Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 27 juli 2010

Nederland in Afghanistan en Wikileaks

Arnold Karskens was vanmorgen bij de EO te horen over Afghanistan. De presentatoren van de EO lieten geen middel ongemoeid om dhr. Karskens te kakken te zetten. Dat lukte deze christen-scherpslijpers natuurlijk niet. Voor de zoveelste keer maakte Karskens gehakt van het Nederlandse optreden in Uruzgan. Niet door met z'n vinger in de lucht de windrichting te raden, maar door gedegen onderzoek ter plaatse. Bovendien zijn de gelekte Pentagon documenten (gisteren: Wikileaks) het bewijs voor zijn vlijmscherpe analyses. Deze oorlog heeft Nederland tot nu toe 24 doden en 2,1 miljard euro belastinggeld gekost. De militaire operatie heeft Nederland tot nu toe 1,4 miljard euro gekost en 620 miljoen euro belastinggeld aan opbouwprojecten. Bijvoorbeeld een stuk asfaltweg van 16 kilometer, dat midden in de woestijn stopt,
à 15 miljoen euro, niet afgemaakte gebouwen, waar bijvoorbeeld alleen de fundering van is gelegd enz. enz. Nederland zegt volledige openheid te geven over onschuldige burgerslachtoffers, óók daar maakt Karskens gehakt van.
Het was verder ontluisterend te horen, hoe de legerleiding Karskens dwars probeert te zitten door bijvoorbeeld zijn gastheren onder druk te zetten om hem geen onderdak te verlenen, schandalig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten