Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 11 december 2019

Europese leiders moeten actie ondernemen tegen extreme armoede en ongelijkheid op de wereld

ONE.org is een Twitteractie begonnen voor een eerlijke en gelijkwaardige wereld, dit daar de Europese leiders onderhandelingen zijn begonnen over de toekomst van de wereld. ONE.org zet zich in deze in voor een wereld waar iedereen toegang heeft tot onderwijs en de juiste gezondheidszorg.

Met de Europese leiders bedoelt ONE de leiders van EU landen, tevens voor een groot deel lidstaten van de NAVO...... Zie waar de NAVO voor staat: het helpen van de VS met haar illegale oorlogen, neem de illegale oorlog tegen Libië: het land waar iedereen gratis toegang had tot onderwijs, dus zowel manlijke en vrouwelijke scholieren en studenten. Studenten mochten zelfs gratis in het buitenland studeren, waar de staat naast het lesgeld, ook het levensonderhoud en de kosten van woonruimte betaalde, alles mogelijk gemaakt door een islamitisch land en dat nogmaals: voor jongens en meiden....

Ook de kosten voor een woning en elektriciteit waren praktisch gratis in dit land, hetzelfde geldt voor de gezondheidszorg.... Na ingrijpen van NAVO lidstaten behoort het land tot de armste landen van Afrika dat al jaren één grote chaos is, onderwijs als die al te volgen is, is alleen voor jongens, studeren is zo goed als onmogelijk en als je al een huis hebt is energie bepaald niet meer gratis, althans als je al een huis hebt wat niet in puin ligt.....

Wat voor Libië geldt wat betreft de enorme schade en chaos, is dit ook van toepassing op Afghanistan, Irak en Syrië, allen landen die zijn getroffen door de illegale oorlogen die de VS met hulp van andere NAVO-lidstaten tegen deze landen begon...... Niet dat daar het onderwijs, huisvesting, energie en de gezondheidszorg gratis waren, maar de illegale oorlogen tegen hen hebben ook deze landen in chaos gestort, waar de hiervoor genoemde voorzieningen niet eens in beeld komen......

Ach, ONE.org bedoelt het goed, dus doe ajb mee aan deze actie, zo gebeurt en geeft het door. Hier de tekst van ONE.org plus de oproep:

Niets doen kan niet meer
                                   
Europese leiders nemen NU beslissingen die de toekomst van onze planeet en de mensen bepalen. Stuur een bericht en laat onze leiders weten dat we het menen - een eerlijke en gelijkwaardige wereld voor iedereen.


Het is een druk jaar geweest voor Europese leiders. Aanstaande donderdag komen ze voor de laatste keer dit decennium samen. Wij vinden het belangrijk dat zij zich blijven inzetten voor een wereld waarin iedereen toegang heeft tot onderwijs en de juiste gezondheidszorg.
Nu de belangen zó groot zijn, is er geen tijd te verliezen. Onze leiders moeten van de deze gelegenheid gebruik maken om te strijden tegen extreme armoede.


Deze onderhandelingen zullen tot volgend jaar doorlopen en we hebben nog meer acties gepland waar we je graag bij willen betrekken. Maar het is cruciaal om ook nu in actie te komen: niets doen is geen optie en wij zullen niet zwijgen.

Samen hebben ONE-leden de kracht om onze Europese leiders te beïnvloeden en echte veranderingen teweeg te brengen die grote gevolgen zullen hebben voor toekomstige generaties. We mogen deze kans om van ons te laten horen niet missen.
Bedankt voor je steun,

Eefje van Esch, ONE.org 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten