Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 12 mei 2010

De waarden en normen van CDAer Jack de Vries

Verhagen (CDA) bij Pauw en Witteman gisteravond over Jack de Vries: "het is triest" en "hij doet nu even een stapje terug, hij heeft tijd nodig voor zijn vrouw en kinderen" (over de waarden en normen ridder de Vries die zijn lul achternaloopt).
Ook de aanwezige Pieter Broertjes, die van de Volkskrant een veredelde Telegraaf heeft gemaakt, neemt het op voor de januskop van het CDA.
Bart Chabot, aangekondigd als 'politic watcher', had een kleuter docu gemaakt over de houten klaas Balkenende met daaronder een nummer van Bob Dylan (uit zijn beste periode, de 60er jaren). Niet te filmen wat een zak die Chabot: "de mensen onderschatten hem" en "ik zag het in zijn ogen, hij ging aan met een blik van ik lust ze rauw" en dat over de man die na het zuur het zoet beloofde, die zichzelf boven de wet plaatst, liegt dat het gedrukt staat en 1 van de hoofdverantwoordelijken voor de giga schuldenlast van Nederland. Deze Bakellende als held neer zetten, ja dan ben je echt een geweldige politic watcher, draai hier maar all along the watchtower van Bob Dylan onder. Chabot zou in de 2e wereldoorlog Rost van Tonningen nog als aimabel man neerzetten. Klink die Chabot vast aan een rollator en snel afvoeren naar een aanleunwoning.
Vanmorgen bij BNR mw. Toorenburg van het CDA over Jack de Vries: "het is intens triest". Op de vraag dat met name de Vries achter de waarden en normen campagne van het CDA zat: "het is intens triest". Moet hij weg? "daar doe ik geen uitlatingen over en nogmaals het is intens triest"................

Geen opmerkingen:

Een reactie posten