Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 25 juli 2024

Olympische Spelen: Israël met politiek uitende atleten mag meedoen, maar Rusland en Belarus niet


(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice in Google Translate)


De hypocrisie spatte al in het rond voordat de Olympische Spelen waren begonnen. Met veel omhaal liet het IOC weten dat het niet aan politiek doet en dat Israël daarom mee mag doen aan de Olympische Spelen. Ach wat maakt het uit dat Israël al 9,5 maand lang bezig is met een genocide op de Palestijnse bevolking van openluchtgevangenis Gazastrook, een klein gebied dat het best is te vergelijken met het getto van Warschau tijdens de Tweede Wereldoorlog.... We zijn intussen meer dan 39.000 vermoorde Palestijnen verder, waaronder meer dan 16.000 kinderen, terwijl er nog vele vermoorde Palestijnen onder het puin liggen (waarschijnlijk liggen er zelfs vele tienduizenden Palestijnen begraven onder het puin, waaronder ook daar weer een enorm aantal kinderen....) 

Volgens deskundigen kan het werkelijke aantal vermoorde Palestijnen uitkomen op meer dan 180.000, dit als gevolg van de genocidale massamoorden, die gepaard gaat met uithongeren en dehydrateren van de Palestijnse bevolking (dehydrateren: in dit geval het onthouden van water aan de Palestijnse bevolking), waar het in de Gazastrook verder ontbreekt aan ziekenhuizen (platgebombardeerd of op andere manieren totaal vernield) en een een enorm gebrek aan medicijnen, hetzelfde geldt voor medische hulpmiddelen.... Persoonlijk denk ik dat we de 100.000 vermoorde Palestijnen allang zijn gepasseerd >> vergeet niet dat Israel een groot aantal ingestorte complexen heeft gebulldozerd, zonder daar eerst de doden onder vandaan te halen, het is daarna vrijwel onmogelijk om nog menselijke resten terug te vinden..... (hetzelfde gebeurde in de stad Mosul in Irak nadat de VS de stad grotendeels in puin had gebombardeerd, ondanks oproepen van de VN te stoppen met die bombardementen vanwege het grote aantal burgerdoden....)

Ban Israel from the 2024 Olympic Games! – Workers World

De Israëlische atleten hebben laten weten mee te doen aan de Olympische Spelen, niet alleen om hun patriotisme ten aanzien van de in feite illegale Israëlische staat te tonen, maar ook vanwege de gebeurtenissen op 7 oktober vorig jaar, dit zou voor die atleten de grote motivator zijn..... Me dunkt een duidelijk politiek standpunt, zeker als je bedenkt hoeveel er is gelogen door Israël over die gebeurtenissen. Zo zijn er door de Hamasleden, die op die dag uit hun gevangenis zijn gebroken, geen baby's onthoofd en geen vrouwen verkracht, dat heeft zelfs het Israëlische nieuwsplatform Haaretz bekend gemaakt, dit op basis van getuigenissen onder andere afgelegd door Israëlische militairen. Omgekeerd hebben Israëlische militairen Palestijnse ziekenhuispatiënten gemarteld en vermoord, zelfs baby's en ouden van dagen werden vermoord door deze fascistische psychopaten....  

Hoe is dit alles mogelijk terwijl Russische en Belarussische (Wit-Russische) atleten alleen mee mogen doen op eigen initiatief en ze hun vlag niet mogen vertegenwoordigen, laat staan dragen tijdens deze steeds meer belachelijke Spelen.... Wat Israël flikt in de Gazastrook gaat oneindig veel verder dan wat er in Oekraïne is gebeurd en gebeurt.... Waarbij ook daar enorm wordt gelogen over de zogenaamde Russische oorlogsmisdaden, die juist in grote aantallen zijn gepleegd door het nazileger van Oekraïne, met hun van de nazi's afgeleide insignes..... Deze oorlogsmisdaden zijn door dat nazileger begaan om ze in de schoenen van het Russische leger te schuiven >> false flag operaties noemt men dat, een specialisme van de CIA, dat al een paar jaar een legertje aan agenten heeft in Oekraïne, agenten die onder andere het nazileger van Oekraïne en de geheime diensten van die fascistische dictatuur trainen..... 

In Duitsland word je al uitgemaakt voor antisemiet als je kritiek levert op Israël (het land staat alweer aan de verkeerde kant, of beter nog: aan de foute kant van de geschiedenis). De Duitse staatszender ARD komt met een driedelige documentaire over de Israëlische en Palestijnse deelname aan de Olympische Spelen. Op WDR 5 afgelopen dinsdag rond 13.18 u. aandacht voor deze documentaire.

Men had een verslaggever afgestuurd naar Israël en de West Bank (Westelijke Jordaanoever). Deze enorme flapdrol durfde te stellen dat de situatie voor de Israëlische atleten moeilijk was vanwege de gebeurtenissen op 7 oktober vorig jaar (waarom het dan moeilijk is om te trainen vertelde de zak er niet bij, maar ja het klinkt wel weer goed hè, die arme Israëliërs....?) Wel stelde hij dat deze atleten gewoon kunnen trainen, deze opmerking daar dit voor de Palestijnse atleten onmogelijk is, hij sprak zegge en schrijve 1 Palestijnse atleet en die vertelde dat het onmogelijk is om naar trainingskampen en andere sportfaciliteiten te gaan, dit vanwege de vele Israëlische wegversperringen (voor zover deze trainingskampen en andere sportfaciliteiten niet zijn vernield door kolonisten en/of het Israëlische leger >> er zijn er intussen al 49 vernietigd, wat overigens niet werd gemeld door de verslaggever....).... Je weet wel illegale blokkades op de illegaal door Israël bezette West Bank, waar de Palestijnen dagelijks vernederingen en beledigingen wachten en waar ze te maken krijgen met ronduit terreur en geweld, uitgeoefend door de psychopathische Israëlische snotneuzen van het IDF (in dit geval het Israëlische bezettingsleger).....

            
Let op 18+ beelden!!!

De meer dan valse en corrupte oplichters van het IOC liegen als ze zeggen dat politiek geen plaats heeft op de Olympische Spelen >> het grootste bewijs daarvoor is wel de uitsluiting van Rusland en Belarus!! En dan te bedenken dat Israël het voor de Palestijnse atleten praktisch onmogelijk heeft gemaakt om mee te doen aan deze Spelen......

---------------------------------------------------

Wat betreft de genocide op de Palestijnen in de Gazastrook zie onder andere: 'Westerse berichtgeving over Oekraïne vs. Gazastrook: word wakker en laat je niet langer manipuleren door de msm' (18 juli 2024)

'Massamoord op Palestijnen in vluchtelingenkamp Khan Younis en pro-Israëlische propaganda gebracht door NOS(14 juli 2024) En zie de berichten onder de links in die post!!


---------------------------------------------------

Wat betreft de NAVO oorlog tegen Rusland zie: 'Putin: gebruik westerse wapens tegen doelen ver in Rusland alleen mogelijk met militaire-NAVO-menskracht en technologie; plus het 'NAVO-feest'' (12 juli 2024) En zie de berichten onder de links in die post!!


---------------------------------------------------

Wat betreft de Olympische Spelen zie: 'Olympische Winterspelen: China wordt nu ook beschuldigd voor milieuschade door deze spelen' (5 februari 2022) 

Voor meer berichten over eerdere Olympisch Spelen, klik op dat label dat direct onder deze post is te vinden.


---------------------------------------------------

Let op!! De ruimte om reacties weer te geven werkt niet altijd. Als je commentaar hebt en het lukt niet op de normale manier, doe dit dan via het mailadres trippleu@gmail.com, ik zal deze dan opnemen onderaan in het bewuste artikel, althans als je geen geweld predikt, voorts plaats ik jouw reactie ook al staat deze diametraal tegenover dat bericht. Alvast mijn dank voor jouw eventuele reactie, Willem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten