Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 24 september 2014

Energie subsidie 'sprookjes.........'

Er gaat geen maand voorbij, of de één of andere opiniemaker, of politicus zegt het wel: het moet afgelopen zijn met de 'gigantische' hoeveelheid subsidie die naar windmolens en zonnepanelen gaat....... Alsof een beter milieu in geld is uit te drukken en alsof er niet miljoenen mensen wereldwijd voortijdig sterven aan de gevolgen van de uitstoot veroorzaakt door fossiele brandstofverbranding (alleen al uit auto's)..... Dit soort lui, zijn dan ook ordinaire lobbyisten, die schijt aan de volksgezondheid en het milieu hebben; geld 'über' alles!!!

Dat er naar kernenergie bakken subsidie zijn gegaan, ik schat het tienvoudige van wat er naar alle andere energievormen samen is gegaan (buiten kernfusie), dit over de laatste 50 jaar gemeten, daar hoor je diezelfde figuren niet over, nee kernenergie is schoon en goedkoop. Terwijl er naast de gigantische hoeveelheden subsidie, zelfs niet bij benadering wordt berekend, wat de sloop van zo'n centrale zal gaan kosten. Bovendien zijn deze levensgevaarlijke kerncentrales, niet te verzekeren, ze worden domweg geweigerd door de verzekeringsmaatschappijen, dat zou trouwens al voldoende bewijs moeten zijn, om tegenstanders de domheid van hun stelling in te laten zien. Dan spreek in niet eens over het afvalprobleem, ook in zoutkoepels kan dit levensgevaarlijke kernafval niet veilig opgeslagen worden, troep dat voor duizenden jaren dodelijk blijft........

Op BBC World Service (radio) gistermorgen na 9.30 u. (onze tijd) het bericht, dat er aan subsidies voor fossiele brandstoffen, wereldwijd maar liefst vijf keer meer wordt uitgegeven, dan aan duurzame energie........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!
Wat betreft de kop van dit bericht, moet je dan ook spreken, van smerige leugens!
Onthoudt 't mensen!

Zie ook het bericht over atoomstroom aan de rechterkant van deze pagina.
         en: 'Obama op de klimaattop: uiterst vals!!!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten