Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 19 december 2019

Rick Brink (CDA minister) gaat gehandicapten uit de eenzaamheid halen

CDA'er Rick Brink is de eerste minister voor Gehandicapten Zaken en als zodanig liet hij vandaag op Radio1 (voor 9.30 u.) weten dat hij het grote aantal gehandicapten uit de eenzaamheid wil halen. Niets op tegen dacht ik in eerste instantie, totdat ik zijn woorden nog eens door mijn hoofd liet gaan.

Veel gehandicapten zijn door fout overheidsbeleid, o.a. van PvdA rollatorslet Klijnsma en de valsgroene PvdA goorroe Samsom, in de eenzaamheid verzonken daar sociale werkplaatsten werden gesloten en de beloofde banen in het gewone bedrijfsleven uitbleven...... Samsom beloofde de verzamelde gehandicapten en andere gebruikers van de sociale werkplaatsen op het Malieveld, een aantal maanden voordat het kabinet Rutte 2 aantrad (met deelname van de PvdA) dat de sociale werkplaatsen niet zouden worden gesloten. Nauwelijks aangetreden zette Klijnsma het mes in de sociale werkvoorziening, met de nooit ingeloste belofte dat, zoals gezegd, de gebruikers aan de slag zouden kunnen bij gewone bedrijven..... (dat gebeurde zelfs amper of niet bij de overheid....)

Echter de grootste oorzaak voor de eenzaamheid voor mensen 'met een vlekje' (waar ik ook toe behoor), is het feit dat ze amper rond kunnen komen en op die manier in isolement verzakken....... Hetzelfde geldt overigens voor een grote groep ouderen die amper rond kunnen komen, terwijl ook de huur voor deze mensen en de andere genoemde groepen elk jaar met hele procenten omhooggaat, waardoor ze jaar op jaar hele euro's per maand meer moeten betalen, terwijl zij letterlijk geen cent meer kunnen missen (en daar verandert een extra fooi op de huurtoeslag niets aan!).....

Reken maar niet dat 'onze' Rick een fikse inkomensverhoging voor gehandicapten, geestelijk gehandicapten en chronisch zieken voor elkaar kan krijgen in Rutte 3, eerder zullen pasen en de kerst op dezelfde dag gevierd worden!! 

Ook 'onze' Rick behoort intussen tot de klasse van politieke oplichters in Den Haag en brengt praatjes voor de vaak, gadver!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten