Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 29 september 2014

Van Rossem, het suffe, autorijdende 'intellectuele' puilbuikzwijn!

Van Rossem, de 'geschiedkundige'*, is zo blij, dat hij auto kan rijden, zodat hij z'n dikke pens niet meer lopend hoeft te torsen, dat hij dit zelfs in een suf tv programma aan de hele natie laat zien en weten. Men vindt van Rossem ook zóóóóó leuk, als hij een scheve bek trekt en onverstaanbaar begint te monkelen(#), ligt het halve land al plat...... Natuurlijk kan hij, vanwege z'n dikke pens, alleen in auto's rijden, met een verstelbare stuurkolom en gelukkig zijn die er voldoende tegenwoordig!!

* Een geschiedkundige die alleen op de PvdA stemt, simpel omdat de voorganger van de PvdA, de SDAP, vanaf het begin groot was (hij stemt alleen op een grote partij, gaf hij eerder aan). Zo haalde de SDAP in 1897 maar liefst 2 zetels............ ha! ha! ha! ha!

(#) Suf en braaf commentaar, dat is ingestoken volgens de leugenachtige neoliberale leidraad, van zijn waardeloze volksverlakkers partij de PvdA.

2 opmerkingen:

  1. Sterk staaltje, azijnpisser. Iemand vooral afserveren op zijn pens. Tja, wat moet je anders he, als je het op intellectueel en inhoudelijk mer grote afstand aflegt tegen van Rossum. Dan maar beginnen over iemands uiterlijk. Nogmaals; sterk staaltje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geachte heer de Graaf,

    dank voor uw geweldige reactie! U heeft blijkbaar niet het hele bericht gelezen. Bovendien zou u 'voor de gein' even op het label 'van Rossum' moeten klikken, dan kan u zien wat mij beweegt, om zo over deze zogenaamde intellectuele flapdrol te schrijven. Ik heb nooit beweerd een intellectueel te zijn, i.t.t. van Rossum.

    Met vriendelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen