Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 27 mei 2010

Trutje Rutte en de muppetshow

Het onzelfstandig ventje Rutte (VVD) liet gisteren weten, dat de huren fors omhoog moeten, let op: 60%! Natuurlijk gaat hij de kleine beurs ontzien, zo liet hij weten. En 'meneer' Rutte wat is de kleine beurs? Kampioen bijstand en uitkeringen afzeiken Rutte vindt de bijstand nog te hoog. Heeft hij een nieuwe nog te creëren groep op het oog? Een soort kamp-dorp voor de armsten, waar men nog wat zakgeld krijgt?
We pakken alle subsidies aan behalve die op eigen huis bezit! Ook de gemuteerde zeeuwse kleiaardappel Bakellende (CDA) liet in "volstrekte helderheid" weten, dat de hypotheekrenteaftrek qua heiligheid boven de drie-eenheid van god gaat.
Over een inkomensafhankelijke zorgpolis was dappere dodo J.P.B weer volstrekt duidelijk, die komt er niet. Tutje Rutte durft de inkomensafhankelijke zorgpolis zelfs een woekerpolis te noemen. In Nova hekelde het gemankeerde orakel Flip de Kam (PvdA?) dit soort zorgpolis, want zo lispelde hij: "Je zal er maar net een euro boven zitten, dan heb je nergens meer recht op", ja ambtenaren kunnen niet meer zelfstandig nadenken waar je de grens moet stellen. Dat klopt inderdaad, ambtenaren kunnen die grens niet op een normale manier stellen, daar zijn ze echt te stom voor. Maar dat wil niet zeggen, dat dit niet kan.
Uw Azijnpisser heeft het advies van zijn arts gekregen onmiddellijk weg te 'zappen', als er stoom uit zijn oren komt. Dat was gisteravond heel snel, bij Nova nog 1 keer geprobeerd, maar het kookpunt trad direct weer in. Ik koos voor een andere muppetshow, die van Starwars, een stuk leuker met het voordeel van acteurs, niet een show met echte liegende en bedriegende politici.
Ondanks de belachelijke grens voor het afschaffen van hypotheekrenteaftrek boven de 350.000 euro, stak Emile Roemer duidelijk met kop en schouders uit boven de rest, in integer politicus!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten