Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 21 juli 2021

Vrouwen strandhandbalteam beboet voor het niet dragen van bikini 'broekje'

Ongelofelijk maar desalniettemin waar: hoorde vannacht in het CBC radionieuws van 00.00 u. (CET) dat het Noorse strandhandbalteam voor vrouwen een boete kreeg van de European Handball Federation Disciplinary Commission >> EHF (ofwel de disciplinaire commissie van de Europese Handbalfederatie). Reden voor de boete: de dames weigerden volkomen terecht een bikinibroekje te dragen, dat NB verplicht is voorgeschreven, terwijl de mannen shorts moeten dragen die niet korter mogen zijn dan tot 10 centimeter boven de knie...... De vrouwen droegen tijdens de wedstrijd shorts, jammer dat ze voor strakke shorts kozen.....

Wat een belachelijk seksistisch zootje die Europese Handbalfederatie, schande!!!

Trouwens ook de bovenkleding is totaal afwijkend van die van de mannenteams:

De hoogste tijd dat er een fikse bezem wordt gehaald door die Europese Handbalfederatie, weg met dat seksistische tuig!!! 

Hier het seksistische geteisem van de EHF, bestaande uit 9 mannen en 2 vrouwen, 'uiteraard' zijn de belangrijkste functies voor mannen......:

Hier nog een link naar de pagina van deze foto waaronder je de functieverdeling met aparte foto's van de leden en hun namen ziet..... Dit geteisem zou (strafrechtelijk) moeten worden vervolgd!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten