Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 19 juli 2010

De JSF een parlementair onderzoek waard

NOVA vorige week over de JSF: een gevaarlijk toestel wat aan geen 1 beloofde taak kan voldoen.
Eindelijk is de tijd overrijp voor een parlementair onderzoek naar de hele (politieke-) lobby betreffende dit mislukte stuk schroot. Dat geld dubbel voor een voormalig werknemer van Defensie: de psychopaat Berlijn.
Maar ook figuren uit de politiek zoals de januskop van het CDA de Vries en het LPF hijgertje Mat Herben (communicatie deskundige, ha ha!). Nogmaals alle voorstanders dienen is goed onder de loep te worden genomen, wat was hun persoonlijk belang bij deze lobby. Wie weet komt er toch een ander licht op de dood van de praalhans Fortuyn.
Bekijk de uitzending over deze onzalige peperdure flutjager!
http://www.novatv.nl/page/detail/uitzendingen/7935/Amerikaanse+twijfel+over+JSF#

2 opmerkingen:

  1. Geachte heer, mevrouw Azijnpisser, Het is fantastisch zoals u inmiddels door de media bent getraind negatief of de JSF te reageren. Misschien wordt dit wel het meest uitgebreide Pavlov experiment allertijden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geachte Admin,
    over Pavlov gesproken, als de JSF lobby uit de VS aan de bel trekt begint het grootste deel van de 2e kamer al te kwijlen. Ik raad u aan alsnog de uitzending van NOVA te bekijken, en dit is maar een van de vele programma's die de JSF keus ter discussie stellen. Daar heb je werkelijk geen media training voor nodig. Mijn excuus voor de late reactie, uw reactie was mij geheel ontgaan. De Azijnpisser (m)

    BeantwoordenVerwijderen