Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 30 september 2014

Recht op schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen, een mensenrecht, maar niet voor de EU.........

In BNR duurzaam van vorige week, hoorde ik dat de EU een burgerinitiatief voor het recht op water en sanitaire voorzieningen, terzijde heeft geschoven, dit initiatief heet '(Human) Rights to Water (and Sanitation)', of: Right2Water. Het is een wereldwijde beweging, om voor mensen overal ter wereld, schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen, te eisen. Dit n.a.v. het steeds schaarser worden van drinkwater en de steeds grotere vervuiling daarvan, waar de schaliegaswinning de laatste stinkende techniek is, die grondwater op grote schaal verontreinigt.

Tot mijn grote verbazing had ik niets van dit initiatief vernomen, een zaak die zeker te wijten is aan de volgzame Nederlandse media en de slappe natuurbeschermingsorganisaties.

Gelukkig waren er maar liefst 4 miljoen handtekeningen opgehaald, niet genoeg voor de EU oplichters, die dit soort zaken liever aan de 'heren/dames' ondernemers overlaten, ondernemers waar zij tenslotte niet voor niets hun lobbywerk voor uitoefenen.....
Een grof schandaal en het zoveelste bewijs, dat we als de bliksem uit de EU moeten stappen!!!!!!! Wij kunnen zonder de EU, maar de EU kan niet zonder Nederland, alleen al v.w. onze ligging (delta) en uitgebreide infrastructuur!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten