Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 20 mei 2019

EU verkiezingen: manipulatie ook door lobbyisme is misdadig, zelfs Bas Eickhout (GroenLinks) doet hieraan mee

Men heeft in de reguliere westerse media en politiek een grote bek over manipulatie van verkiezingen door Rusland, een zaak waar men geen bewijs voor heeft, laat staan dat men kan beweren dat het de verkiezingen zou hebben beïnvloed.

Waar men niet naar kijkt en zelfs durft te ontkennen is het feit dat met lobbyisme, waaraan grote bedrijven jaarlijks honderden miljoenen uitgeven, de stem van EU parlementariërs wordt gekocht me dunkt dat gaat nog wel een heel stuk verder dan pogingen om verkiezingen te beïnvloeden..... (hetzelfde gebeurt ook nog eens in de afzonderlijke lidstaten en zelfs in de lokale politiek)

GroenLinks grofgraaier Bas Eickhout, die de Groenen tot hun lijsttrekker hebben gemaakt, doet stevig mee aan dit lobbyisme, zo besloot hij in de EU voor het langer professionele Roundup gebruik, Roundup met het kankerverwekkende glyfosaat, terwijl Roundup ook nog eens mede verantwoordelijk is voor het uitsterven van insecten....... Sinds het op de markt komen van Roundup, in de 70er jaren van de vorige eeuw, is twee derde van de insecten uitgestorven........ (overigens ook op andere gebieden doet handelen van 'GroenLinks' politici de naam van de partij op z'n zachtst gezegd geen goed....)

Naast dit ronduit misdadige lobbyisme, hebben we ook nog eens peilingen, een manier van beïnvloeding van kiezers, die ook nog heel wat verder gaat dan bijvoorbeeld een ton steken in een verkiezingscampagne (wat m.i. ook misdadig is). Vergeet niet dat hele volksstammen niet begrijpen wat er gebeurt in de politiek, maar die eenvoudigweg tot de winnende partij van de verkiezingen willen behoren...... Daarnaast zijn peilingen de ondersteuning van valse verkiezingsbeloften, zelfs als de partij of lijsttrekker meermaals is betrapt op het brengen van keiharde leugens, neem de grijnzende VVD hufter Rutte.......

Voorts zijn er de reguliere media, die voor het overgrote deel het door het westen omarmde ijskoude, inhumane neoliberalisme omarmen, evenals de vele illegale oorlogen die de VS met hulp van de NAVO voert, dit daar de plutocratische eigenaren van de grote media daar belang bij hebben (zoals het in het bezit hebben van aandelen in wapenfabrieken en/of fabrieken van rollend, varend en vliegend oorlogstuig), wat betreft de publieke omroep mag het als algemeen bekend worden aangenomen dat men daar staand regeringsbeleid steunt, immers wiens brood men eet, diens woord men spreekt........

Zie ook:
'Merkel (premier Duitsland): nationalisme en patriottisme gaan goed samen met een sterke EU'

'WaPo waarschuwt voor Russische digitale controle over de hersenen van VS burgers'

'Federale rechter stelt ten overvloede dat DNC geen grond heeft voor zaak te tegen Trumps verkiezingsteam'

''Geheime diensten in westen geven toe dat spioneren via het G5 netwerk praktisch onmogelijk is........'

'Britse regering weigert RT en Sputnik voor conferentie over persvrijheid..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

'1984 het boek van George Orwell: niet langer fictie.......'

'Het westen vervolgt journalist Assange, Rusland laat journalist vrij na onrust over diens gevangenschap' (zie daarin ook de links naar andere berichten over Assange)

'De sterkste beïnvloeding van de VS presidentsverkiezingen wordt als volkomen 'legaal' en normaal gezien'

'Avaaz valt met fake news en desinformatie 'fake news en desinformatie' aan......' (zie in dat bericht ook de link naar een ander artikel met een smerige rol van Avaaz)

'Rob Jetten (D66 fractievoorzitter) liegt een fikse slag in de rondte in EU verkiezingspraatje'

'Intel processors al 10 jaar zo lek als een mandje, Intel niet een bedrijf uit Rusland of China, maar uit..... de VS!'

'Facebook stelt klimaatsceptisch Daily Caller aan als 'factchecker...' ha! ha! ha! ha! ha!'

'Russiagate: nog overtuigd van bestaan daarvan? Lees dit!'

'Robert Mueller lijdt aan dementie en maakt van Russiagate een nog belachelijker verhaal'

'Putin vraagt en Trump levert: een lijst met 'alle goede zaken die Trump voor Rusland 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten