Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 25 september 2014

Sander Dekker is ontwaakt, uit z'n middagslaapje: 3 keer gym, anders zwaait er wat!!!

VVD knikkebol Dekker is ontwaakt uit z'n totaal onverdiende middagslaapje, na twee jaar, komt deze slapzure zak patat er achter, dat basisschoolkinderen, wel erg weinig gym aangeboden krijgen*. Daarom zei hij gisteren heel streng (ha! ha! ha! ha! ha!), dat hij over twee jaar minstens twee gymlessen per week op school wil zien! Waar hij aan toevoegde, dat een aantal scholen daar al aan voldoet, u hoeft niet te vragen, wat het gemiddelde inkomen van die ouders op die scholen is, de vrijwillig bijgedragen 'vrijwillig-verplichte' ouderbijdrage, zorgt voor het verschil (dat houdt meteen het plebs buiten, 2 vliegen in 1 klap!).... Niets in z'n belachelijk driftige praatje, waarbij hij altijd driftig jaknikkende bewegingen, met z'n krullencoup maakt, over bevoegde leerkrachten, die gym moeten geven, want daar ontbreekt 't maar al te vaak aan....

Waar al helemaal geen aandacht voor was, is het zwemonderwijs en dat in dit bijzonder waterrijke land........ Ook dat is al jaren geleden, door de PvdA, VVD en D666 wegbezuinigd, een schandaal van de bovenste plank!!!!

Trouwens Dekker, wil dat er in de toekomst drie keer per week een uur gymles wordt gegeven, daar trekt hij geld voor uit. Opvallemd dat hij dit bedrag niet noemde, en de suffe verslaggevers er niet naar vroegen. Als het een hoog bedrag was geweest, dus een bedrag dat het verschil kan maken, had Dekker dit zeker genoemd!!!!

* Dat is dan ook 'pas' een jaar of tien een terugkerend onderwerp in de politiek......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten