Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 27 september 2014

Muzikaal recept voor echte actie, die de klimaatverandering nog enigszins kunnen afremmen, i.p.v. de voorgekauwde, valse bezorgdheid van politici, die verder zo goed als niets doen!!!

Hier sinds lange tijd weer een muzikaal recept van blogdokter en -druïde Pietje (2 meter lang en 'bijna' 2 meter breed) Pisser, die met zijn recepten o.a. de vertwijfelde mens een hart onder de riem probeert te steken en tevens probeert de geest van de lezer te verruimen. Middels deze geestverruiming (die alleen al door het luisteren naar goede muziek is te bereiken, hoewel 'bepaalde middelen' wel helpen) hoopt hij dat de ingeslapen mens wakker wordt en eindelijk zijn/haar kont tegen de krib zal gooien, om via actie te proberen de huidige gang van zaken ten goede te keren. Het is meer dan duidelijk, dat wanneer we moeten wachten op politieke besluiten om uitbuiting (of zelfs slavernij) en het onbewoonbaar maken van ons thuis, de aarde, te stoppen, we kunnen wachten tot we een ons wegen. Afgelopen week het zoveelste bewijs daarvoor, met de 'geweldige' klimaattop in New York. Bovendien beseffen velen niet, dat juist de huidige neoliberale, inhumane gang van zaken (die zelfs in China voet aan de grond heeft), ervoor zorgt, dat velen in een depressie wegzakken. Vorig weekeinde bleek eens te meer, dat er gelukkig behoorlijk veel wereldburgers zijn, die de huidige gang van zaken, spuugzat zijn. Gebruik de recepten van dr. P om je dag op te fleuren en zoek gelijkgestemden die de huidige smerige neoliberale politiek spuugzat zijn en zie wat je kan doen om te zorgen, dat geluk, echt dierenwelzijn en zorg voor het milieu de belangrijkste zaken zijn, i.p.v. macht en geld voor een kleine elite van psychopaten. Zoals altijd staat de dr. erop een waarschuwing te geven voor vergadertijgers, dat zijn in 99% van de gevallen, de politici en grofgraaiende ondernemers van de toekomst, die vrijwel zonder uitzondering, soepel gaan meedraaien, in dit vervloekte systeem. Helaas kan ik niet een regelmatiger verschijnen van recepten beloven, de gezondheid van dr. P laat sterk te wensen over.....

Als eerste Leo Kottke, één van de grootste gitaargoden ooit, met zijn album 'Mudlark', laat de dagelijkse sleur van je afglijden en geniet!!!!! Door met Dr. John en zijn  albums 'In The Right Place' en 'Desitively Bonnaroo', grootse muziek van deze legendarische componist, tekstschrijver, producer, zanger, pianist en dope-expert, machtig werk!!!!! Aansluitend een concert van Robert Palmer 'Live at the BBC' en een deel van een concert op 15 oktober 1980 in Nijmegen, god wat een talent ging er met zijn dood verloren, wat een energie en plezier!!!!! UB 40 neemt over met 'Present Arms', uit de tijd, dat de heren hun ziel nog niet hadden verkocht voor een bom duiten en teksten schreven die er toe deden, jezus wat is dit nog steeds goed!!!!! Voor Gerard The Cure en 'Faith', wat mij betreft nog steeds één van de mooiste albums van Robert Smith's band en wat een geweldige gitarist was hij toen!!!!! Door met alweer één van de beste albums, dit keer van Orchestral Manoeuvres In The Dark en hun eerste gelijknamige album, helaas kan ik dit album niet zo snel vinden, dus of zelf zoeken, of hier een mix met een aantal nummers van deze inhalige krenten, ondanks dat blijft vooral het werk op de eerste 4 albums van deze geldhaaien het beste, een machtig album!!!!! (en een stuk zwakkere mix). Met een uiterst vreemde sprong komt dr. P uit bij Panda Dub en zijn waanzinnig mooie album 'Psychotic Symphony', ik moet zeggen, dat dit beter aansluit op het eerste OMD album, dan de hier weergegeven mix van deze band, maakt niet uit: godverdegodver wat is dit sterk!!!!!
Dat was 't weer, tot een (hopelijk) volgende keer en veel plezier!

BRAPBERDIEPRABPARBRAP!

Voor meer muzikaal vertier, klik op het label 'recept', onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten