Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 9 juli 2024

Britse verkiezingen en desinformatie: gebracht door de reguliere westerse massamedia

 

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice in Google Translate)


Met veel tam tam werd de winst van Labour onder Keir Starmer gevierd door de reguliere westerse (massa-) media. Voorafgaand aan die verkiezingen stonden diezelfde westerse media bol van de desinformatie.

Zo had het programma MAX Nieuwsweekend op NPO Radio1 op 29 juni jongstleden in aanloop naar de Britse verkiezingen van 4 juli 'een historicus en VK deskundige' die wel eens even deze verkiezingen zou duiden. (VK ofwel Verenigd Koninkrijk, in plaats van Groot-Brittannie >> GB, het VK alsof we nog in de donkere middeleeuwen leven en niet in de 21ste eeuw.....)  

A Morten Morland Cartoon (29 October 2023)

Felix Klos, de naam van deze 'deskundige', stelde zonder enige aarzeling dat Jeremy Corbyn, de voormalige leider van Labour, extreem links is en dit nadat presentator Mieke van der Weij het gore lef had deze toen nog komende verkiezingen neer te  zetten als een 'nachtmerrie.....' (maar ja van der Weij is dan ook een enorme sufferd, die met het jaar steeds verder geestelijk achteruit kachelt) Blijkbaar zag zij het komende verlies van de regering Sunak als een ramp voor Groot-Brittannië..... 

Daarna haalde van der Weij met een melancholieke stem nog even Thatcher 'the iron lady' aan. Het oorlogsmisdadige neoliberale monster dat van goedlopende staatsbedrijven als de spoorwegen, een grote haperende ellende maakte, die bovendien een oorlog begon over eilanden die overduidelijk bij Argentinië horen, naast het feit dat Thatcher een oorlogsmisdadiger was, heeft deze 'ijzeren dame' veel Britten in diepe armoede gestort. (en dat beste bezoeker zijn nog maar een paar van de smerige feiten over deze psychopathische neoliberale ploert)

Trouwens Sunak heeft de armoede in GB alleen maar verder vergroot en een enorme staatsschuld opgebouwd. Zo gaan in GB miljoenen kinderen met honger naar school..... Ook heeft Sunak een enorm kapitaal aan belastinggeld in zinloze oorlogsvoering gestopt, en gingen er vooral vele miljarden aan belastinggeld en wapens naar Oekraïne plus bergen aan wapens naar de moorddadige fascistische apartheidsstaat Israël en naar de reli-fascistische dictatuur Saoedi-Arabië....  Verder heeft hij bezuinigd op de zorg zoals dit ook in ons land gebeurde onder de kabinetten Rutte, die verder als in GB het aantal armen flink heeft vergroot.... (bezuinigen kan overigens ook bestaan uit het niet verder verhogen van budgetten terwijl de kosten jaarlijks stijgen....) 

Het meest belachelijke is wel het omgekeerde van het neoliberalisme door de conservatieven >> het steken van kapitalen aan belastinggeld in de nieuwe Hinkley Point C kerncentrale, waarbij de conservatieven de uitbaters schriftelijk hebben toegezegd dat zij na ingebruikname een vaste hoge prijs per kilowattuur (kWh) mogen berekenen..... Terwijl kerncentrales al niet kunnen worden verzekerd, geen verzekeringsmaatschappij is zo gek om dat te doen >> me dunkt een teken aan de wand om nooit weer geld in deze vernietigende, dodelijke technologie te steken..... Maar zoals Rutte hebben ook de politici van de Tories schijt aan de veiligheid en de gezondheid van hun burgers.....* Door het voorgaande zijn dan ook de overheden verantwoordelijk voor de gevolgen van een ramp met zo'n onding.....  

Klos stelde dat Corbyn het helemaal heeft verpest voor Labour.... Dit terwijl Corbyn in 2019 maar liefst 600.000 meer stemmen wist binnen te halen dan Starmer vorige week... Deze 'geweldige deskundige' weet verder blijkbaar niet dat er een bijzonder smerige campagne tegen Corbyn is gevoerd waarbij men hem afschilderde als een antisemiet.... Je kan er de klok bijna op gelijk zetten dat Klos destijds hetzelfde heeft beweerd. Terwijl Corbyn NB Joden in zijn team had en bijvoorbeeld een goede band had met Hajo Meijer, een concentratiekamp overlevende, die mede oprichter was van een Ander Joods Geluid.... Starmer en anderen gingen zelfs zover om Joden in hun partij uit te maken voor antisemieten daar ze zich verzetten tegen het moorddadige geweld van de Israëlische staat tegen het Palestijnse volk... Het feit dat Corbyn het opnam voor het zwaar verdrukte Palestijnse volk was voldoende om hem figuurlijk volkomen af te maken als antisemiet, aan die meer dan valse beschuldiging deed men ook in alle andere westerse reguliere media en politiek met veel plezier aan mee, zoals die media en de meeste politici in ons land daaraan hebben meegewerkt.... Op zeker dat dit destijds ook in MAX Nieuwsweekend is gebeurd. 

Moet je nagaan hoe diezelfde reguliere media en politici lopen te blazen over zogenaamde Russische manipulatie van verkiezingen in het westen, terwijl men zelfs het hardst de verkiezingen manipuleert en dat niet alleen in eigen land, maar ook in andere landen!! 

Zoals gezegd ook Keir Starmer en een aantal andere verraders uit Labour deden hier fanatiek aan mee en zo kon het gebeuren dat Corbyn de verkiezingen verloor, terwijl hij eerder NB als gedoodverfd winnaar te boek stond.... Kortom niet Corbyn heeft het verpest voor labour, maar -ten eerste leden uit zijn eigen Labour partij, -ten tweede politici van de Tories en die uit ander westerse landen, -ten derde de reguliere westerse media en -ten vierde de zogenaamde deskundigen als Klos en denktanks als het Haags Centrum voor Strategische Studies (HCSS) en Clingendael, waar de laatste begin 80er jaren van de vorige eeuw werd opgericht door het ministerie van Defensie en dat met ons belastinggeld....  Men was als de dood voor Corbyn, daar deze een links programma had dat zonder meer zou werken en waarmee hij de armoede terug had kunnen dringen (ja er zelfs een eind aan had kunnen maken) en een eind had kunnen maken aan het privatiseren van overheidsdiensten en delen van de gezondheidszorg..... Op zeker ook dat Corbyn een eind had gemaakt aan de enorme wapenexport naar landen als Israel en Saoedi-Arabië (waar dat laatste land destijds nog volop bezig was een genocide uit te voeren op de sjiieten in Jemen....)

Ook in Frankrijk, België en Duitsland tapte men uit hetzelfde vat in aanloop van de Britse verkiezingen..... Zo ook op de Duitse radiozender WDR 5: afgelopen donderdag rond 13.15 u. werd doodleuk gesteld dat Starmer Labour uit de diepte heeft gehaald..... ha! ha! ha! Eerst volkomen de diepte ingewerkt, ja zelfs de verkiezing van Labour tot regeringspartij getorpedeerd, vervolgens heeft Labour onder leiding van Starmer voor een heel groot deel meegestemd met het desastreuze beleid van de conservatieven (de Tories).... Kortom niet Keir Starmer, maar de Tories onder leiding van Boris Johnson, Theresa May, Liz Truss en Rishi Sunak hebben met hun waardeloze beleid Labour uit de diepte gehaald.... Men wist zelfs niet meer op wie nog te stemmen en uit armoede stemden velen daarom maar op Labour.... Het meer dan achterlijke kiesstelsel in GB zorgt ervoor dat nieuwe partijen amper of geen kans hebben om iets te bereiken. (als ik me niet vergis wilden de oplichters van D666 dit belachelijke stelsel ook hier invoeren....)

Kortom de Britten krijgen een regering die je als conservatief-light zou kunnen zien, de beloften die Starmer voor de verkiezingen deed zal hij niet door kunnen voeren en gezien zijn stemmen de laatste jaren zullen er amper veranderingen van beleid zijn te verwachten, ook zal hij de genocidale fascistische apartheidsstaat Israël blijven steunen....


--------------------------------------------------------

* Zie bijvoorbeeld ook de VS kernwapens in ons land, waarover wij geen zeggenschap hebben maar die we wel mogen vervoeren voor de VS richting Rusland, als de VS denkt een kernoorlog te kunnen winnen (en meerdere knettergekke psychopathische generaals in het Pentagon denken dat de VS een kernoorlog kan winnen en overleven....). Deze kernwapens liggen hier zogenaamd voor onze veiligheid, terwijl deze alleen gebruikt kunnen worden als de VS Rusland en/of China en/of Iran aanvalt met kernwapens. Immers als de eerste grote kernraketten Nederland treffen kan er geen F-16 of F-35 meer opstijgen, ofwel deze kernwapens zijn geen verdedigings- maar aanvalswapens!!! Kan je nagaan hoeveel kabinetten ons hebben besodemieterd en totaal lak hebben aan de levens en veiligheid van Nederlandse burgers, waarbij ze Nederland ook nog eens tot doel hebben gemaakt van Russische kernraketten, dit vanwege de aanwezigheid van VS kernwapens in Volkel!!! En dan durft men over aartsleugenaar Rutte te zeggen dat hij betrouwbaar is..... ha! ha! ha! ha! ha!


--------------------------------------------------------

Voor de bezoekers die Engels niet kunnen lezen: voor de niet op dit blog gepubliceerde artikelen in het Engels onder de  links, moet je zelf even een vertaalapp zoeken op het web er zijn gratis apps van redelijke kwaliteit die dit kunnen (soms in 2 of of meer delen >> bij lange artikelen).


Visitors who can't read Dutch for the articles other than from this blog: on the web you can find free translation apps with reasonable quality, which can do the job (sometimes you have to do it 2 or more times >> with lengthy articles) 


Zie ook: 'Het is geen antisemitisme (het feit) vast te stellen dat de Oekraïense president Zelensky Holocaust uitvoerder Bandera vereert' (24 juni 2023) Onder andere met aandacht voor Jeremy Corbyn. Zie de berichten onder de links in die post!!

'Jeremy Corbyn uit Labour gezet op basis van antisemitisme leugen' (5 november 2020)


Jeremy Corbyn suspended even as report vindicates him on anti-Semitism smears



Antisemitism report: By suspending Corbyn, Starmer is tearing Labour apart

'Labourpolitici in oorlog met elkaar: de antisemitisme leugen tegen Jeremy Corbyn die hem de verkiezingen kostte'

'BBC heeft Corbyn afgemaakt als antisemiet, terwijl het zelf al jaren een racistische serie uitzendt.......'

'Verkiezingen Groot-Brittannië: de lastercampagne van de afhankelijke BBC en andere massamedia tegen Corbyn heeft gewonnen.........'

'Verkiezingen in Groot-Brittannië gemanipuleerd door de massamedia'

'Jackie Walker, een joods journalist, spreekt over de met beschuldigingen van antisemitisme gevoede heksenjacht op Labour en haarzelf

'Opperrabbijn Mirvis besmeurt Labour vlak voor verkiezingen, over het ongeoorloofd beïnvloeden van verkiezingen gesproken'

'Boris Johnson vs. Jeremy Corbyn en de massamedia'

'Niet Rusland maar Trump beïnvloedt nu al de verkiezingen in Groot-Brittannië'

'Jeremy Corbyn, de Britse Labourleider zal en moet vallen: hij neemt het op voor het arme deel van de bevolking'

'Gedreven politicus zet BBC presentator te kakken die Labour de schuld wilde geven van de armoede in GB'

'Honger in GB anno 2019: uitsterfbeleid voor werklozen en andere arme Britten >> velen krijgen geen voedselhulp'

'Britse kinderen lijden anno 2018 honger, vooral in de vakanties.......'

'Jeremy Corbyn (Labour en oppositie leider GB) veegt de vloer aan met vertrekkende 'centrum' Labour fractieleden'

'Corbyn als schietschijf voor het Britse leger, reactie Tories: Corbyn is een groot gevaar voor Brittannië......'

'The Mail on Sunday en Sky News schieten levensgrote antisemitische bok bij het belasteren van Corbyn' (12 februari 2019)

'Antisemitische heksenjacht in GB bedoeld om pro-Palestijnse Labour politici de mond te snoeren'

'Esther Voet (Nieuw Israëlitisch Weekblad) 'maakt grap': ze vertrekt naar Israël vanwege groeiend antisemitisme......'

'The Guardian weigert brief van meer dan 200 Joodse vrouwen, waar dit medium loog en blijft liegen over 'antisemitisme' Corbyn'

'Jeremy Corbyn weggezet als nazi in fake news 'antisemitisme schandaal' >> haatzaaien met een 'groter doel''

'Anti-Corbyn boek valt door de mand als valse aanklacht >> schrijver duikt onder......(zie ook de links in dat bericht)

'Esther Voet (hoofdredacteur Nieuw Israëlietisch Weekblad) over 'antisemitisme'

'Jeremy Corbyn (Labour en oppositie leider GB) veegt de vloer aan met vertrekkende 'centrum' Labour fractieleden'

'BBC presentator maakt per ongeluk promotie voor het socialisme'

'BBC wijst meer en meer naar Corbyn als medeschuldige voor de Brexit'

'Simon Wiesenthal Center: antisemitische top tien 2018 >> o.a. moorden toegestaan voor Joden'

'BBC Media Action: een smerige propaganda organisatie, mede door Nederland betaald'

'Britse justitie gaat 'hate crimes' van Labour onderzoeken'

'Jeremy Corbyn wordt gedemoniseerd als antisemiet.......'

'Theresa May hoort in de gevangenis, aldus ex-Tory lid Reynolds' (6 september 2017)

'The Tories just gave £40m to their mates to cover up a crisis they created'

'Tory rebel knives are drawn against Theresa May as they claim ‘She’ll f*** up again’'

'The Government’s latest planned NHS cuts will cost people at least £7,000 a year'

'Bezuinigingen, een wapen van de Britse regering tegen het arme deel van de bevolking >> suïcides op recordhoogte...... GB anno 2017......'

'Tory partij (premier May) lekt als een incontinente windhond die de jaarvoorraad aan Red Bull heeft opgedronken.........'


--------------------------------------------------------

Let op!! De ruimte om reacties weer te geven werkt niet altijd. Als je commentaar hebt en het lukt niet op de normale manier, doe dit dan via het mailadres trippleu@gmail.com, ik zal deze dan opnemen onderaan in het bewuste artikel, althans als je geen geweld predikt, voorts plaats ik jouw reactie ook al staat deze diametraal tegenover dat bericht. Alvast mijn dank voor jouw eventuele reactie, Willem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten