Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 12 september 2014

Cameron: mijn hart zal breken, als de Schotten zich afscheiden.......... ha! ha! ha! ha! ha! Je zou het bijna hopen!

De Britse premier Cameron reisde spoorslags af naar Schotland, toen bekend werd, dat de Schotse onafhankelijkheid voorstanders een voorsprong hadden genomen op de tegenstanders. Het hele referendum voor Schotse onafhankelijkheid, interesseerde deze oplichter eerder niet, daar de tegenstanders een riante voorsprong hadden op de voorstanders. Nu durfde deze smerige neoliberale klootzak*, na aankomst in Edinburgh te zeggen, dat zijn hart zou breken, als de Schotten voor onafhankelijkheid zouden stemmen........ ha! ha! ha! ha!

Cameron's hart zal net zo hart breken, als het breekt bij de wetenschap dat 33% Britten in armoede moeten leven, in het land waar hij het volk zou moeten dienen. Een groot deel van die armen werkt zelfs! In het eerste jaar, dat Cameron aan het bewind was, steeg het aantal arme burgers, met maar liefst 1 miljoen, waaronder 300.000 kinderen. Het aantal kinderen dat in armoede leeft in Groot-Brittannië (en daarmee een trauma voor het leven oploopt) was in 2011 maar liefst 2,3 miljoen, dat aantal is intussen gestegen tot ver boven de 3,5 miljoen!!! Veel van die kinderen weten daadwerkelijk wat honger hebben betekent. En dit alles in het land dat op nummer 7 staat, van de rijkste landen ter wereld!!! Het hart van Cameron is daar zo door gebroken, dat hij voortvarend de armoede nog verder stimuleert!!

Cameron zei verder dat hij meer van het land houdt, dan van zijn partij, hoewel hij een godsvermogen verdient als premier....... Deze oplichter houdt dan ook voornamelijk van macht en een hele berg geld!!!

Het bankwezen laat zich in deze alweer van de beste misdadige kant bekijken: de grote banken dreigen zich bij een overwinning van de voorstanders, terug te trekken uit Schotland....... Wanneer wordt dit tuig, dat niet eens wil, dat je je rekeningnummer mag houden, bij vertrek naar een andere bank, echt aan banden gelegd? Dit alles in de, ook bij de banken, zo bejubelde vrijemarkteconomie.... De hoogste tijd dat deze misdadige roversnesten grondig worden gereinigd en de top echt wordt bestraft voor alle misdaden die het beging en begaat!!!

People of Scotland: break loose from the pathological liars and opportunists in London!!!

* Het maakt niet uit hoe hij en zijn collega oplichters hun partij noemen, het neoliberalisme is de leidraad, dat blijkt intussen uit alles wat onder de vlag voor smeerpijperij wordt losgelaten op de bevolking! Dit is overigens al zo, sinds het psychopathische onmens Thatcher aan het bewind kwam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten