Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 1 juli 2021

Jurgen van den Berg (NOS Radio1 Journaal presentator) probeert zich tevergeefs 'green te washen'

Hoorde vanmorgen bij het overschakelen naar Radio1, nog net Jurgen van den Berg zeggen dat hij een 'gerecyclede tas' heeft, waarin hij zijn in plastic verpakte boterhammen, uh in zilverpapier verpakte boterhammen meeneemt...... Het was duidelijk dat van den Berg zich tijdens zijn spreken besefte dat plastic niet past bij een gerecyclede tas en daarom overschakelde op 'zilverpapier....' 

Van den Berg denkt werkelijk dat hij nog leuk is ook (met z'n Spieky Blind kapsel).......

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

'Beetje erg lullig' daar je zilverpapier niet kan kopen in de supermarkt, het is dan ook duidelijk dat deze kwezel aluminiumfolie bedoelde...... Voorts weet van den Berg blijkbaar niet dat alufolie (zoals men dit tegenwoordig meestal noemt) alles behalve duurzamer is dan plastic...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! 

Knurft van den Berg wordt betaald met ons belastinggeld >> hoe is het mogelijk dat deze nitwit nog steeds het NOS Journaal op Radio1 mag presenteren (in het verleden heeft deze pias zelfs het gore lef gehad om zijn buurman als asociaal af te schilderen tijdens de uitzending en dat zonder enige consequentie......)

De eerdere presentatoren van het Radio1 Journaal: Marcel Oosten en Frederique de Jong waren honderden keren beter, maar ja die waren nogal eens kritisch tegen politici als ministers en moesten daarom verdwijnen, nog steeds een schande van formaat!!

Het Radio1 Journaal is sinds het aantreden van van de Berg verworden tot een sportzender met veel reclame, lullige onderdelen waarbij vergeleken het Van Gewest tot Gewest tv programma van weleer nog interessant was en voor de rest is het muziekjes waar niemand op zit te wachten en af en toe wat nieuws...... Nogmaals: ook daarvoor betalen we met z'n allen belasting...... 

Voor meer berichten over deze mislukte presentator klik op het label met zijn naam, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten