Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 11 mei 2019

Poolse vrouw gearresteerd voor afbeelding van 'maagd' Maria met een aureool in LGBT regenboogkleuren

Vannacht in het BBC World Service radionieuws van 2.00 u. het bericht dat een vrouw is gearresteerd die verantwoordelijk zou zijn voor de verspreiding van een poster met daarop 'de maagd Maria' die samen met baby Jezus een aureool heeft in LGBT regenboogkleuren.

A picture of the Virgin Mary with a rainbow halo
Foto van The Guardian

De 51  jarige vrouw wordt o.a. ten last gelegd dat ze een afbeelding van een heilige heeft ontheiligd..... ha! ha! ha! ha! ha! Let wel: het gaat hier om 'ontheiliging' van een fictieve persoon uit een boosaardig sprookjesboek.... Voorts wordt de vrouw belediging van religieuze gevoelens ten laste gelegd......

Mede verantwoordelijk voor de hysterie die over de affiches ontstond was de fascistische PiS partij....... Een woordvoerder van die partij noemt de afbeelding een aanval op kinderen en families, waar hij aan toevoegde dat dit een 'seksualisering' is van kinderen..... ha! ha! ha! ha! ha!

Door kinderen te verkankeren middels hersenspoeling met het religieuze gif, zorg je juist dat kinderen volkomen gestoorde ideeën krijgen over liefde en seks, ofwel je voedt kinderen op tot seksueel gefrustreerde wezens, wat de meesten de rest van het leven blijven........ Niet voor niets dat er in religieuze kringen zo enorm veel kindermisbruik plaatsvindt.....

Polen anno 2019, een EU-lidstaat, is het niet om je kapot te lachen, wat een stelletje gekken, jezus!!

E.e.a. toont nog eens aan waar het naartoe kan gaan met de EU als conservatieve en fascistische krachten steeds meer macht vergaren in Brussel/Straatsburg!

Weg met de EU, voor het te laat is!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten