Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 27 september 2014

LTO Nederland maakt zich boos over opschorten voedselbank regeling

Gistermorgen na 8.00 u. bij BNR een woordvoerder van LTO Nederland, die zich beklaagde, dat de regeling waarbij tuinders en landbouwers hun groente en fruit voor een groot deel aan de voedselbanken konden leveren, werd ingetrokken. Daar haalde deze plork zijn gelijk: alleen vanwege EU regels is men gestopt met deze regeling, die oneigenlijke concurrentie zou opleveren voor de beroepsgroep in andere landen, reken maar, dat bijvoorbeeld Frankrijk daar schijt aan heeft!.

Natuurlijk spreken de politici ook schande van dit opschorten, al waren die gisteren (overdag) niet te horen op de radio. Hetzelfde geldt voor kabinet Rutte 2 en de 'oppositiepartijen' D666, 'Christen'Unie en SGP, daar gaat het wat betreft de voedselbanken net 'iets' verder. Dit waardeloze afbraakkabinet weigert, als de kabinetten hiervoor, zelfs voedsel uit de EU aan te nemen, voor de voedselbanken hier, daar hoeft Nederland niets voor te betalen, maar het tuig stelt gewoon, dat wij geen armoede kennen in dit land...... En ja, daar zijn ook de 'constructieve oppositiepartijen' verantwoordelijk voor, de 'chrtistelijke' partijen die nu meedoen met Rutte 2, hadden het accepteren van die EU voedselhulp voor de armsten, als eerste voorwaarde kunnen stellen, voordat men dit hopeloze, uiterst inhumane kabinet ging steunen, dat had hun 'christen zijn' nog enigszins geloofwaardig gemaakt...... Er leven momenteel zo'n 4 miljoen mensen, op of onder de armoede grens in het puissant rijke Nederland.......
Excuseer speciaal voor de 'christelijke' leden van Rutte 2, inclusief de voornoemde 'christelijke' partijen: GODGLOEIENDEGODVERDOMME!!!!!!

Overigens staat Rutte 2, in tegenstelling tot hulp aan de armsten in dit land, wel snel kaar met de portemonnee voor de Nederlandse ondernemers, die lijden onder de door het westen veroorzaakte boycot van groente en fruit. LTO sprak al over de eerste faillissementen in die sector, terwijl degenen die nu omdonderen, toch al op het punt stonden failliet te gaan, ook zonder die boycot......... Ach LTO Nederland, dan weet je het wel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten