Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 14 juni 2019

Ollongren wil graag meer verdienen en wil daarom onafhankelijk onderzoek naar inkomens van ministers.... ha! ha! ha! ha! ha!

Ministers hebben een inkomen dat jaarlijks op € 165.000,-- zou liggen, echter met alle extra's ligt dit salartis dik boven de 2 ton per jaar (tot € 220.000,-- per jaar), voor staatssecretarissen is dit zo'n € 10.000,-- minder..... Het is duidelijk dat hare D66 leeghoofdigheid Ollongren dat inkomen veel te laag vindt, vandaar dat ze vandaag aankondigde met een onderzoek naar die inkomens te komen....

Om juist niet van het laatste beschuldigd te worden (dat ze eigenlijk meer wil verdienen, Ap), heeft ze gesteld dat er een onafhankelijke commissie moet komen die zich buigt over de salarissen van kabinetsleden....... ha! ha! ha! ha! ha! Alsof de burger in de straat niet doorheeft waar het Ollongren om te doen is, ongelofelijk!

Het verlies dat D66 leed bij de EU verkiezingen leed is blijkbaar nog te laag, o.a. gezien dit waanzinnige pleidooi van Ollongren......

Laten we hopen dat D66, een partij gevuld met volksverlakkers, bij de volgende verkiezingen geheel wordt weggevaagd, het zou meer dan verdiend zijn!!

Zie ook: 'Ollongren (minister D66) wil de politiek dichter bij de burger brengen...... Oei, zandzakken voor de deur!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten