Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 25 augustus 2010

Tineke 'christenjet' Huizinga

Demissionair minister van VROM Huizinga (Christen Unie) kwam voor een verkeerd geplande vergadering, van haar vakantieadres in Italië even over wippen in een privéjet. Kosten € 11.800,--. Reizen is niet haar sterkste kant gezien het debacle met de O.V. chipkaart, het ding is simpel te kraken. Ze liegt over de reisprijs, volgens haar wordt het reizen met deze kaart niet duurder. Vanuit Den Haag gezien: een ritje tot 7 kilometer buiten de stadsgrens gaat maar liefst met meer dan 30% omhoog!
Intussen heeft deze uitgestreken christen-fundi aangekondigd de Italië reis zelf te betalen. Ja dank je de koekoek als dit niet was uitgekomen had ze geen stuiver terugbetaald. Bovendien wat een belachelijk gedrag voor een minister, deze ophef had ze zelf kunnen voorzien en dan nog liegen dat dit de enige manier was!
Trouwens een leuk voorbeeld van een minister, die milieu in haar portefeuille heeft.
Dan nog wat vragen: Wat doet zij in Italië, een puur katholiek land, heeft zij daar aan zending gedaan? Hoe is de terugreis gegaan? Ook met een privéjet? en heeft ze toen misschien een zak aarsdappels en hagelslag meegenomen?
Vragen, vragen, vragen........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten