Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 23 juli 2024

Lavrov waarschuwt de VS: Derde Wereldoorlog zal niet worden beperkt tot Europa

 

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice in Google Translate)


De Russische minister van buitenlandse zaken heeft in de VN de VS de wacht aangezegd en de Biden administrate voorgehouden dat een Derde Wereldoorlog zich niet zal beperken tot Europa, met andere woorden ook de VS zal haar deel van de ellende krijgen. Niet vreemd als je nagaat dat de VS haar slaafse NAVO-vazallen meer en meer onder druk zet om Oekraïne wapens te geven waarmee men doelen kan bereiken die ver op Russisch grondgebied liggen....

Daarnaast is het behoorlijk vreemd dat de VS wapens als lange afstandsraketten levert aan Duitland, raketten die kunnen worden uitgerust met meerdere kernkoppen.... Voorts heeft de VS-wapens als de F-16 goedgekeurd voor levering aan Oekraïne. Wapens als raketten, drones en zelfs de F-16's zouden bovendien afhankelijk zijn van satellietgegevens, satellieten die Oekraïne niet heeft en die of van de VS moeten komen dan wel van haar andere NAVO-partners, mochten die over dergelijke satellieten beschikken... Echter het merendeel van dergelijke satellieten zijn in het bezit van de VS.

Dan is er nog personeel: zo worden er raketten geleverd aan Oekraïne die onmogelijk kunnen worden bediend door de nazi's van het Oekraïense leger, daarvoor is een lange opleiding nodig, kortom die raketten moeten worden bediend door VS- of andere NAVO-militairen.... Uiteraard ziet Rusland het als een oorlogsdaad van de VS, als het land wordt aangevallen met wapens uit de VS, hetzelfde zou de VS overigens ook zo zien 'als het in de schoenen van Rusland stond....' Al kan de VS zoveel oorlogsmisdaden begaan als het wil zonder dat er ook maar één sanctie wordt getroffen tegen die vereniging van terreurstaten, vergelijkbaar met Israel dat zelfs ongestraft al meer dan negen maanden lang een genocide kan uitvoeren op de Palestijnen in de openluchtgevangenis Gazastrook!! Wat betreft de VS >> alleen deze eeuw al is de VS (met hulp van haar slaafse NAVO-vazallen) de dader van meer dan vijf miljoen moorden begaan in haar illegaal begonnen oorlogen, dit zonder ook dat er ook maar één sanctie tegen dat land werd getroffen!! Waar je moet bedenken dat in oorlogssituaties de VS altijd het opperbevel heeft over (haar) NAVO-troepen. 

De VS denkt de EU-lidstaten te kunnen gebruiken als schild voor de Russische kernraketten waarna  de VS de 'boel kan afmaken', daar hebben Putin* en Lavrov dus een flinke stok voor gestoken >> als Rusland wordt aangevallen met lange afstandsraketten uit de VS, zal Rusland ook de VS aanvallen. (de Derde Wereldoorlog [WOIII] zal dan volledig zijn.....)

Het is ronduit schandalig en je moet het zelfs zien als terreur, de manier waarop het westen omgaat met Rusland en met haar eigen bevolkingen..... Het is dan ook ongelofelijk dat niet elk weekeinde de straten van westerse steden vol staan met mensen die zich verzetten tegen deze onverantwoordelijke gang van zaken en het uitdagen van een kernmacht >> het is niets anders dan spelen met nucleair vuur en de gang naar het vernietigen van ons aller thuis de aarde!! Onbegrijpelijk ook dat men zich in het westen bang laat maken voor Rusland, terwijl de echte oorlogshitsers, dezelfde figuren die angstzaaien, zich in eigen land bevinden..... In de 70er en 80er jaren van de vorige eeuw, zouden de demonstraties, zoals de wereld er nu voor staat en zoals het westen zich gedraagt, enorm zijn geweest..... 

Vergeet niet dat Rusland wordt beschuldigd te dreigen met een kernoorlog, echter in Moskou is er geen politicus, generaal of deskundige, die ervan overtuigd is dat Rusland een kernoorlog kan winnen, dit in tegenstelling tot de deskundigen en generaals in het Pentagon, die werkelijk denken een kernoorlog te kunnen winnen..... Terwijl er in het westen alleen atoombunkers zijn voor de 'belangrijkste mensen', zijn er in Rusland een enorm aantal atoombunkers voor iedereen, dus ook voor gewone burgers!! 


Het volgende artikel werd eerder gepubliceerd op ProNews, ik nam het over van het rechtse platform Frontnieuws.

Lavrov’s waarschuwing aan de VS: “Als jullie denken dat alleen Europeanen zullen worden vernietigd in een derde wereldoorlog, dan hebben jullie het mis”

De roekeloze uitbreiding van de NAVO heeft de Oekraïense crisis veroorzaakt”

18 juli 2024

© mid.ru

De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov heeft de VS gewaarschuwd dat het een illusie is om te geloven dat zij in het geval van een wereldoorlog ongedeerd zullen blijven en dat alleen hun Europese bondgenoten zullen worden vernietigd!

Kortom, de Russische minister van Buitenlandse Zaken onthulde dat de VS Europa als hun “schild” gebruiken, bericht Pronews.

Ze geloven dat als ze de Europeanen eerst tegen Rusland laten vechten, ze het land genoeg zullen afleiden zodat de Amerikanen zelf in staat zijn om het te verslaan en uiteindelijk te overleven.

Met andere woorden, de Europeanen willen het nucleaire arsenaal van Rusland aan het werk houden.

Dit is de eerste keer sinds de Koude Oorlog dat we zulke uitspraken horen in de VN.

Voor het geval het tot het uiterste gaat heeft Lavrov de VS gewaarschuwd:

Washington is ervan overtuigd dat een nieuwe wereldoorlog de VS niet zal schaden, maar alleen zijn Europese bondgenoten. Als de strategie van Biden gebaseerd is op een dergelijke analyse, dan is dat een gevaarlijke illusie.”

Lavrov zat de vergadering van de VN-Veiligheidsraad in New York over dit onderwerp voor: Multilaterale samenwerking in het belang van een meer rechtvaardige, democratische en duurzame wereldorde.

Elke Euro-Atlantische veiligheidsregeling, zonder uitzondering, is gebaseerd op het veiligstellen van de Amerikaanse soevereiniteit. Dit omvat de onderwerping van Europa en de onderdrukking van Rusland.

De belangrijkste rol hierin werd toebedeeld aan de NAVO, die uiteindelijk de Europese Unie onderwierp, die, hoewel duidelijk opgericht voor Europeanen, schaamteloos instellingen van de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE) privatiseerde in flagrante schending van de Slotakte van Helsinki.

De roekeloze uitbreiding van de NAVO, ondanks herhaalde waarschuwingen van Moskou gedurende vele jaren, heeft ook de Oekraïense crisis veroorzaakt,” zei hij.

Lavrov beschuldigde het Westen ervan het mondiale systeem opzettelijk te ontmantelen om de macht van landen als Rusland en China in te dammen en beschuldigde de VS ervan het hele Westen in zijn greep te houden.

Gerelateerd: Zelensky: Als Oekraïne verliest, zullen Amerikanen "hun zonen en dochters naar de oorlog moeten sturen" en "zullen ze sterven" (Frontnieuws 1 maart 2023)


====================================

Voor de bezoekers die Engels niet kunnen lezen: voor de niet op dit blog gepubliceerde artikelen in het Engels onder de  links, moet je zelf even een vertaalapp zoeken op het web er zijn gratis apps van redelijke kwaliteit die dit kunnen (soms in 2 of of meer delen >> bij lange artikelen). Soms krijg je een pop-up met de vraag of je de geopende pagina vertaald wilt hebben. 


Visitors who can't read Dutch for the articles other than from this blog: on the web you can find free translation apps with reasonable quality, which can do the job (sometimes you have to do it 2 or more times >> with lengthy articles). It's also possible you get a pop-up with the question if you want een translation of the page you opened. 


* Zie: 'Putin: gebruik westerse wapens tegen doelen ver in Rusland alleen mogelijk met militaire-NAVO-menskracht en technologie; plus het 'NAVO-feest'' (12 juli 2024)


------------------------------------------------------

Zie ook: 'Ukraine Likely Feels Jaded After NATO Said That It Won’t Allow Poland To Intercept Russian Missiles' (18 juli 2024) Een artikel van Andrew Korybko over de wil van Polen (en Frankrijk) om unilateraal Oekraïne te steunen in de oorlog tegen Rusland. iets waar de NAVO zich vooralsnog tegen verzet daar dit een Russische aanval op die landen zou kunnen uitlokken, maar waarbij de NAVO moeilijk artikel 5 van het terreurgenootschap kan gebruiken tegen Rusland. Het is echter de vraag hoe lang de NAVO (lees: vooral de VS, de werkelijke baas van de NAVO) zich hiertegen zal blijven verzetten, zeker als Rusland meer gebied zal veroveren, wat meer en meer lijkt te lukken....

'Putin: gebruik westerse wapens tegen doelen ver in Rusland alleen mogelijk met militaire-NAVO-menskracht en technologie; plus het 'NAVO-feest'' (12 juli 2024)

'Duitsland op de kop over de groet van de fascistische Grijze Wolven, maar heeft geen probleem met de Hitlergroet, integendeel.....' (5 juli 2024)

 'D-Day 2024 geschiedvervalsing van de bovenste plank, George Orwell had het kunnen voorspellen' (3 juli 2024) En zie onder de links in die post de berichten over het 'democratische gehalte' van Oekraïne!!

'De weg naar Armageddon ligt open 'met dank' aan de VS en haar slaafse NAVO-partners' (1 juli 2024) En zie de berichten onder de links in die post!! (onder andere met de redenen waarom Rusland Oekraïne is binnengevallen)

'Rusland trekt zich terug uit MH17-afwikkelingsproces en de geheimhouding van MH17-stukken.....' (20 juni 2024)

'Lavrov spreekt met angst maar vastberaden over de westerse (lees: VS) wil tot oorlogsvoering met Rusland' (21 mei 2024)

'Landingen in Normandië en geschiedvervalsing gefabriceerd door Biden, Macron en Zelensky' (17 juni 2024)

'Voorspelingen van Khadaffi komen uit: het morele en ethische failliet van het westen' (31 mei 2024) En zie de berichten over Libië onder de links in die post)

'Lavrov spreekt met angst maar vastberaden over de westerse (lees: VS) wil tot oorlogsvoering met Rusland' (21 mei 2024)

'Georgië: demonstraties in Tbilisi: alweer onder leiding van VS op weg naar oorlog.....' (2 mei 2024) In Georgië speelt hetzelfde als voor de door de CIA georganiseerde en geregisseerde opstand van 2013 in Oekraïne, een opstand die werd opgevolgd door de coup tegen de democratisch gekozen president Janoekovytsj, de VS betaalde het geheel met 5 miljard dollar..... Zie ook:

'Georgië: de VS bezig met de herhaling van de Oekraïne truc' (13 maart 2023) De video's in dit bericht zijn intussen gecensureerd door YouTube >> tja je kan het westerse publiek natuurlijk niet de waarheid laten zien, veronderstel..... (het is alsof we al in een dictatuur leven....) 

'Zelensky en Washington met totaal hypocriete reactie op winst Putin' (19 maart 2024)


'Nuland accidentally reveals the true aim of the West in Ukraine' (27 februari 2024) >> Het opgang houden van de oorlog in Oekraïne, daar dit goed is voor de wapenfabrieken in de VS en daarmee tevens het belang dienende van het daarachterliggende militair-industrieel complex en de spuugrijke miljonairs en miljardairs die grootaandeelhouders zijn van deze doodsindustrie......

'How the CIA Destabilizes the World' (14 februari 2024) En dan te bedenken dat de VS, de grootste terreurentiteit ter wereld, ieder land dat het als vijand ziet, ervan beschuldigt destabiliserend bezig te zijn, terwijl deze vereniging van terreurstaten alleen deze eeuw al meer dan 5 miljoen mensen, vooral moslims heeft vermoord in de illegale oorlogen die het begon en dat gebaseerd op zware leugens (met hulp van haar andere slaafse NAVO-lidstaten)..... Dit nog naast het illegaal sancties uitoefenen op landen die niet braaf doen wat Washington eist, sancties waardoor ook nog eens een extra groot aantal mensen overlijdt door tekorten aan voedsel, medicijnen en medische hulpmiddelen..... Te zot en schunnig voor woorden!!
'Rutte was zogenaamd in Israël om te manen zo min mogelijk burgerslachtoffers te maken, terwijl hij dacht F-35 onderdelen te kunnen leveren' (13 februari 2024)
'Nederlandse reders, niet zelden belastingontduikers, eisen marine bescherming in de Rode Zee.....' (5 februari 2024)
'Ruttes CV voor de NAVO en commentaar op zijn valse 'Nederland vaasje preek'' (3 maart 2024)
'Mail on Sunday hekelt steun van het westen aan Euromaidan-coup in 2014 en stelt dat dit de oorzaak is van de huidige ellende... (eindelijk!!)' (!!!!) (27 februari 2024)

'Hypocriet (en oorlogsmisdadiger) Stoltenberg liegt inzake Oekraïne dat het gedrukt staat' (1 december 2023)

'Wel sancties n.a.v. Navalny's dood, maar géén sancties tegen Israël vanwege de genocide die nu al aan meer dan 35.000 Palestijnen het leven heeft gekost.....' (25 februari 2024) Het is als met de bombardementen op de Houthi's en verdere bevolking van Jemen, terwijl de Houthi's in Jemen zich als één van de weinigen hebben gekeerd tegen de genocide die Israël uitvoert op de Palestijnen, het grootste deel van de tijd geen dode door hun acties tegen schepen met bestemming Israël, pas onlangs vielen de eerste doden (het zou me niet verbazen als de NAVO-schepen dit expres hebben laten gebeuren om hun acties tegen Jemen te legitimeren....).... Maar zoals gezegd wordt Jemen gebombardeerd door de VS, Groot-Brittannië, en nog een paar slaafse NAVO-lidstaten waaronder Nederland..... Ofwel oorlogsvoering tegen een land dat zich verzet tegen de Israëlische genocide op de Palestijnen en ook juist daarom, maar zelfs niet één sanctie tegen Israël, ondertussen hoeft Rusland bij wijze van spreken maar een scheet te laten en het westen neemt nog meer sancties......

'Duitsland op oorlogspad tegen Rusland: permanente Duitse basis in Baltisch gebied en pure oorlogshitserij van bondskanselier Scholz' (21 december 2023) En zie de berichten onder de links in dat artikel!! Verder ook met de redenen waarom Rusland Oekraïne is binnengevallen, redenen die men in het westen niet alleen verzwijgt maar in een aantal landen zelfs verbiedt, zoals in Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië, waar journalisten die daarover hebben bericht worden vervolgd en geen gebruik meer kunnen maken van hun bankrekening (wat ons straks ook wacht met de digitale EU pas en de digitale euro, als we kritiek hebben op de regering, of op antidemocratische maatregelen zoals die tijdens de COVID-hysterie werden genomen....)....

'Oekraïense leger misbruikt geestelijk gehandicapten als militairen: hoe lang nog blijft het westen deze fascistenstaat steunen' (9 april 2024) 

'Oekraïne en westen werden door ICJ in ongelijk gesteld: Rusland niet schuldig aan terrorisme, wat ook geldt voor de staatjes Luhansk en Donetsk'

'VN-commissie erkent de feiten van oorlogsmisdaden begaan door het Oekraïense legerWaarbij de VN tevens rapporteert dat het Oekraïense nazi-terreurleger (niet zo genoemd door de VN) clusterbommen heeft ingezet tegen de eigen bevolking en het beschieten van civiele infrastructuur door dat leger, beschietingen van onder andere kleuterscholen, markten en woonwijken.... Dat leger doet één en ander om het de Russen in de schoenen te schuiven, een false flag operatie noemt men dat, een specialiteit van terreurorganisatie CIA, waarvan agenten het nazi-leger in dit soort zaken hebben opgeleid!!! Er is al sinds de door de VS georganiseerde opstand (2013) en coup (2014) een groot aantal CIA agenten werkzaam in Oekraïne.

'Schokkende video’s tonen Oekraïners die Russische krijgsgevangenen neerschieten en martelenAlle video's in dit Nieuwsfront artikel zijn gecensureerd, ofwel men mag deze beelden niet zien, hoeveel bewijs heb je nog nodig om te zien dat je in het westen zwaar wordt belazerd als het over Oekraïne gaat??!!! (let op er zijn nog steeds schokkende beelden te zien in dat bericht!) Onder dat bericht is nog het begin opgenomen van een bericht over gruwelijke moorden op etnische Russen in Oekraïne.....

'Stoltenberg (NAVO) speelt de vermoorde onschuld en doet of hij serieus wil overleggen met Rusland' (9 juni 2021)

'NAVO jarig: VS geeft een cadeau >> China is een nieuwe vijand' (4 december 2019)

'Annegret Kramp-Karrenbauer (CDU voorzitter) wil Duitse militairen in Syrië en Zuid-Chinese Zee' (22 november 2019)

NATO-Generalsekretär Stoltenberg warnt: "Peking rückt näher"

'NATO-Generalsekretär Stoltenberg warnt: "Peking rückt näher"' Ja ja, ondanks dat de NAVO oorlog voert in landen waar het niets te zoeken heeft, wijst deze ploert met de bloedige vingers naar China als gevaar.... ha! ha! ha!

 Selenskij im Interview zu Waffenlieferungen, NATO-Beitritt und Nord Stream: "Deutschland kann mehr"

'Selenskij im Interview zu Waffenlieferungen, NATO-Beitritt und Nord Stream: "Deutschland kann mehr"' De 'komische' Oekraïense president Zelensky is niet meer zo vrolijk nu hij wordt gecontroleerd door de neonazi's in Kiev en moet doen en zeggen wat de EU en VS van hem eisen.....

Putin: Die NATO ist in Gefahr

'NAVO uitbreiding in Oost-Europa is bewezen tegen gesloten overeenkomst met Rusland.......'

'NAVO is 'vredesorganisatie' als je 'secretaris-generaal' Jens Stoltenberg moet geloven: 'geen kernraketten in Europa''

'Tony Blinken heeft de Oekraïense president Zelensky de wacht aangezegd: zijn land is officieel een VS kolonie'

'Putin gaf het westen een memorabele les geopolitiek'

'De VS zet zichzelf wat betreft Rusland, China en Iran geopolitiek schaakmat

'VS generaal steunt een preventieve aanval met kernwapens'

'Kernwapens in Europa: Rode Kruis >> Nederland moet het VN kernwapenverbod tekenen'

'Franse luchtmacht oefent voor WOIII op nucleaire lange-afstands bombardementen..........'

'Stoltenberg (NAVO zetbaas) liegt spijkerhard aangaande overleg INF-verdrag met Rusland'

'Star Wars 2.0: Trump wil een 'raketafweersysteem' in de ruimte'

'Jens Stoltenberg (NAVO zetbaas): de NAVO bombardeerde Servië om het volk te kunnen redden, of Servië nu maar even NAVO lid wil worden........

'Uitgelekte telefoongesprekken tussen Trump en Putin bewijzen dat 'Russiagaters gelijk hebben......''

'Stoltenberg (topgraaier NAVO) wil nog meer kernraketten in Europa.......'

'VS dreigt INF verdrag op de zeggen >> Trump verwijt de Russische ketel dat die nucleair zwart ziet'

'Oekraïne het toneel van grootschalige luchtmachtoefeningen met VS en NAVO, naast een enorme militaire VS/NAVO oefening in Noorwegen'


------------------------------------------------------

Let op!! De ruimte om reacties weer te geven werkt niet altijd. Als je commentaar hebt en het lukt niet op de normale manier, doe dit dan via het mailadres trippleu@gmail.com, ik zal deze dan opnemen onderaan in het bewuste artikel, althans als je geen geweld predikt, voorts plaats ik jouw reactie ook al staat deze diametraal tegenover dat bericht. Alvast mijn dank voor jouw eventuele reactie, Willem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten