Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 6 mei 2021

BBC Scotland manipulates Scottish elections

De BBC in Groot-Brittannië voerde de grootste anti-Corbyn campagne voor de laatste parlementsverkiezingen, waar deze zogenaamde onafhankelijke zendgemachtigde kwam met de leugen dat Jeremy Corbyn een antisemiet zou zij, wat hem de verkiezingen kostte...... Overigens overal in de EU gingen de media met deze smerige leugen  aan de haal, ook onze zogenaamd onafhankelijke zendgemachtigde NOS deed er dapper aan mee, terwijl er NB Joden in het team van Corbyn werkten....... Zeker in Nederland wist men dat Corbyn een grote vriend was van Hajo Meyer, een concentratiekamp overlevende die tot zijn dood verbonden was aan Een Ander Joods Geluid, waarvan Meyer mede oprichter was, een orgaan dat zich zwaar verzet tegen de ongebreidelde terreur van de reli-fascistische staat Israël tegen het verdrukte Palestijnse volk, een land waar het leven van een hond nog meer waard is dan dat van een Palestijn.........    

Jeremy Corbyn with Hajo Meyer at the 2010 event in the House of Commons

Jeremy Corbyn en Hajo Meyer in 2010

De aanleiding tot deze demonisering was de vergelijking die Corbyn maakte tussen nazi-Duitsland en Israël, een uitspraak die Hajo Meyer meermaals maakte en waarbij hij critici liet weten dat hij in een concentratiekamp had geleefd en de ellendige situatie van het verdrukte Palestijnse volk in de Gazastrook had gezien en daarom tot deze uitspraak was gekomen...... Hoewel Corbyn het grootste gelijk van de wereld aan zijn kant had, heeft hij toch zijn excuus voor deze uitspraak aangeboden, let wel: dit was in 2010 terwijl de verkiezingen waarover ik sprak plaatsvonden in 2019, ofwel 9 jaar later....... Vanmorgen werd op de NOS bekend gemaakt dat een Palestijnse jongen van 16 werd vermoord door een militair, hij zou een molotovcocktail hebben gegooid..... (later meer over dit zwaar vals gekleurde NOS bericht)

BBC Radio Scotland heeft de afgelopen weken iets dergelijks gedaan met de Schotse premier Nicola Sturgeon, premier van Schotland en leider van de SNP, de Scottish National Party en dat is zij al vanaf 2014. Sturgeon heeft een prima beleid gevoerd, althans als je het bijvoorbeeld vergelijkt met Engeland en een aantal EU-lidstaten waaronder Nederland...... 

Vooral het programma 'Mornings with Kaye Adams' op die zender had elke dag wel een onderwerp waarmee Sturgeon en haar SNP als onbekwaam en slecht voor het land werden weggezet..... Eén kleine uitzondering was de dag dat ze een parlementariër van de SNP in de studio had, duidelijk intellectueel een stuk te zwaar voor sociopaat Kaye Adams....... In Adams programma kunnen luisteraars elk uur voor een ander onderwerp 'inbellen' en vreemd genoeg: als het om de SNP, haar leider of een andere politicus van die partij ging, zijn het hoofdzakelijk tegenstanders die de laatste weken aan het woord kwamen, ondanks dat de SNP veruit de grootste partij is........ 

Sociopaat Kaye Adams

 

 

 

 

 

 

Wat de rest van de Britten en de 2 grootste partijen, Labour en de Tories (Conservatieve Partij) vooral stoort aan Sturgeon is het feit dat ze Schotland onafhankelijk wil maken, een behoorlijke spagaat daar zij groot tegenstander was en is van de Brexit en Schotland na de onafhankelijkheid weer onderdeel van de EU wil maken...... (zo was de BBC ook groot tegenstander van de Brexit) Wat je daar ook van mag vinden, ze brengt beide zaken met verve en ze is dan ook een geweldig politicus (nee, geen vrouwelijke verbuigingen, dat zorgt maar voor discriminatie) en ze is echt mijlenver beter dan de Nederlandse kruk, aartsleugenaar en onbeschofte bedrieger Rutte!!

Vandaag dus verkiezingen in Schotland, wat mij betreft mag de SNP winnen, er moeten nog veel meer landen worden opgesplitst en ach de EU zal uiteindelijk echt wel uit elkaar vallen, daar kan je de klok op gelijk zetten!!

Zie ook: 'Britse leger bezig met o.a. cyber-operaties in burgerleven met het Coronavirus als 'legitimatie'' (een zaak waar vooral de SNP zich sterk tegen heeft gekeerd) (en zie de links in dat bericht!!)

'Jeremy Corbyn uit Labour gezet op basis van antisemitisme leugen' (en zie de links en video in dat bericht, links naar nog veel meer berichten over de schandalige campagne tegen Corbyn!!)

Jeremy Corbyn suspended even as report vindicates him on anti-Semitism smears

Antisemitism report: By suspending Corbyn, Starmer is tearing Labour apart

'Boris Johnson vs. Jeremy Corbyn en de massamedia' (met een 'mooie rol' van Adams)

'BBC heeft met angstzaaien en propaganda de Schotten hun onafhankelijkheid ontnomen.........' (o.a. naar aanleiding van een artikel op The Canary) (en zie de links in dat bericht)

'Hajo Meijer 12 augustus 1924 - 23 augustus 2014'

'Palestijnse man met syndroom van Down gearresteerd door 'dappere' Israëlische militairen: hand gebroken en 3 dagen opgesloten.......' (zie voor meer fascistisch geweld door Israël de berichten onder de links in dat artikel en nee dat heeft niets met antisemitisme van doen!!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten