Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 22 juli 2010

Stivoro en roken in de auto

Stivoro laat weer eens een stinkwind. Roken in een auto waar kinderen inzitten moet verboden worden volgens Stivoro voorzitter (?) van Gennep. Ook een raampje openzetten heeft geen zin kakelt zij verder, dat heeft onderzoek uitgewezen. Ja huftertrut dan krijg je uitlaatgassen van auto's binnen, onderzoek heeft aangetoond dat zo'n 18.000 mensen voortijdig sterven aan de gevolgen van blootstelling aan die uitlaatgassen. Voorts veel astma en astmatische klachten bij kinderen. in met name stedelijke gebieden waar kinderen dag in dag uit in deze troep moeten wonen, spelen en leren.
Dus vanaf nu raampjes verplicht dicht met kinderen in de auto!
Overigens vind ik, dat je niet moet roken in de buurt van kinderen, maar wanneer gaat Stivoro pleiten voor waarschuwingsstickers op auto's? En reclame voor auto's verbieden? Een volledige campagne voeren om autorijden te ontmoedigen?
Van Gennep die wel astma bij kinderen noemt als gevolg van 'meeroken', maar in dit kader met geen woord rept over luchtvervuiling van autoverkeer, is die mevrouw op die functie gekomen door een politieke kleur? Ik vrees van wel....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten