Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 22 september 2014

Rasmussen stelt dat GB, na het Schotse referendum, haar leidende rol binnen de NAVO zal behouden......... ha! ha! ha! ha! ha!

Supergrofgraaier Rasmussen, die van de VS toestemming heeft gekregen, om een paar jaar secretaris-generaal te spelen, van de uiterst agressieve organisatie, die hier NAVO wordt genoemd, stelde afgelopen vrijdag, dat hij blij was met de uitkomst van het Schotse referendum, daar de tegenstanders van onafhankelijkheid hadden gewonnen. Deze enorme schoft, denkt tegenwoordig overal zijn gore neus in te kunnen steken en bemoeit zich met zaken, waar hij niets mee te maken heeft. Rasmussen is een grootlobbyist voor het militair-industrieel complex en heeft zijn taak goed uitgevoerd, de koude oorlog is terug van weggeweest, geheel dankzij zijn eigen inzet en andere westerse inspanningen, vandaar dat hij om de paar dagen wel loopt te zeiken om meer geld, daar de NAVO anders bij het grofvuil zou kunnen...... Terwijl de EU, vergeleken met Rusland, het dubbele uitgeeft aan defensie, tel daar de VS als NAVO lid bij op, die geven maar liefst 7 keer zoveel uit aan defensie dan Rusland. Toch liegen dit soort schoften (de 1ste en 2de Kamer zitten er ook vol mee), dat we het afleggen tegen de Russen, dat die dus veel meer uitgeven aan defensie....... Volgens Rasmussen, blijft Groot-Brittannië een leidinggevende rol spelen binnen de NAVO...... ha! ha! ha! ha! ha! Ja, als loopjongen van de VS!
Even alle 'gekheid' op een stokje: nu bemoeit deze Deense oplichter, zich dus ook al met een referendum, waar hij geen reet mee van doen heeft, jezus wat een tyfushond!!!!!

Zie ook: 'De Hoop Scheffer zegt dat we onze waarden en normen moeten verdedigen in het Midden-Oosten......... tssssssk!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten