Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 29 juni 2019

Buddy-App: PvdA'er en ex-wethouder Hilhorst maakt reclame voor 'schuldhulpverleningsapp.....' AUW!!

Vanmorgen in het onvolprezen suffe MAX Weekend, PvdA oplichter Pieter Hilhorst die reclame kwam maken voor de 'Buddy-App', een app die burgers met schuldenproblematiek moet helpen de touwtjes aan elkaar te knopen..... Opvallend de uitspraak van Hilhorst dat om recht te laten gelden op alle toeslagen, je wel gestudeerd moet hebben..... Leuk dat Hilhorst 'hiermee als wethouder de strijd heeft aangebonden.....' (niet dus...)

Volgens Hilhorst wordt de betaalrekening van de deelnemers door de Buddy-App verdeeld zodat men kan zien of men wel genoeg overhoudt om de huur te betalen....... Tja, de betaling van de huur is als die voor energie en de zorgpremie vaak het kind van de rekening als mensen in de schulden zitten......

Veel enthousiast gelul van deze volksverlakker over deze app, maar wat enorm lullig dan dat de plork niets zei over de krankzinnig hoge huren in ons land, of over de schunnig dure zorgverzekering, om over de veel te lage uitkeringen en het schandalig lage minimumloon nog maar te zwijgen...... (er zijn nu zelfs Nederlanders die als inwoners van de VS, zelfs met het karige inkomen van 2 banen niet rond kunnen komen......)

De rond de 4 miljoen mensen die in ons land tegen, op, of onder de armoedegrens moeten leven hebben geen app nodig, maar een fatsoenlijke huur, zorgverzekering en inkomen Hilhorst!! Schaam je vuile hufter! (oh nee, dom van mij: het woord 'schaamte' komt niet voor in het woordenboek van praatjesmaker Hilhorst...)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten