Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 3 juli 2017

Boekestijn: Karaganov is net zo briljant als de Wijk en als Boekestijn zelf....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Mensen, hoorde gisteravond rond 18.15 u. op BNR een 'interview' van een BNR tut met oorlogshitsers en lobbyisten van het militair-industrieel complex Rob de Wijk en zijne VVD leeghoofdigheid Boekestijn. De 2 hebben tevens een zaterdag programma op BNR, waar ze 'de wereld duiden' volgens de VS/NAVO doctrine, m.a.w. een grote verkapte reclame voor het voornoemde militair-industrieel complex

Het geteisem sprak over Karaganov, met wie ze hebben gesproken. Boekestijn stelde dat Karaganov eerder adviseur van Jeltsin was en nu ook adviseur is voor Putin (aan wie de twee luldozen een bloedhekel hebben).

Volgens Boekestijn spreekt Karaganov de taal van de Wijk en hemzelf en is het een briljante man......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Als hij de taal van de de Wijk en Boekestijn spreekt, is één ding zeker: Karaganov kan geen briljante zijn!!!

Daarnaast als Karaganov Jeltsin heeft geadviseerd, is hij mede verantwoordelijk voor het desastreuze beleid van Jeltsin, een beleid dat Rusland aan de rand van de afgrond bracht en een kleine groep viezeriken ontzettend rijk heeft gemaakt, hufters die we nu kennen als oligarchen......... 'Briljant....'  ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, Rusland werd 'briljant' naar de kloten geholpen!!

In mijn zoektocht naar feiten en achtergrond kwam ik een stuk van de ongelofelijke oorlogshitser en ook al lobbyist van het militair-industrieel complex (inclusief de NAVO) Hubert Smeets tegen. Deze kwast had in 2014, vlak na de ramp in Oekraïne met vlucht MH17 'een interview'  met Karaganov, dat stond afgedrukt in de NRC.

Hier een deel uit de tekst in de NRC van 28 juli 2014:

De dag na de vliegramp bij Donetsk heeft president Vladimir Poetin zijn „medeleven” overgebracht aan premier Mark Rutte. Een onderminister van Buitenlandse Zaken uit zijn regering en de senaatvoorzitter van de Federatieraad hebben op de Nederlandse ambassade in Moskou het condoleanceregister getekend. Daarbij liet het Kremlin het de afgelopen tien dagen. Opmerkelijk. Nederland is een van de drie belangrijkste handelspartners van Rusland. Bovendien heeft Den Haag zich de laatste maanden juist heel bescheiden getoond in het debat over de Westerse sancties.........

Wat had Rusland dan moeten doen, jankend de grond schoon likken in Oekraïne, of sterker nog de leugenachtige reet van Rutte likken? Rutte die van Smeets in datzelfde NRC artikel nog een veer in de reet kreeg: 'In de lawine van beschuldigingen, tegenbeschuldigingen en scheldpartijen wordt het correcte gedrag van premier Rutte niet meer gezien'. Volgens Smeets zou Karaganov dit hebben gezegd*, maar dat is maar zeer de vraag.... Als deze man die door een aantal Nederlandse 'opiniemakers' en andere media praatjesmakers (als de Wijk en Boekestijn) wordt afgeschilderd als een intellectueel van formaat en hij dat werkelijk zou zijn, had hij voor hij deze uitlating had gedaan, eerst een paar weken gewacht, alvorens hij Rutte de hemel in had geprezen. Immers Rutte zei al redelijk vlot na de ramp met vlucht MH17 dat alles wees op de schuld van Rusland, dan wel  op die van de 'pro-Russische separatisten......' Ook al hield hij een slag om de arm, uiteraard om niet de handelsbetrekkingen met Rusland te grabbel te gooien. Dit terwijl er tegelijkertijd meer dan voldoende twijfels waren aangaande deze valse beschuldiging.......** Overigens werd Rutte vrij snel overgehaald door de VS om zich als EU partner voor sancties tegen Rusland uit te spreken.

*   Waar Smeets aan toevoegde dat Karaganov het kan weten, want hij en zijn vrouw hebben eens een fietsvakantie in Nederland gemaakt......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Gezien deze uitspraak: hoe is 't in godsnaam mogelijk, dat er nog mensen zijn, die de mislukte kwast Smeets nog geloven...???

** Wat betreft de ramp met vlucht MH17,

zie: 'MH17, een aantal feiten die u niet te horen krijgt van de reguliere media, of de politiek, die vooral anti-Russische propaganda spuien, dag in dag uit......'

 en: 'MH17: Blok, in rampgebied zijn geen menselijke resten meer te vinden........'

 en: 'MH17 en 'overtuigende bewijzen', vooral die uit Oekraïne en de VS.....'

 en: 'MH17 rapport JIT klopt niet aldus o.a. prof. Michel Chossudovsky!!'

 en: 'MH17 BREKEND NIEUWS! Bert Koenders ontzegt Rusland vrijheid van meningsuiting!!'

 en: 'Ten Broeke wil radarbeelden MH17 ramp niet eens zien, dat zou het onderzoek maar schaden....'

 en: 'Moscow shared MH17 radar images, Dutch probe ignored evidence, Russia tells victims’ relatives'

 en: 'MH17 herdenking in Oost-Oekraïne, amper aandacht in 'onafhankelijke' Nederlandse media........'

 en: 'Sjoerd Sjoerdsma (D66) heeft bewijzen voor vuil spel van SP en Russen, presenteren kan hij ze niet.......' (over complottheorieën gesproken.....)

 en: 'Onderzoeksraad voor Veiligheid beschikt wel degelijk over primaire radarbeelden ramp MH17.....'




Mijn excuus voor de vormgeving (kreeg het niet op orde).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten