Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 21 augustus 2019

Staatsbosbeheer en Gelderland gooien natuurgebieden in de uitverkoop

De kiem voor de aanval op het laatste restje beschermde Nederlandse natuur werd al door Balkenende 2 gelegd door CDA oplichter van Geel en later door zijn collega hufter Bleker.

In Rutte 2 en 3 klonk en klinkt de roep steeds harder (vooral van ChristenUnie, SGP, CDA, VVD en PvdA, gedoogd door de valsgroene D66) om beschermde natuurgebieden open te zetten voor commerciële activiteiten en zelfs huizenbouw....... Dezelfde kabinetten die stimuleren dat natuurgebieden worden verkocht, waarna van natuurbescherming voor die gebieden al helemaal geen sprake meer zal zijn en dat in het NB natuurgebied arme Nederland.......

CDA ponyhandelaar en oplichter Bleker zette een streep door het verbinden van natuurgebieden, met de verkoop van natuurgebieden zal de koppeling van natuurgebieden al helemaal onmogelijk worden gemaakt.....

Dan durft men Rutte 3 het groenste kabinet ooit te noemen, waar het bovenstaande maar één van de tekenen is dat de bevolking 'duurzaam' wordt belazerd door dit afbraakkabinet........

Partij voor de Dieren is een opkoopactie gestart, om zo natuurgebieden in de uitverkoop te bemachtigen. Voor € 5,00 koop je een vierkante meter natuurgebied, heb je wat geld over doe dan ajb mee en geeft het door! Natuurgebieden moeten ook voor komende generaties veilig worden gesteld en de bestaande natuurgebieden moeten worden gekoppeld i.p.v. verkocht!!

Kom in actie tegen de uitverkoop van natuur. Stel een stukje natuur veilig

Staatsbosbeheer en de provincie Gelderland zetten 400 hectare natuur, zo’n 800 voetbalvelden, in de uitverkoop aan de hoogste bieder. Onverantwoord in een tijd waarin we juist uitbreiding van de natuur nodig hebben. Help je mee de natuur te beschermen? De Partij voor de Dieren is een woudfunding gestart om te voorkomen dat stukken natuur verloren gaan.



Slechts 13 procent van Nederland bestaat nog maar uit beschermd natuurgebied. Ons land is daarmee de hekkensluiter van Europa. Met de opbrengst van de verkoop wil Staatsbosbeheer elders in Nederland ‘betere natuur’ kopen. Dat Staatsbosbeheer natuurgebieden kwijt raakt is zeker. Of er betere natuur voor terug komt is maar zeer de vraag, dat blijft een grote gok. 
Bovendien zijn er geen garanties dat de door Staatsbosbeheer verkochte natuur niet verkwanseld wordt door de nieuwe eigenaar.


Help mee om de natuurgebieden te behouden en te beschermen. Met deze woudfunding zamelt de Partij voor de Dieren geld in om een deel van de natuur te kopen. Jacht zullen we niet toestaan en natuurlijke processen worden met zo min mogelijk beheer in stand gehouden.
Voor elke € 5 kunnen we één vierkante meter natuur veilig stellen. Hoeveel en welke natuurgebieden we kunnen kopen hangt af van de opbrengst van deze actie. Eind augustus sluit de inschrijving om deel te nemen aan de verkoop. Doneer daarom vandaag nog en vraag vrienden en familie dit ook te doen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten