Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 25 augustus 2010

De pensioenen

Nog even dit over de pensioenen, het is eigenlijk ongelofelijk, dat de pensioengerechtigden het gelag van mismanagement, ontoereikend toezicht en simpel gokken op de aandelenmarkt moeten betalen. Weet u nog wat er gebeurde bij Ice Safe?
Nederlandse krenten hadden daar hun spaargeld geparkeerd voor een procentje meer rente. De bank (Ice Safe) kon niet terugbetalen. Binnen de kortste keren werden de regels veranderd, zo viel deze bank niet onder de Europese bankgarantie, dat werd veranderd. Gespaard geld werd onder diezelfde garantie vergoed tot 50.000 euro, dat werd veranderd in 100.000 euro. Als klap gaf de nitwit Bos (PvdA) een paar miljard aan IJsland, het is maar de vraag wat daar van terugkomt.
Nu zijn de pensioenen van duizenden mensen in gevaar, mensen die geen ton op een buitenlandse bank of waar dan ook hebben en wie draait er op voor de ellende? Niet onze belastingkas zoals hierboven beschreven, niet de bedrijven die miljarden kregen uit de pensioenpot, maar de simpele mens, die dat pensioengeld echt nodig hebben om niet te verzuipen in alle lasten en de te verwachten lastenverzwaringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten