Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 31 augustus 2010

Het roze gestrikt CDA varkentje deelt cadeautjes uit

De Jager, demissionair minister van financiën deelt cadeautjes uit aan zijn vrienden. Allereerst aan vieze CDA man Brinkman van Bouwend Nederland: de btw op de loonkosten voor verbouwingen wordt per 1 oktober 2010 verlaagd van 19 naar 6%. Als klanten hiervan profiteren dan zijn dat de 'zwaarst' getroffenen door de huidige financiële crisis. Wie anders kan zich immers veroorloven dat soort werkzaamheden te laten doen, i.p.v. de werkzaamheden zelf met hulp van vrienden/familie te doen. En de aannemers zijn natuurlijk ook de hongerdood nabij, nadat zij jaren lang miljarden hebben gestolen van hun klanten en de belastingpot.
Op BNR had men een aannemer en klant voor de microfoon, beiden flink opgetogen zoals u zal begrijpen. De aannemer gaf nog een leuke kwinkslag: de werkzaamheden die hij nu uitvoert voor zijn klant, gaat hij pas na 1 oktober a.s. factureren, zodat de klant kan profiteren van het verlaagde btw tarief......
Eerst een extra bezuiniging van 3,2 miljard voor de nieuwe regering regelen als demissionair minister en nu deze streek weer van de Jager, gvd!!!
En wie draait er op voor dit extra cadeau?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten