Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 16 juli 2024

Aanslag op Trump: de hypocriete reacties van Biden en de premiers van andere westerse landen


(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice in Google Translate)


Het kan werkelijk niemand ontgaan zijn dat er afgelopen zaterdagavond een aanslag werd gepleegd op de fascistisch presidentskandidaat en ex-president Trump. De reguliere westerse media grepen deze gebeurtenis met grote graagte aan om flink uit te pakken, zowel de staatsmedia als de commerciële media kwamen met zo sensationeel mogelijke berichtgeving.... Op NPO Radio1 had de NOS zondagmorgen elk half uur een nieuwsbericht over deze aanslag, terwijl de halfuur nieuwsdiensten op zondag beginnen om 7.30 u. en stoppen met die van 8.30 u.  Er was verder niets nieuws te melden behalve dan nieuwe praatjes van een correspondent of een nieuwe getuigenis die men had overgenomen uit de VS..... 

De Australische staatszendgemachtigde ABC stopte zelfs helemaal met de reguliere radio uitzendingen en sprak alleen nog over de gebeurtenissen in de stad Butler ( >> staat: Pennsylvania). Als op de staatsradiozender CBC in Canada wist men op ABC te melden dat Trump met bloed bedekt gezicht werd afgevoerd door de veiligheidsdienst, waarbij hij nog z'n vuist kon opsteken, de aanwezige Trump fans zouden daarbij: "USA" hebben gescandeerd (ik kan dit niet ontdekken in het geluid bij de video) Maar niet gezeurd: ook onze staatsradiozendgemachtigde NOS trok van leer en stelde in het nieuws van 3.00 u. dat Trump met bebloed gezicht onderuit werd getrokken door de agenten van de aanwezige veiligheidsdienst. 

Dit beeld behoort bij een YouTube video van de NOS met de titel: 'Het moment van de aanslag op Trump' Een video die overigens door veel mediaorganen werd gedeeld: hier de video:  

Ik weet niet of jij, bezoeker, wel eens een wond op je voorhoofd hebt gehad, op zeker dat je dan heel veel meer bloed op je gezicht hebt gezien, althans als je zelf voor de spiegel het bloed van je gezicht kon wassen/vegen. Maar ja het klinkt lekker hè? 'Met bebloed gezicht' of zoals de Australiërs en Canadezen het stelden >> "Met bloed bedekt gezicht". 

De reacties van Biden spanden qua hypocrisie wel de kroon, de eerste die ik uit zijn mond hoorde was,: "We cannot condone this" ("We kunnen dit niet goedkeuren"): nee dat zou er nog bij moeten komen!! Het is dat er intussen drie doden zijn te betreuren anders zou je je daadwerkelijk kapotlachen!! Nog één: "There is no place in America for this kind of violence, it is sick" ("Er is in Amerika geen plaats voor dit soort geweld, het is ziek")..... Er zijn in de VS vierhonderd miljoen wapens in omloop, waarvan er twintig miljoen bestaan uit de AR-15-automatsche-geweren, het wapen waarmee Trump werd beschoten. Het totale aantal wapens geeft aan dat er voor iedere VS burger meer dan één wapen voorhanden is, ofwel: voor de van nul- tot over de honderdjarigen >> dat is pas ziek genocide Joe!! 

Dagelijks vinden er in de VS meervoudige moorden plaats, dat is pas ziek Joe Biden, smerige oorlogsmisdadiger!! Alleen de wat meer bijzondere meervoudige moorden worden in de andere westerse media genoemd, dus als er meer dan drie personen zijn vermoord of als er (ook) kinderen bij betrokken zijn..... (dan nog wordt lang niet alles gemeld in de Europese media) 

De Franse president Macron en premiers van andere westerse landen lieten weten dat dergelijke aanslagen de democratie ondermijnen..... ha! ha! ha! (ja excuus, nu kan ik het echt niet laten) Welke democratie in de VS Macron? (of beter Moron) Die van de gekleurden die het stemmen onmogelijk wordt gemaakt? De democratie van het buitensporig grote aantal gevangenen dat niet mag stemmen? Of de democratie van de twee partijen die telkens mogen doen alsof ze aan de touwtjes trekken en dat is alleen mogelijk middels honderden miljoenen aan giften van grote bedrijven en de superwelgestelden, waar degene die het minst aan geld binnenhaalt in meer dan negentig van de honderd gevallen de verkiezingen verliest..... 

Trouwens Macron mag als de premiers van Canada en landen in Europa, de hand als die van Napoleon in eigen boezem steken >> neem alleen al zoals deze figuren zijn omgegaan met hun bevolking tijdens de Coronahysterie..... Pas toen konden de meesten van ons klootjesvolk echt zien wat de democratie waard is als het erop aankomt >> nul komma nada!! Dan te bedenken hoe men landen de les leest die het westen niet welgevallig zijn dat ze geen democratie hebben in de zin 'zoals wij die hebben...' ha! ha! ha! ha! Het meest walgelijke is wel het westerse narratief wat betreft Oekraïne >> daar moeten wij, de westerse volkeren, de democratie en de vrijheid verdedigen, terwijl daar van zowel democratie als vrijheid absoluut geen sprake is....* Het meest smerige is wel dat al deze regeringsleiders blij zouden zijn geweest als de aanslag op Trump was gelukt, dat is zeker!!

Later afgelopen zondag gaf Biden een toespraak voor de landelijke tv zenders en ook hier weer de ene loze kreet na de andere zoals: "In Amerika is geen plaats voor moord" Terwijl er geen land is waar in 'vredestijd' zoveel burgers om het leven komen door wapengeweld dan in de VS!! 

Verder stelde Biden dat de vijandigheid in de politiek moet stoppen, terwijl hij zelf de laatste tijd vooral veel uit het haatvat heeft getapt met uitspraken zoals deze >> "It's time to put a bullseye on Trump"** ("Het is tijd om een schietschijf op Trump te plakken") Over deze niet mis te verstane uitlating van Biden zou deze afgelopen dag hebben gezegd dat hij daarmee bedoelde dat men zich moet focussen op wat Trump zegt en doet..... ha! ha! ha! ha! De smerige leugenaar!!

Voorts kan iedereen weten wat Biden de afgelopen maanden allemaal over Trump heeft gezegd, zo zou hij een gevaar zijn voor de democratie en zelfs voor de VS.... In het eerste zit zonder meer een kern van waarheid, immers Trump is een fascist en fascistische politici zijn uiteindelijk allemaal een gevaar voor de democratie, zeker als ze eenmaal aan de macht zijn. Echter als een figuur als Biden dit soort dingen zegt zijn er genoeg aanhangers van hem die denken dat ze daar actie op moeten ondernemen....

Verder moet ik nog kwijt dat ik het hele voorval bijzonder verdacht vind, hoe is het mogelijk dat iemand vanaf een dak op Trump kon schieten en dat op een relatief korte afstand?? Immers het zijn in de VS juist deze plekken die als eerste blijvend worden gecontroleerd als een belangrijke politicus een toespraak gaat houden..... Daarnaast hebben meerdere getuigen contact opgenomen met de politie, daar ze de dader bezig zagen op het dak vanwaar hij later de aanslag pleegde..... (hoe is het mogelijk??!!!) Waarom  heeft men de dader onmiddellijk doodgeschoten in plaats van hem zo immobiel te maken dat hij geen schot meer kon lossen, een fluitje van een cent voor een scherpschutter. Het is dan ook aannemelijk dat men de dader de mond wilde snoeren.... Gezien de gang van zaken zou je kunnen concluderen dat zowel de veiligheidsdienst als de politie de dader diens gang wilden laten gaan..... Benieuwd of 'de nieuwe meer bedachtzame Trump' dit alles over zijn kant laat gaan of dat er nog wat vuurwerk is te verwachten in de gang naar de verkiezingen komende november.... 


========================================

*  In Oekraïne zijn de belangrijkste oppositiepartijen verboden (dat was al zo onder de fascist en zwaar corrupte miljardair Porosjenko), er vinden nu al helemaal geen verkiezingen meer plaats.... De pers ligt aan de ketting van de Zelensky junta en er zitten journalisten in het gevang, ook in geheime gevangenissen, verder zijn er in die gevangenissen meerdere journalisten vermoord, zoals de Chileense-VS journalist Gonzalo Lira.... In Oekraïne zijn vakbonden (en stakingen) verboden, voorts moet je het niet in je hoofd halen om kritiek te leveren op de fascistische Zelensky junta of het Oekraïense nazi-leger, dat kan je niet alleen een pak slaag opleveren, maar ook gevangenisstraf of zelfs de dood...... Voorts heeft ook de zogenaamde regering van Oekraïne meermaals opgeroepen alle etnische Russen en hun kinderen te vermoorden, mensen die al vele generaties in dat land wonen..... Ken jij een zogenaamde democratie waarin men openlijk oproept een minderheid uit te moorden, ofwel een land waar men oproept tot genocide op een minderheid??


-----------------------------------------------

Voor de bezoekers die Engels niet kunnen lezen: voor het artikel in het Engels onder de volgende link, moet je zelf even een vertaalapp zoeken op het web er zijn gratis apps van redelijke kwaliteit die dit kunnen. Het is ook' mogelijk dat wanneer je het bericht opent je een melding ziet met de vraag of je het artikel (in het Nederlands) vertaald wilt lezen.

** Lees wat betreft foute uitlatingen van Biden vooral het door Scott Ritter geschreven artikel onder de volgende link: 'The Dead Zone, Revisited' (14 juli 2024) 


-----------------------------------------------

Zie ook (toegevoegd op 17 juli 2024): 'Childcide in the Age of Fascist Theocracies' (CounterPunch 17 juli 2024) Over de bommen van de VS die vooral heel veel Palestijnse kinderen vermoorden. Voorts met de vaststelling dat er in de VS in het weekeinde van 4 juli 2024 'maar liefst' 500 schietincidenten plaatsvonden in de VS.....


-----------------------------------------------

Voor meer berichten over wapenbezit, aanslag, meervoudige moord, Oekraïne, democratie en/of fascisten, klik op het desbetreffende label direct onder deze post.


-----------------------------------------------

Let op!! De ruimte om reacties weer te geven werkt niet altijd. Als je commentaar hebt en het lukt niet op de normale manier, doe dit dan via het mailadres trippleu@gmail.com, ik zal deze dan opnemen onderaan in het bewuste artikel, althans als je geen geweld predikt, voorts plaats ik jouw reactie ook al staat deze diametraal tegenover dat bericht. Alvast mijn dank voor jouw eventuele reactie, Willem.


Laatste update op 17 juli 2024.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten