Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 17 september 2014

Prinsjesdag een trieste vertoning.......

De konings- en regeringsgezinde imbecielen stonden gistermiddag naast het Tweede Kamergebouw te wachten, op het volksverlakkerstuig, dat daar naar buiten kwam, zo vertelde een bekende van mij. Applaus als er weer een ladelichter naar buiten kwam, zoals de enorme hufter Pechtold van D666 (de 'D' van democraten..... ha! ha! ha!), deze plork was gezien zijn rotkop, bij de schoonheidsspecialist geweest en liep in een pak, waar een groot bijstandsgezin ruim 3 maanden van kan leven, aldus mijn kennis. Deze inhumane D666 schoft, die bij god niet weet wat het betekent, om arm te zijn, vindt het normaal dat de zwaksten gepakt- en de welgestelden ontzien worden..........

Mijn kennis vertelde, dat zo te zien, toch ongeveer de helft van deze imbecielen, financieel last hebben van het zwaar onmenselijke neoliberale beleid van Rutte 2 (gesteund door de zogenaamde oppositiepartijen 'D'666, 'ChristenUnie' en SGP), maar toch applaudisseren, hoe is het godverdomme mogelijk?!!

Voor meer berichten over Prinsjesdag en/of de D666 leugenaar, klik op het label 'prinsjesdag 2014' en/of 'Pechtold', onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten