Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 4 augustus 2019

Bernard Hammelburg rijp voor oorlogshitsclub Atlantic Council: Al Qaida opereert vanuit Iran

Afgelopen woensdag besteedde de zogenaamde onafhankelijke en objectieve 'buitenlanddeskundige' van BNR, Bernard Hammelburg zijn column aan de dood van Hamza bin Laden, de jongste zoon van Osama bin Laden.

Lobbyist voor het militair-industrieel complex Hammelburg heeft 1 op 1 de leugen van de VS overgenomen dat Al Qaida deels opereerde vanuit Iran..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! De enorme zakkenwasser vertelde daar NB bij dat Al Qaida een soennitische organisatie is........ (Iran is een sjiitische natie...)

De CIA is al een paar decennia bezig de boel te destabiliseren in Iran, door opstanden te organiseren en door het plegen van aanslagen..... Die aanslagen worden onder regie van de CIA uitgevoerd, waarbij deze terreurorganisatie gebruik maakt van ofwel 'oppositionele krachten', o.a. terroristen van MEK, dan wel door terroristen van buiten het land.....

Er zijn intussen meer dan genoeg bewijzen dat de VS heeft samengewerkt met Al Qaida, IS en met MEK en deze terreurorganisaties van wapens, rollend oorlogstuig, 'schouderraketten'  en training heeft voorzien....... De VS heeft terroristen van deze organisaties gebruikt, niet alleen tegen Assad (de democratisch gekozen president van Syrië ), maar ook tegen Iran..... De Iraanse autoriteiten hebben intussen meerdere terroristen opgepakt en ja, daar zaten ook leden van Al Qaida tussen....

Terwijl de VS verantwoordelijk is voor de aanwezigheid van Al Qaida leden in Iran, heeft deze grootste terreurentiteit op aarde, het vatten van Al Qaida terroristen door Iran, aangegrepen om Iran te beschuldigen van medeplichtigheid aan de 9/11 aanslagen..... Let wel, de gevatte en medeverantwoordelijke aanslagplegers op doelen in Iran, zitten vast in dat land.....

Hammelburg zal toch niet helemaal dom zijn (hoewel?) en moet minstens kunnen vermoeden dat zijn verhaal niet klopt...... Daarnaast moet hij weten dat de VS de grootste terreurentiteit van de wereld is, een entiteit die alleen deze eeuw verantwoordelijk is voor de moord op meer dan 2,5 miljoen mensen...... Ondanks dat blijft hij de leugens van de VS herhalen, als was hij een prominent lid van oorlogshitsclub Atlantic Council........ (het zou me overigens verbazen als Hammelburg ooit 1 blik heeft geworpen op het WikiLeaks archief; hoewel?)

Wat een godvergeten schandaal dat deze volvette plork het luisterpubliek zo mag besodemieteren.....

Hier 'een paar voorbeelden' van VS geweld:
'VS vermoordde meer dan 20 miljoen mensen sinds het einde van WOII........' Tot het jaar 2000, deze eeuw zijn er intussen meer dan 2,5 miljoen moorden aan toe te voegen, moorden begaan door de VS en de NAVO (waar deze terreurorganisatie onder militair opperbevel stond en staat van de VS...)....

'VS buitenlandbeleid sinds WOII: een lange lijst van staatsgrepen en oorlogen..........'

'List of wars involving the United States'

'CIA 70 jaar: 70 jaar moorden, martelen, coups plegen, nazi's beschermen, media manipulatie enz. enz.........'

Zie ook:
'Spanningen met Iran: VS geschiedenis van false flag operaties en andere manipulaties die tot oorlog hebben geleid'

'VS chanteert de wereld: geen olie import uit Iran, anders........'

'VS plant een bombardement op een Iraanse kerncentrale, verkennende VS drone neergeschoten' (zie ook de links in dat bericht)

'VS heeft stok 'gevonden' om oorlog tegen Iran te beginnen: Iran zou tankers hebben aangevallen'

'Twee olietankers aangevallen in Golf van Oman: VS oorlogsbodem in de buurt'

'''False flag terror' bestaat wel degelijk: bekentenissen en feiten over heel smerige zaken..........' (false flag operaties, een specialiteit van de  VS [en Israël])

Beste bezoeker, dit was het voor vandaag, morgen meer, ook al zal dat beperkt zijn vanwege een fikse valpartij. Maak er als het even kan een mooie dag van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten