaal niet gevraagde suffe muziek op de actualiteitenzender Radio1. Hij sloeg daarbij op de tafel voor hem, dat was toch weer zo leuk joh!!!

Na een dom muziekje, bleek al snel, dat één van de gasten in dit 'forum' ook tegen die ongevraagde muziekjes was, zij gaf aan dan onmiddellijk haar radio op een andere zender te zetten. Kijk dan krijgt van den Berg het benauwd, als een gast het niet met hem eens is, dus zei de laffe hond (mijn excuus aan de 4voeters) meteen, dat hij niet voor zichzelf sprak, met zijn kritiek op de luisteraars die zich ergeren aan deze ongevraagde muziek...........De lul had het zelfs over ingewikkelde onderwerpen, van soms wel 20 minuten, waar je alleen maar muziek na kan draaien, daar de luisteraars de onderwerpen, niet meer zouden kunnen volgen..... Ingewikkelde onderwerpen op Radio1..... ha! ha! ha! ha! ha! x 10.000!!!

Toen kwam de aap uit de mouw: Sjors Fröhlich van BNR, had zich uitgesproken tegen die kut- dan wel klotemuziekjes. Van den Berg ziet zichzelf intussen als een populaire diskjockey uit de 60er jaren (met Wikipedia kennis) en daar is hij trots op, terwijl hij zich als zodanig volkomen belachelijk maakt. Dit zorgde voor zijn boosheid op de terechte kritiek van luisteraars en daarom reageerde hij zo pissig op Fröhlich. Hij wil dit belachelijke aankondigen van muziek blijven doen, wie weet komt hij ooit in aanmerking om minimaal de helft te verdienen, van de topgraaiers die dit muziek afspelen met belastinggeld betaald, op de publieke zenders doen. Moet je nagaan, deze onderkruiper, hielp Fröhlich een paar jaar geleden te wippen, toen deze zijn programma Standpunt NL, niet langer mocht presenteren, een programma dat van den Berg gretig overnam....... Begrijp me goed, ik vindt Fröhlich ook een uiterst irritante zak, maar van den Berg is bepaald geen verbetering en na alle stinkende kwalificaties, die van den Berg al op zijn naam heeft staan, is hij dus ook een smerige matennaaier, die zelfs het gore lef heeft, kwaad te worden, op het slachtoffer dat hij maakte, ordinair, laf natrappen dus........Jezus wat een ongelofelijke klootzak, je zal de lul als buurman hebben...... Oh ja, daarover gesproken: een tijdje terug durfde deze misselijke zak voor de microfoon van Radio1, zijn buurman zwart te maken..... Normaal een reden voor ontslag op staande voet, met wel een terechte dikke schop na, maar niet bij de door de belastingbetaler in het zadel gehouden publieke omroep.........

Voor meer berichten over deze, met belastinggeld betaalde, ongelofelijke hufter, klik op het label 'Jurgen van den Berg' onder dit bericht.

17 opmerkingen:

  1. 'T is nu bijna 1 januari 2016.
    Radio1 Journaal wordt anders met ???????
    Ja hoor.................

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geachte Anoniem,

    dank voor uw reactie. Wat een ramp hè, van den Berg als presentator van het Radio1 Journaal. Dit actualiteitenprogramma, was al een kleine ramp, met meestal vervelende muziek, waar de luisteraar naar actualiteiten niet op zit te wachten, vanaf 1 januari is de ramp compleet met van den Berg. Ik zal voor 9.00 u. Radio1 niet meer afstemmen op die zender. Bovendien krijg je er ook nog eens de 'o zo leuke' van Gewest tot Gewest knuppel Marc-Robin Visscher bij meegeleverd.......
    Afgelopen vrijdag was de laatste keer, dat Frederique de Jong en Marcel Oosten dit programma presenteerden, waarbij de Jong de NOS uitmaakte voor een 'ship of fools' en gelijk heeft ze!!
    Met vriendelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Er zou een actie groep moeten komen tegen het gezwam van JvdBerg iedere ochtend weer. Zelden zo'n incompetente boterletter meegemaakt.
    Groet
    Marmad

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Beste Marmad,

    dank voor jouw reactie en zoals te verwachten: geheel met je eens. Deze van den Berg wordt ook nog eens betaald met ons belastinggeld.......

    Met vriendelijke groet.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik erger mij mateloos aan de structureel verkeerd uitgesproken woordvolgorde van Jurgen. Vb: 'vijf uur is het' I.p.v het is vijf uur. Uiterlijk is niet relevant voor die functie, taalvaardigheden, prettige luisterstem (intonatie, grammaticaal) en intellect zijn cruciaal. Kwaliteiten welke Jurgen niet heeft. Prima voor de lokale omroep maar een gemiste kans voor RADIO1.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Toevoeging: ook ik switch sinds Jurgen op 1 zit maar naar BNR. Neem de overdosis commercie dan maar op de koop toe...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Geachte Unknown en v. H.,

    dank voor uw reactie. Ben het geheel met u eens, maar dat zal u niet verbazen. Wat betreft het afstemmen op BNR: lullig genoeg zit daar (bijna) op dezelfde tijd de vervelende lullende lachzak van Werven...... Luister daarom ook regelmatig naar BBC World Service.

    Met vriendelijke groet.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Da's een interessant alternatief! Dank.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Beste LM v H.,
    Geen dank, met een internetradio kan je een ongelofelijk veel (buitenlandse, dus ook Belgische ha! ha!) nieuwszenders opslaan en simpel beluisteren. Zijn niet meer al te duur, je krijgt bovendien DAB+ en FM mee.
    Met vriendelijke groet.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik heb radio 1 nu maar opgegeven. Die incompetente boterlul met vierkante rotkop is mij teveel geworden. Bovendien de ergernis over wat er uit dit "blockhead"komt getuigt van een intelligentie die overeenkomt met zijn schoenmaat. Kritiekloos weergeven van o.a. wat Greenpeace vindt en dan nog opmerkingen opmerken wie hij wel is om info van Gp te betwijfelen. Wat een dom rund (sorry aan de bovine grazers die werkelijk bijdragen aan onze maatschappij).
    Nou zo kan ie wel weer even.
    Met vriendelijke groet

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Om misverstanden te voorkomen± het betreft hier wel de liedjes lul J vd Berg.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Beste Marmad,

    dank voor jouw reactie. Kan me wel vinden in jouw kritiek. Wat je bedoelt met 'liedjes lul' is me niet duidelijk.

    Met vriendelijke groet.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hij heeft het altijd over een nieuw "liedje" van de één of ander. Normaal heb je het over een nummer. Is maar een kleinigheid maar bij zoveel onbenulligheid gaat alles je op een gegeven moment ergeren.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Beste Marmad,

    dank voor je antwoord en 'vreemd genoeg' helemaal eens met jouw ergernissen over deze enorme koekwaus.
    Met vriendelijke groet.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Zo eens met alle bovenstaande kritiek! Jurgen van den Berg is een slechte presentator die veel hakkelt en beter als DJ tot zn recht zou komen. Ik erger me dood aan hem. Hij zit er nu al veel te lang! En inderdaad die flauwe grapjes met Elizabeth....hoop dat hij gauw eens opkrast.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Geachte Anoniem,

    dank voor uw reactie.

    Met vriendelijke groet.

    BeantwoordenVerwijderen