Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 25 september 2014

Obama op de klimaattop: uiterst vals!!!

Gisternacht, na het nieuws van 01.00 u. op BBC World Service (radio), aandacht voor de lamme klimaattop in New York, waar de valse slang Obama de 'goegemeente' toesprak. Deze liegende hansworst was alweer bezig met z'n zogenaamde begane praatje, dit keer zo van: 'we moeten nu actie ondernemen, anders is het te laat......' De lul las bovendien de wereld de les, over wat de gevolgen zijn van klimaatverandering, met een gore valse fluitende 'S', vertelde Obama wat er gedaan moest worden.

Dit terwijl zijn land de bodem in eigen land voor generaties zwaar vervuild, met het gore fracken t.b.v. schaliegaswinning. Schaliegas dat alleen 'goedkoop' is door subsidies* en het simpel lozen van zwaar, met chemicaliën vervuild water, wat nog omhoog gepompt kan worden na het fracken. Dit zwaar vervuilde water wordt in gigantische hoeveelheden geloosd, bijvoorbeeld ook op de Stille Oceaan (met een pijpleiding vanaf het land, wel te verstaan...), dit met toestemming van de overheid.......

Door dit 'goedkope' schaliegas hebben de VS kolen te over, die worden dan ook tegen dumpprijzen verkocht op de wereldmarkt. De aanwezige ondernemers op de klimaattop (dat is mijns inziens 'de kat op het spek binden') weten wel waar ze voor moeten kiezen: hun portemonnee en expansie, dus zo goedkoop mogelijk produceren, in een ontwikkelingsland, met loonslaven en het gebruik van........ juist: kolen! Wat een smerige hypocriete leugenaar, die Obama, gadverdamme!!!

Dan spreek ik niet eens over de slechte wetgeving in veel staten van de VS, waardoor daar vaak levensgevaarlijke stoffen (voor zowel het milieu en dus voor de mens) vervoerd worden, in tankwagens, die hier allang niet meer de weg op mogen..... Of de pijpleidingen, die amper onderhouden worden, waardoor in grote gebieden de natuur en het grondwater voor bijzonder lange tijd verpest zijn..... enz. enz.

Maar wel de wereld de les lezen, nadat hij en zijn oorlogshitsende staf hadden besloten, toch maar Syrië te bombarderen, op grond van een levensgevaarlijke nieuwe terreurgroep, die een 'directe tandpasta bedreiging' voor de VS zou vormen......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Obama? Een ordinaire oplichter, die ook nog eens misbruik van zijn kleur maakt!!

* Zie ook: 'Energie subsidie 'sprookjes.........''
         
          en: 'Bart Hartman een 'duurzame' ondernemer met 'hart', op avontuur in Afrika......'

          en: 'Obama's woorden zijn nauwelijks verstomd, of de VS dumpt ruwe olie op de wereldmarkt......'

         en: 'Remco de Boer is 'objectief' voor het winnen van schaliegas......'

         en: 'VS wil grootste kolenexport terminal aanleggen.... Weet u nog Obama en de klimaattop in Parijs...?'

         en: 'John Kerry tekent klimaatakkoord, terwijl de VS twee kolencentrales in Bangladesh dreigt te financieren.........'

      en: 'Aarde nu al 1,5 graad C. opgewarmd...... Wiebes schrapt subsidie op hybride auto's'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten