Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 26 juli 2010

Een vuil één twee drietje van het CDA

Via een vuil 1 2 3tje kan het CDA straks meeregeren met de VVD en de PVV. Eén: de psychokip Verhagen zegt na de verkiezingen dat hij niet kan meedoen met zo'n kabinet en herhaalt dat tot het oneindige aan de hijgende 'journalisten'. Twee: na veel omzwervingen (zie ook mijn vorige, uit ProRepublica overgenomen, artikel)
maant de vieze man met losse handjes Lubbers zijn CDA aan te schuiven bij de onderhandelingen met De VVD en de PVV. Een haastig fractieoverleg van het CDA afgelopen zaterdag ging akkoord met het overleg. Ondertussen blijft Verhagen 'dapper' volhouden een ander kabinet te willen. Drie: We rekken de boel nog wat langer om de periode tot de volgende provinciale staten verkiezingen zo veel mogelijk te bekorten. Dan kunnen Verhagen, Rutte en Wilders met een als door god ingegeven opdracht het land 'redden' met hun rechts kabinet.
Na de verkiezingen werd Wilders geïnterviewd voor NOVA, tijdens dat interview kwam Verhagen langs lopen en wat zagen we? de vieze man Verhagen, die zoveel commentaar heeft op valsblondje Wilders, likte nog net de aars van Wilders niet, maar daarmee is dan ook alles gezegd.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten